Иначе аз ви чета постоянно, сравнявам и се успокоявам, че не само ние сме така. Ровя и в гугъла като луда
и се почва едно лудо редуване. Те така
Дано да успея пак да продължа само на кърма!
. Ако някоя софийска мама реши, може да си правим компания

Тая сутрин в 7 с такъв рев станахме, озверели от глад
Да видимм как ще е днес и идните дни

Не си вкарвайте такива бръмбари. Имайте повече вяра в себе си и в природата и не търсете под вола теле. Ако трябва да ви виси на гърдите нон стоп, така да бъде. Може би утолява и друга нужда така, не само глад. Кърменето е свързано с много себеотдаване от страна на майката и никак не е лесно да си на разположение постоянно. Понякога е даже и подтискащо (в зависимост от нуждите на бебето) и ако ви идва в повече и дадете АМ - просто го приемете и не съжалявайте. Ако ви е толкова гадно от този факт, тогава се мобилизирайте и потърсете още енергия в себе си да продължите. Никой няма да ви обвини в нищо. Живота си е ваш. Аз единствено се дразня, когато някой представя така нещата, все едно няма никаква вина за спирането на кърменето. С най-добри чувства.......
Нямам търпение малко да стане на 6 месеца и да приключа с това кърмене(Ако въобще стигна до 6 месеца). Омръна ми постоянно да се тормозя с въпроса "стига ли му?". Омръзна ми и да вися над помпата, за да стимулирам и за да съм сигурна, че ще имам достатъчно кърма.

скок в растежа 100%

Предния път преди командировката пак беше така - точно в последната му нощ вкъщи тя се будеше през 3 часа и плачеше. Може и да е съвпадение, де. А може и да усеща, че и на мен ми е малко криво.
Едвам се сдържах да не се разплача и добре, че той веднага след това тръгна, защото нямаше да се сдържа дълго. Поплакахме си малко двете и после тя уж се успокои. Ама през нощта не знам какво й стана пак. 

Преди няколко страници нали стана дума за това, та някой каза, че не е изненадващо, предвид, че са по цял ден с нас, а татковците ги виждат предимно вечер и им е по-интересно, че виждат и друго лице, освен маминото.

Препоръчани теми