Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 740
  • 715
  •   1
Отговори
# 540
  • на североизток от Рая

....................и ще се наложи да извадя вълшебното кълбо накрая!

Вади го!  Naughty Даже познай кой ще подарява на мен и ми го прошепни.  Mr. Green

Да не би аз да ти подарявам, бе, не те ли води към мен мисълта.  kiss

# 541
Добро утро  Blush
Минавам да пусна жокер и отивам   bath
Ще подарявам на мама на двама  newsm64 Пребройте се кои сте  smile3534

# 542
  • На планетата Земя
Охоооо, едни жокери летят и направо бият през лицето.  Mr. Green

Точ, какво добро утро, то за лека нощ станало време бре!  hahaha

"Мама на двама" - аз имам и заек и му викам "сине, сине". Брои ли се?

Нели, на теб ти е лесно, "писало било другарчето днес", после на Скарамуш - "да вадела кълбото". Значи другата игра аз джуркам имената, а ти ще си в неведение да те видим тогава. Всички останали са съгласни, нали така?

Мария, ти пък в Ямбол ли си? То все ще се намери човече в  някой град, на не смее човек да каже име на град вече.  Joy

Слив, леко да ти върви.

Аз май успях да свърша за днес каквото бях планирала. Потуп по гръбцето!  Flutter

# 543
...
"Мама на двама" - аз имам и заек и му викам "сине, сине". Брои ли се?
...
Joy Joy Joy

Здравейте сладурани, гледам джокерчета пускате Thinking
Аз дадох един, стига толкова че и без това е подвеждащ и ще ми разкриете другарчето Grinning

А моето кое ли е newsm78
Не съм нетърпелива, ще разбера след известно време Grinning

Отивам да спретна нещо за хапване ooooh! Rolling Eyes

# 544
  • София
О, моят кръг от заподозрени се стеснява все повече и повече  smile3530
Ето го списъкът, сред които се крие моето мило другарче  Heart Eyes

Камиче, Десисслава, , Мариета, Лита, Кали, ябълка, Мариша, Лофчето, Вени

Другите по дедуктивна или индуктивна причина са изключени  Mr. Green

Хехе, колко съм амбицирана този път /поне един път!!/ да позная и аз нещо, че не е истина просто!!!  Joy hahaha

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 21:32 от mijjjka

# 545
  • София
Айдеее и Точката отпадна от списъка "Кое е моето другарче?"
Ама, както си признах, че съм зАспа, не съм толкова организирана като Миж и забравих досега кои съм изключила от заподозрените  hahaha
Голяма веселба!

# 546
  • на североизток от Рая
 Аз съм мама на двама. Grinning На това отгоре, точно този надпис стоеше в подписа ми. /и още си стои/

# 547
  • София
Вижте какво, по принцип всяка, която отглежда дете и някакъв мъж е мама на двама  hahaha.

# 548
  • на североизток от Рая
Вижте какво, по принцип всяка, която отглежда дете и някакъв мъж е мама на двама  hahaha.

Ееее, ами по тоя принцип, аз съм мама на трима.  Joy hahaha

# 549
Е моето другарче е мама на двама и под двама имам предвид рожби Simple Smile Съжалявам, но зайчета и мъже не се броят  smile3534 newsm62

# 550
  • София
Е моето другарче е мама на двама и под двама имам предвид рожби Simple Smile Съжалявам, но зайчета и мъже не се броят  smile3534 newsm62

Ако има нова кухня и живее на запад от теб, то другарчето ти е или Нели, или Мариета  Naughty
Имах 6 по логика в университета, дойде време да си използвам знанията .... ако след толкова години са останали някакви ...хахах... Joy hahaha

Моето другарче не пише. Не се вълнува много-много ....  Rolling Eyes

# 551
Joy

Последните няколко поста на Нарчето не ми звучат като нея. Някой нещо да не ни будалка Thinking
Първо: Нара да не участва - невъзможно!
Второ: Нара така кратка и лаконична - тц!
Трето: Нара да се прави на тартор и да налага правила - два пъти по-невъзможно и три пъти тц Naughty

# 552
Аз този път нямам заподозрено другарче , може би защото не следя , а пък и да следя не съм от детективските героини , така че което и да ми е другарчето отсега го обичам двойно  Laughing

Искам и тук да благодаря на Нели за търпението , разбирането и прекрасния шоколад който ми изпрати , заедно с една книжка която ми зае да прочета . Нели , ще гледам да съм бърза с четенето , доколкото мога че пак 2 книги подхванах   bouquet

Кости , миличка , много си ми сладка  Hug Няма нищо миличка - аз тартор - м не , не ми се удава, макар че ми се иска , за малко ми бяха потънали гимиите но всичко си влиза в релси . Аз писах , не ми е влизал никой в профила , сладинка Кости , прегръдки  Hug Обещавам , че като свърши играта , ще се разбере , сега искам да е весело всичко и да се забавляваме  Hug Наши хора сме си , и в хубаво и в лошо ще се траем , нали се обичаме  Hug

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 21:20 от nara86

# 553
  • София
Не, Кости, нашата Наричка си е това...  Simple Smile
А по третата ти точка не съм съгласна - Нара нищо не налага, просто предлага да се обсъдят правилата след играта и няма нищо лошо в това  Hug

Аз този път нямам заподозрено другарче , може би защото не следя , а пък и да следя не съм от детективските героини ...

Не си, щото малко Несбьо си чела!  Ама ха! Порицана си пред строя Naughty
Имаше едно време таквоз  нЯщо - "порицание пред строя"   Joy

Hug

# 554
Е моето другарче е мама на двама и под двама имам предвид рожби Simple Smile Съжалявам, но зайчета и мъже не се броят  smile3534 newsm62

Ако има нова кухня и живее на запад от теб, то другарчето ти е или Нели, или Мариета  Naughty
Имах 6 по логика в университета, дойде време да си използвам знанията .... ако след толкова години са останали някакви ...хахах... Joy hahaha

Моето другарче не пише. Не се вълнува много-много ....  Rolling Eyes

Може и да има нова кухня, а може и да няма   search gydi
Отивам да се трудя  kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт