"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 358
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
А-а, Roxis, в никакъв случай не спирай с коментарите! Искаме си и снимките.
Толкова им се радвам. Благодаря, че ги споделяш с нас!  bouquet

Радвам се, че нещата които пускам ти харесват. Аз ти благодаря за хубавите думи и за подкрепата ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 76
Цветовете на любовта
... Как може да съчетаеш такъв прекрасен момент като раждането на детето ти със смърт, бомби,  атентати, лоши сънища, прокълнати гривни ....... Като толкова искаха да я уморят Садна, да беше умряла по време на раждането или нещо такова. Пак е жестоко, но така извъртян сериала, направо на хорър прилича...600 серии събираш две двойки, като преминаха през какво ли не и най-накрая в рамките на 10-20 епизода главните действащи лица ги няма.
Абсолютно съм съгласна с теб! ... Туй,тяхното си е жива гавра с феновете на сериала ... Как пък не се намериха,едни терористи,като тез`дет`са си ги изфантазирали за последните епизоди,да ги отвлекат,пък да им теглят един хубав и да не ги пускат,докато не видим свестен сценарии,а не тази подигравка!

Съгласна съм с вас! newsm10 Лори - опасна си! Много хубаво си го измислила. newsm76 Те сценаристите тотално се подиграват с нас феновете на сериала. Вярно заслужават някой здравата да ги набие. Какъв е този отвратителен сценарии ...    #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ангад пусна нова невероятна снимка - много е секси!
Сара: Много целувки
То хубаво пуснал "секси" снимка, но защо винаги трябва коментар отдолу:
rosibdlosa: Wow, you are so sexy; I love you ; Kisses and hugs from Bulgaria ;
Нека!...Нека!...  smile3508 Да подразни малко Сара!...Да види тя,дали и е хубаво,на Парито! Хихихих  newsm48
Много си забавна!  Mr. Green Със сигурност не го правя, за да подразня Сара, просто ги харесвам и не смятам, че има нещо лошо в това, че им пиша ... newsm10 newsm76  Kissing Heart
Сигурна съм,че нямаш за цел да дразниш Сара  Grinning ... ама нали не си мислиш,че тя наистина се радва на подобни откровения,адресирани към него ?!  Wink Хич не я гледай,какво пише! Mr. Green

Ти все я подозираш!  Mr. Green

# 77
Здравейте и от мен, аз също съм голяма фенка на сериала Bidaai ..   bouquet

Ох, и ето сега почват сълзливите ми моменти.. До утре ...  Cry

Здравей и добре дошла при нас!  Hug Hug Hug

# 78
Скъсах се да рева на Цветовете - може би свързах загубата на Садна със загубата на мой много близък човек....Много тежки епизоди.....Утре изглежда ще продължат....Никой няма смелост да каже на Рагини....предполагам, че Рагини ще види Садна в последния й път....Много е тежко, да узнаеш за смъртта на близък....
Садна умря, за да живее Рагини...Дали и в живота понякога става така.... Thinking Или всичко наистина е написано някъде.....

И аз така! Скъсах се да рева на днешните епизоди. Утре сълзите ще продължават - още не мога да се съвзема. Тези сценаристи нямат мозък - да измислят подобно нещо. Как можаха да убият Садна. Алек милия как викаше и плачеше за нея. А бяха толкова сладки - дори в тези последни моменти. Той така силно я прегръщаше - беше безутешен. Искаше да я съживи с ласки. Отлична игра на Сара и Ангад. Уникална двойка. Без Садна няма да е същото. Да видим кой ще ги спасява сега ... newsm45 newsm45 newsm45

"Цветовете"
Барем да бяха сбили малко тези моменти! ... Ама не! ... Нииикакво претупване!!!  Angry ... Разтегнали са ги максимално,без да пропуснат ни най-дребния от мъчителните детайли на трагедията...и това е началото,а утре ще е кулминацията,явно ...
Досега отлагах гледането и се чудех,дали да не ги пропусна...Май щях да направя по-добре  Sad

И аз до сега отлагах гледането на тези епизоди! Знаех какво ще стане и отказвах да го гледам - те наистина са го разтегнали и направили ужасно мъчително. Толкова страдание за всички. Пригответе си кърпичките и утре. Просто искам да пребия сценаристите ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Отивам да разпусна след тези тежки серии.  Sad По-късно ще ги коментирам.

