А съобразявате ли се със съседите ви?

• 26 193
  • 212
  •   1
Отговори
# 105
Ние правим основен ремонт в момента на целият апартамент. Разбивахме стени, плочки, всичко е на първобитно ниво в момента, но винаги спазваме часовете. Събота и неделя не се работи там, освен бояджията, които не вдига шум. Предварително написахме бележка пред входа, че ще има ремонт в еди кои си апартамент и се извинихме за шума. Но да ти кажа и съседите не мълчаха. Искаха си тишината, която им се полага.

# 106
В нашата кооперация режима се спазва винаги. Няма никакъв шум от 14:00 до 16:00 ч., но след това всеки свири на някакъв инструмент или пък слуша музика. Също така не се вдига шум и късно вечерта, както и в събота и неделя. При нас правилата са за спазване Simple Smile

# 107
Хм, аз нощем чувам как съседите отгоре пишкат в тоалетната, но не съм се сетила да им се карам  hahaha

Знаех колко регулярно и с каква продължителност е сексът на съседите ни до нас. Тъпо е да правиш забележка...

# 108
Уф, добре че съседът отгоре се раздели с предишната приятелка,
много викаше тая жена, голям секс, голямо чудо.

# 109
Само сега да не доведе някоя още по-сладострастна Laughing

# 110
Само сега да не доведе някоя още по-сладострастна Laughing
Тя рядко идва и май не сме я чували, дано да е по-тиха.

# 111
 Laughing Хубава тема  Laughing
Ние се съобразяваме с нашите съседи , но те с нас не... Ремонти  , купони , караници пред вратата на апартамента ни  Shocked , повсяко време на денонощието абе чудесия.. По едно време почнах да пускам прахосмукачка към 22:30 23:00 за отмъщение  Laughing

# 112
Laughing Хубава тема  Laughing
Ние се съобразяваме с нашите съседи , но те с нас не... Ремонти  , купони , караници пред вратата на апартамента ни  Shocked , повсяко време на денонощието абе чудесия.. По едно време почнах да пускам прахосмукачка към 22:30 23:00 за отмъщение  Laughing

Само прахосмукачка ли можеш да пуснеш? Я дигни един купон пък да видят и те Grinning

# 113
Съседите отгоре правеха муцки като се тропа сутрин около 9 ч. и се пуска музика(не силна,бих казала нормална),аз си взех бележка,съобразявах се,гледам да не вдигам шум преди 10ч,но интересно как за тях е разрешено цяло лято да почват в 8 ч да пробиват с бормашината...Помолих ги поне събота и  неделя ако е удобно да ни остават да спим поне до 9-10,никакъв ефект,Повече не мисля да се съобразявам с тях и да не слушам сутрин радио..Амааа хааа  #Cussing out

# 114
  • SF
Никога не съм чувала телевизора или радиото на който и да е съсед, независимо дали отгоре, отдолу или в апараментите отстрани.
Нито чувам, когато се къпят или пеят в баните си. Да не би да имам забравени тапи в ушите си?!?!

# 115
  • София
Не, защо?
Просто зависи как е строена кооперацията, материали, изолации и какво е разположението...

# 116
  • SF
Явно все още съм във възраст, в която не обръщам внимание на тези шумове. Живяла съм и на друго място - ново строителство, тънки стени, чувах ги, когато губят на карти, но отново не чувах, когато се къпеха.
А моите съседи сега тук твърдят, че знаят кой кога се къпе... Трябва да им е много скучен животът на тези хорица

# 117
  • София
Ами на нас банята на съседите им е точно до хола ни, да чува се като си пуснат  водата и вентилатора Wink  Не ми пречи.

# 118
Оф, аз да се оплача тук ....
Един ден съседката отдолу звънна на вратата и каза на мъжа ми, че правим мн бурен секс и тя се будела посред нощ от това. Помоли да измислим нещо... Embarassed

И до днес благодаря на Господ, че мъжа ми отвори вратата. Просто не си представям ако аз бях отворила, как ще преживия да ми кажат такова нещо...  Embarassed Но и тя е много директна - баси как не я досрамя?...

И оттогава мъжа ми се притеснява да го правим на спалнята, че скърцала и да не кажела нещо пак комшийката. Хем е смешно, хем е трагично положението... Баси, ми не мога да мълча като пън, бе хора... Embarassed Embarassed Embarassed

Та въпроса ми, някой така "по-шумен" да има като нас?...

# 119
Действайте през деня. Grinning
Аз имах такива съседи. Прозореца им беше на 5 метра от моя. Лятото към 18 като се метнат, ама тази много викаше, много! Не са ме дразнили, подсмихвахме се с останалите съседи като се видим и ги споменем.

Общи условия

Активация на акаунт