Помощ! Ментета в OLX.bg- как да процедирам?

• 21 218
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
Но вие гледате само едната страна но проблема си е ваш... Ровите денонощно по сайтовете и искате за 100лв да си купите оригинален Dsquared, philip plein и по възможност ботуши като на николета лозанова ама да са кожени!!!! И ОРИГИНАЛНИ СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА

Не се заблуждавай, миличка. Wink Аз подобен парцал за 30 лв., ако ще и реплика на някоя извънземна марка да е, няма да купя. Ще додам още 70 и ще си купя нещо наистина качествено, дори и да не е Cavalli или Plein. Sunglasses

Таргет групата ти са само заблудени тийнове и някоя по-наивна дама като Поничката; нормален човек, който е с разума си, още като ти отвори профила и се натъкне на грубите ти коментари относно условията на продажба, потресаващия правопис и липсата на адекватно пояснение към обявите, а и да не забравяме "орижинал" артикулите по 30 кинта, ще си плюе на петите на мига. Mr. Green

+1  Peace. Иначе претенции, че никого не е излъгала, а още представянето на стоката е лъжа.

# 76
Ultrafashion, за некоректни купувачи си пусни отделна тема или пиши по същество за случая с "марковия парфюм". Авторката на темата няма общо със скъсаните дънки, за които обясняваш във всеки пост.

Aма аз от вас се уча едно и също да повтарям. Те некоректните са
Такива като вас с адските претенции но ако може да струва
Максимум 10-15лв

# 77
Но вие гледате само едната страна но проблема си е ваш... Ровите денонощно по сайтовете и искате за 100лв да си купите оригинален Dsquared, philip plein и по възможност ботуши като на николета лозанова ама да са кожени!!!! И ОРИГИНАЛНИ СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА

Не се заблуждавай, миличка. Wink Аз подобен парцал за 30 лв., ако ще и реплика на някоя извънземна марка да е, няма да купя. Ще додам още 70 и ще си купя нещо наистина качествено, дори и да не е Cavalli или Plein. Sunglasses

Таргет групата ти са само заблудени тийнове и някоя по-наивна дама като Поничката; нормален човек, който е с разума си, още като ти отвори профила и се натъкне на грубите ти коментари относно условията на продажба, потресаващия правопис и липсата на адекватно пояснение към обявите, а и да не забравяме "орижинал" артикулите по 30 кинта, ще си плюе на петите на мига. Mr. Green
Парцали може да си купиш от втората употреба
Някъде във форума ще те посъветват. И НЯМАШ ПРАВО ДА ОБИЖДАШ НЕЩАТА МИ АДСКИ ЗЛОБНИ СТЕ
Разбрахме че не можеш да си купиш cavalli i plein. Не е нужно да злобееш миличка от това се погрознява
Много ме забавлява как сами се убеждавате в твърденията си СПИРАМ ДА ВИ КОМЕНТИРАМ защото е безсмислено човек да говори на радио  Peace
Хубав ден на всички и препоръчайте в някоя друга тема на Поничката как да се държи

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 14:06 от Ultrafashion

# 78
  • Sofia

Разбрахме че не можеш да си купиш cavalli i plein. Не е нужно да злобееш миличка от това се погрознява.

Точно тези, които "злобеят" (аууу, ама ти използваш такива гръмки думи от модерния кифленски репертоар, че определено знаеш как да респектираш хората, браво, Mr. Green), са ти потенциалната клиентела, драпащи на всяка цена за нещо "фйешън", ама да е еФтинко. Joy

# 79
Хахаха,е, не, не е истина.

# 80

Разбрахме че не можеш да си купиш cavalli i plein. Не е нужно да злобееш миличка от това се погрознява.

Точно тези, които "злобеят" (аууу, ама ти използваш такива гръмки думи от модерния кифленски репертоар, че определено знаеш как да респектираш хората, браво, Mr. Green), са ти потенциалната клиентела, драпащи на всяка цена за нещо "фйешън", ама да е еФтинко. Joy

Аз какво съм виновна че сте лелки и не може да сте fashion въпрос на възможности е

# 81
  • София
Махленският тон на Ultrafashion казва много повече отколкото аз бих могла, каквото и да напиша....

Не знам някой вярва ли, че и пиша смс-и посред нощ и я заплашвам с полиция Laughing, но сериозно се замислям дали да не публикувам част от разговорите- ей така, да се посмеете или пък да поплачете - въпрос на гледна точка.

