"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 33

• 86 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Мюнхен
Момичета явно много имам да наваксвам, още не съм намерила време да изчета старата тема. Ама ако Дениз и Ийит трябва да го дават като двойка, хич не мога да си ги представя заедно  newsm78 Не съм чела нищо за сериалите и с нея и с Ибрахим. Само знам кои са му партньорките и едната сладурана е с доста странна прическа, а другата от Лалето е доста слаба актриса, хич не я харесвам.  Sick
Ени свекървата си тръгна преди малко  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Оле ще се гледат филми  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68. Лео спи на земята, Адриана до мен. Идилията е пълна, Ред Була до мен. Зарязвам ви, поне една серийка да изгледам. До после  Hug Hug Hug Hug Hug

П.С. Миленка много благодаря за информацията, после ще те изчета.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 31
Здравейте Hug, слагам закуската Heart Eyes Представям си я Бг-гърл Hug какво гледане му филми му е дръпнала през нощта #Crazy А може и като нищо да е заспала още в 22 часа от всичките емоции по пътуване, свекърви и прочие Laughing

# 32
Ех тази наша пъргавелка Лиа - изпревари ме  hahaha
Докато аз четях назад какво сте писали - тя сложи закуската ooooh!
Сашето вече си плува в свои води  Peace
Отпуска съм и нищо не разбрах от нея, все тичам по някакви задачи... Thinking Stop
Хубав ден - макар и късничко, от мен Peace

# 33
  • Мюнхен
Лиа ако искаш емоции със свекървата, да ти пратя моята. Поне готви много добре.  Joy Joy
Мел мила то и аз много търчах и нищо не разбрах от моята почивка. Лео е станал още по-голям хулиган, не мога да му смогна. Големи емоции са с него. Адрианка е като котенце. Миличка, кротка...  Hug
Последният сериал с Дениз Ч.  (само 9 серии са) е качен  в торента, но е с руски субове  Sick Sick Ето линк. Само знам, че е спрян предварително, но дали си заслужава може някой друг да каже.

http://asi-bg.net/details.php?id=13642

# 34
Аааа Бг-гърл Hug, аз оттдавна стоя над тези неща Joy Joy Joy /емоции със свекърва hahaha/. На мен си ми стигат моите главоболия и проблеми ooooh!
Мерси за филмчето с Дениз Чакър Peace
Предполагам че знаете, че Енгин Алтан мина под венчило Heart Eyes Да му е честито!

още снимки: http://gecce.com/magazin/foto-galeri/engin-altan-duzyatan-ile-ne … oclar-evlendi?p=1

# 35
  • Варна
Привет и от мен ,момичета!
След близо двуседмично отсъствие се завърнах и се записвам в новата ви тема..... Laughing Laughing
Относно новите сериали на Дениз и Ибрахим си мисля, че "Реакция" ще се гледа,стига разбира се да има кой да извърши тази добрина да го преведе- харесвам по- динамични сериали, с по-бързичко развитие на действието.....ама тази актриса от Лалето(Селен Сойдер май се казваше) пак ще ми лази здраво по нервите.........докато я гледах преди ми идваше да бягам  из стаята и да крещя- една такава флегматична , с "кравешки" поглед.....а пък походката, която показваше( леко провлачена и накуцваща) в някои от сериите направо ме изнерви здраво.... newsm11 newsm53
Относно сериала на Дениз и Ийт- харесвам и двамата поотделно, но нещо не ми се вижда картинката пълна като екранна двойка- ще почакаме да ги видим.....може да ни изненадат приятно.... newsm78
Толкова от мен засега, на всички вас желая приятен уикенд! smile3521 smile3525

# 36
Чака ни силна филмова есен  Peace
Де да имаше с кой да си пийна глътка винце  ooooh! Embarassed

# 37
Мел Hug, силната филмова есен дано не се окаже прекалено силна с толкова много дизита Laughing Ще има да се лутаме, докато започнат да ги спират newsm78

Ето един Ибрахим, който се готви за снимка на афиш за Реакция, много загрижен как ще излезе на афиша Joy Joy Joy

Е, поне на старта - 17.09. ще си направя труда да надникна за еп. 1, защото и на мен ми се струва интересен newsm78

ПП. Мерси за виното Мел  Hug, аз ти правих компания от разстояние с кампари Heart Eyes

А за дизито на Дениз Чакър хабер йок, да не са го спряли преждевременно ooooh!

# 38

Хубава неделя ви пожелавам!

Виждам снимки на Енгинчо русия от сватба.
Да са живи и здрави с младоженката.

Вече не е най-желания ерген на Турция Joy Joy Joy
Много нещастни фенки е оставил Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 11:20 от eliNIM

# 39
Здравейте момичета Hug
Каня ви в градината за по сокче Party

# 40
Ибрахим ще участва в спец операции като барета.

За участието си в Реакция получава специална подготовка.
Не му е лесна работата
Laughing

http://gecce.com/magazin/haber/bordo-bereli-ibrahim

# 41
Здравейте, момичета Heart Eyes

Първо кафенцето Hug

После да споделя с вас каква мацка ще играе в сериала на Дениз Чакър, която усилено учила кюрдски Simple Smile и Ийит Stop

Model and actress Samanta Mendes

Ще участват още:

Deniz Çakır ve Yiğit Özşener - Aşkın Dili Yok

Güzel haber... Dizimizin kadrosuna Yer Gök Aşk dizisiyle hafızalara kazınmış sevgili Murat Ünalmış da katılmış! Umarız çok yakında daha detaylı bilgiler paylaşabiliriz  Heart Eyes

и Ertem Eser

Хубав ден!  bouquet

# 42
  • ... да усещаш мириса на море ...

Синем Кобал & Ибрахим Челиккол

# 43

Синем Кобал & Ибрахим Челиккол

Тара Hug, благодаря за снимките  bouquet Пишеш Синем Кобал и Ибрахим Челиккол, а къде забрави кучО? Joy Joy Joy Joy Joy

# 44
Синем и Ибрахим обмисляли сватба през октомври Simple Smile Но същото бях чела и за връзката му с Дениз Чакър newsm78 Със Синем били вече ок. 6 месеца заедно. Родителският контрол не липсвал Joy Joy Joy

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/27125292.asp

Общи условия

Активация на акаунт