Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Аааа,не знам,с две трудно докато не прехвърлиш малкото на голямото

Каква градина,какви пет лева.Остава у дома да гледа бебето  Joy

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 21:53 от ♥Elfita♥

# 286
Момичета, с ужасно главоболие съм какъв аналгетик може да взема?

# 287
  • Пловдив
Момичета, с ужасно главоболие съм какъв аналгетик може да взема?
Парацетамол Simple Smile

# 288
  • Варна
 hahaha Elfita, опасна си.  Heart Eyes

# 289
  • София
ох бонбончета, как се носят само  Hug

писали сте за спане по корем, не съм оитпвала, но се чудя дали ще му е удобно. почти от самото начало не иска да спи на една страна, само по гръб и се чдуя дали не го забоялва гръбчето само така. в момента в който го сложа на една страна и се обръща изобщо не иска да стои така. пробвах да го заклещя нарочно така, но след малко припъшчкване и недоволство се извърта по гръб и това е....

# 290
  • Пловдив
ох бонбончета, как се носят само  Hug

писали сте за спане по корем, не съм оитпвала, но се чудя дали ще му е удобно. почти от самото начало не иска да спи на една страна, само по гръб и се чдуя дали не го забоялва гръбчето само така. в момента в който го сложа на една страна и се обръща изобщо не иска да стои така. пробвах да го заклещя нарочно така, но след малко припъшчкване и недоволство се извърта по гръб и това е....

И ние сме така само по гръб,но по корем много му харесва особено като има колики Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 15:22 от Иванела83

# 291
  • София
Elfita, много са сладки!  Heart Eyes Много смело да дадеш бебето в ръцете на каката Simple Smile Нашата много налита да го гушка, но понеже е доста непохватна, не смея да й го дам.

Борисчо никак не обича по корем. Вири главичка до колкото има сили и после забива нос в матрака.  hahaha

# 292
Днес ми е 46 ден от секциото  и продължава да ми кърви и наболява  Sad

# 293
  • Пловдив

Hug

Тони,ами,моята я преценям,че е ячка в ръцете.Разбира се така права я държи само за снимката.Аз й я давам още от първия ден у дома-седнала на дивана да я храни и гушка.Желанието е голямо от нейна страна и не искам да я секвам.Опасявахме се от ревност и страдание .Такива засега липсва и може би това,че й даваме всякакъв достъп до бебето помага.Като я гушка и й се радва нарежда-ох,сладкото ни бебе,ама много си миличко,малко жужумиче  Heart Eyes

А твоята щерка на колко е години?

Днес ми е 46 ден от секциото  и продължава да ми кърви и наболява  Sad

Не е ненормално да имаш още лохии.За болката е странно.Изпитваш болка където е разреза ли?На преглед след раждането ходила ли си?Док какво казва?

# 294
Ще ходя на преглед в събота,не ме боли разреза ,а вътрешно като при цикъл .Повече ме боли като ми се ходи по малка и голяма нужда .Кога трябва да ми дойде цикъла след лохите?
Кърмя

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 20:58 от Titanka

# 295
  • Пловдив
Кога трябва да ми дойде цикъла след лохите?

Изключително индивидуално е.Зависи и дали кърмиш.Просто така не може да се каже кога ще ти дойде.Като отидеш на преглед док ще може горе долу да се ориентира според дебелината на лигавицата ти.Та той може да даде някаква ориентация.Иначе тези болки не са нормални според мен.Задължително кажи на док за тях

# 296
  • София
Elfita, моята през юли стана на шест. Гледаме да я включване в грижите покрай бебето точно за да избегнем ревност. Все пак почти шест години тя беше центъра на вселената  Mr. Green Много приятно ме изненада да ти кажа, обожава братчето си и ме отстъпи на негово ползване без проблеми. Тя се задоволява с вниманието на баща си. Simple Smile

Titanka, аз имах някаква болка отвътре, то не беше точно болка ами като натъртено го чувствах и както ти казваш се засилваше при ходене до ВЦ-то. Док ми обясни, че пикочният мехур доста се травмира по време на секциото, та най-вероятно е от това. При мен мина. За цикъла няма правила. Аз нямах цикъл 11 месеца след като се роди дъщеря ми. Имаше връзка с кърменето, детето сука до година и един месец. Голям рахат, но се отразява на сексуалния живот, няма такава сухота ви казвам.  Crazy Нещата се оправиха като почна пак да ми идва. Сега не знам как ще е, доки каза, е най-вероятно пак така, ако кърмя толкова.

Голяма съм писателка днес. Simple Smile Лека вечер, момичета!

# 297
Ще ходя на преглед в събота,не ме боли разреза ,а вътрешно като при цикъл .Повече ме боли като ми се ходи по малка и голяма нужда .Кога трябва да ми дойде цикъла след лохите?
Кърмя
Titanka на мен ми тече до 54 ден и след това без никакво прекъсване ми дойде и аз кърмя  Mr. Green
Elfita прекрасни са  Heart Eyes

# 298
  • Варна
Този път и аз май ще съм без прИмоция. Кърмейки синът ми нямах цикъл 1г.5м., а сега от 2-3 дни май се мъчи да ми идва. Теча е с ярък цвят.. Лохии нямам сигурно от поне 2 седмици. А бе ще видим, ама не ме кефи.  Naughty

# 299
МАЙНИ,
Среща в европейската столица на културата утре в 13ч на пощата. ще се познаем по количките  Joy

Общи условия

Активация на акаунт