Не съм пуснала темата за да търся виновници, оправдания, съчувствие или пък отмъщение. Пуснах я за да получа някой използваем съвет как да постъпя в тази ситуация. Факт е обаче, че всеки си плаща за наивността- и моята сметка вече доста набъбна.

След като разбра, че съм пуснала тема тук "продавачката" се съгласи да и изпратя обратно парфюма, но САМО АКО ИЗТРИЯ ТЕМАТА. Днес вече парфюмът я очаква в офиса на Еконт, но тя отказва да отиде да си го прибере и съответно да ми върне парите докато не изтрия темата. Сами преценете...

То е ясно, че аз ще пия една студена вода, ама дано поне някой друг наивник прочете сагата ми и си вземе поука.

# 82
  • София, България
 Joy Joy Joy

Алооо лелките, ако обичате всички дружно влезте в профила на въпросната гУспо'ица и си купете по нещо.  ooooh!

# 83
  • Sofia
Аз какво съм виновна че сте лелки и не може да сте fashion въпрос на възможности е

Т.е. толкова да сме закъсали с парите, че да можем да си позволим само парцалите от 30 лв., дето ги предлагаш, ли? newsm78 Не разбирам. Rolling Eyes

# 84
С какво ще станем лелките фешън - с боклуците, които ти и подобните ти продавате ли? Stop

Личи си и ти колко си фешън щом слагаш Кавали и Плейн в една категория. Продавай си там ментаците, а ние само ще се надяваме балъците да намалеят, за да намалеят и измамниците.

# 85
  • Sofia
Алооо лелките, ако обичате всички дружно влезте в профила на въпросната гУспо'ица и си купете по нещо.  ooooh!

Не мож' си поберем телесата в нейните дънки, ще избушим копчетата. Mr. Green Joy Joy Joy

# 86
  • София, България

Не мож' си поберем телесата в нейните дънки, ще избушим копчетата. Mr. Green Joy Joy Joy

Нишу! Важно е да не ни мислят за бедни и дърти!  Laughing

# 87
С какво ще станем лелките фешън - с боклуците, които ти и подобните ти продавате ли? Stop

Личи си и ти колко си фешън щом слагаш Кавали и Плейн в една категория. Продавай си там ментаците, а ние само ще се надяваме балъците да намалеят, за да намалеят и измамниците.

А не ги слагам аз в една категория black cat ги разбира повече питайте нея не мен. Във втората употреба има всичко няма проблем идете ровете... СПРИ ДА ОБИЖДАШ НЕЩАТА МИ. Ще продавам каквото искам идете цъкайте с език по витрините в мола. Благодаря ви за отделеното внимание но 30лева явно са ви страшен проблем, само това повтаряте ми няма по евтино бе момичета какво да се прави. Аз си ги продавам мнооого успешно ако някой ден реша да подарявам ще ви пиша да пратя по нещо да зарадвам и вас и да станете фешън че само с анцунг пред лаптопа не става. Всички вие 10000% ровите в olx bazat i t.n ама ви е срамна да си признаете.

# 88

Нишу! Важно е да не ни мислят за бедни и дърти!  Laughing

Не само за злобни и ограничени поне друго не пролича  Peace

# 89
СПРИ ДА ОБИЖДАШ НЕЩАТА МИ. Ще продавам каквото искам идете цъкайте с език по витрините в мола.

Сложи си коректно описание и никой няма да ти обижда продуктите. Вече си има евфемизъм за менте - реплика. Но за мен нещо, което се продава с описание "оригинал", а очевидно не е, вече не е качествена стока.

В ОЛХ не ровя, ако искам реплика ще влезна в али-експрес, където за всички е ясно, че "орижинали" няма, но цените си отговарят на качеството, а ако се опита да те метне някой, ти връщат парите. А част от парите се връщат дори за изкривен шев.

Иначе сайтове с истински намалени оригинални стоки - колкото щеш. Не и в БГ, разбира се. Тук сме още на ниво - аз ще изкупя левчето и ще се пробвам в Продавалник.

Общи условия

Активация на акаунт