) ваксини, педиатърката каза да й се обадя идната седмица и да се разберем какво ще правим. Шествалентна по всяка вероятност няма да има. Ще видим какво и как следва.
) през 4 часа. Аз дадох веднъж, сега към 17:00 ще дам пак и за третия прием много ще си помисля, защото хич не ги обичам тия превантивни глупости. Засега е спокойна и спи, няма температура, така че май няма да давам трети път. За лепенките и други мами казаха, че са доволни, ама аз не знам защо съм така скептично настроена към тях и не купих.
Баткото много му се радва и вечно му е наврян в лицето. Не знам от целуване и щипане или от алергия някаква, но така му се изринаха бузките, че направо съм в потрес. Първо реших че е от жегата, мажа с кремчета разни, но уж преминава и пак фулнат тези бузи. По тялото няма. Утре съм при педиатърката, да видим тя ще познае ли от какво се докарахме така. Утре и на баткото ще слагат ваксина и ще е рев и чудо. Дано успеем да го уловим и да приключим за има-няма час
На дребния ваксината е следващия петък, но тогава ще съм с мъжа ми, та повече кураж имам с него.

.И нашата се дава така като спи и яде понякога,но знам,че ще си поеме дъх.Все пак аз я държа и гледам дали се справя.При нужда ще реагирам.Не виждам защо мъжът ми преживява така нещата
И обикновено задавянето ставало все по-рядко с напредване на възрастта.
Шествалентна - забрави! Аз съвсем се обърках, не мога да им схвана схемите вече. Бебчо много плака като го боцнаха, със сълзички и гледаше към баща си за помощ. При нас татито е по-спокоен и слава Богу, че да ме държи на земята. Аз по отношение на децата съм много лабилна, страх ме е от какво ли не и все ме избива на рев...
А пък и си има педиатри, дето карат по стария календар, както е при вас примерно. Абе пълна каша е навсякъде! 

За съжаление като се събудих в 6.30 усетих как гърдите ми ще гръмнат и ме болят и се притесних да не си докарам пак бучки, та след като го нахраних ходих да се доизцеждам. Ще видим как ще е тази нощ.Препоръчани теми