И аз опитвах до сега, но не ми се получи! Още ми е криво и се чувствам ужасно. Садна ми е любимка и сега ми е супер гадно. Без нея за мен сериала няма смисъл ...  no no no

# 79
MAMA-AN и  kirionka и на мен много отрицателно ми въздействаха последните епизоди, а в днешните направо усетих болката на Пракаш, как само го изигра, с такава болка...Някъде четох, че в тези епизоди Рагини  и Алек са  плакали с истински сълзи, че Садна и Ранвир напускат сериала Cry

Така е! Отлична игра на Ангад и Сара, както и на Алок Нат/ Пракаш - той в мъката си започна да обвинява Алек, а той прегърнал Садна и не я пуска гледайки в една точка. Просто невероятна игра - и Ангад и Сара не мръднаха. И в тези моменти така ми въздействаха, че няма на къде. Не спрях да плача.  newsm10 newsm76 cry cry cry

В Цветовете всички до тук си играят ролите много добре - поздравявам ги за което ...   bouquet  bouquet  bouquet

Права си - в едно интервю Парул казва, че много е страдала и плакала, че Сара и Киншук вече няма да са в сериала. Двете със Сара били като сестри. В същото интервю Парул казва, че тогава за пръв път е видяла Ангад да плаче толкова много. Явно доста е страдал, че Сара няма да е в сериала, както и Киншук. Тези емоции определено си личат докато гледаме тези серии ...
  smile3525 no Peace

# 80
Бях попадала някъде на линк за него. Ако те интересува ще го потърся - само кажи ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart
Давай го насам Hug

Заповядай! Филма се казва Dhoom 2. Казват, че бил много хубав. Аз още не съм го гледала. Ритик и Айшвария отново участват заедно. Дано ти хареса ... smile3525 newsm76 Two Hearts

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=69762&comments=1#startcomments

# 81
Харесвам всичко което пускаш за Ангад и Сара и аз съм от феновете на Ангад.Харесва ми като мъж, актьор и му се възхищавам на постоянството и начина по който се грижи за това да изглежда добре, винаги мил и усмихнат на интервю.Постигнал е много в семейния бизнес.Домът му е подреден със стил и вкус.Само семейният живот нещо май не му е ок newsm78
И за да ти оправя настроението на теб и на всички фенове на "Цветовете..."
Сара и Ангад с превод на една от песничките в сериала https://www.youtube.com/watch?v=bcrrhxvar5g :
http://vbox7.com/play:67dc09a6 с превод

Радвам се, че нещата, които пускам за Сара и Ангад ти харесват. И аз ти благодаря за хубавите клипове. Много се зарадвах на този на Алек и Садна ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 82
да, наистина казаха 10 години по-късно, а двете пикли са пораснали поне с по 15 години, не забелязахте ли? Над 20 годишна актриса играе Ичха, която в предишните серии беше в предучилищна възраст и тамън стана първи клас. Ако е "10 години по-късно", значи трябва да е около 16 годишна. На бащата на Тапу как не му промениха прическата, мустаците и герданчето, изобщо... с 2 бели косъма са "състарили" майката и това е

Не е така, нещо си се заблудила. Ичха беше 3 клас, а Тапася - 4. Съответно 10 и 11 години(поне по нашите стандарти. В Индия може и да е друго, но да приемем, че е така). Така че Тапася си е на 21, а Ичха на 20. Джоги изглеждаше различен, май малко по-едър, а майката и тя.

# 83
  • София
Малката булка

От сериала както и от обясненията на Бандитката разбирам, че свекървите масово са лошавници, но и родителите да нямат сърца? Как може детето им да се прибере само, разплакано и видимо преживяващо нещо много мъчително, а те да реагират така? Добре, че беше другата женица, да им каже как да се държат със собственото си дете. Ами прегърни го, успокой го, пък тогава го разпитвай. Думи нямам.

Горката Ананди!! Не случи на свекърва, не случи на съпруг и не случи на родители. А е толкова чаровно, добро и будно дете. Ето така се пропилява един човешки потенциал.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Този сериал е изпълнен с мъка и доста често ми се случва вече да превключа канала. Много ми идва. Вечер, вместо да си почина след дългия ден, ме натоварва. Дано по-нататък епизодите станат по-положителни. Ето защо обичам "Цветовете на любовта". Там колкото и да страдат, колкото и интриги да има, все пак  героите се обичат и с щастието в очите си ти пълнят сърцето.

Днес ще взема да си пусна "Моята карма" да ги видя двечките пораснали!!!

Хубав ден желая на всички ви Simple Smile

# 84
И аз като всички останали, прескочих сериите с погребението на Садна, когато гледах филма напред. Но вчера ги изгледах. Мислех си, че няма да заплача, но уви. Сцената, в която Пракаш отива да успокои непознатия мъж, който е загубил близък и влиза в стаята, заварвайки Алек прегърнал безжизненото тяло на Садна в скута си, не искащ да я пусне да си отиде от този свят, отключиха сълзите ми. Толкова любов и мъка се четеше в тази прегръдка. Направо го изпитах и аз.  smile3518

# 85
Малката булка е много тежък сериал, наистина... Аз като го гледам, взимам нещата много сериозно, чак ми се подиграват  хората около мен. Mr. Green Но го изживявам, защото виждам, че засяга реални социални проблеми. Всъщност, Ананди само може да се радва, че й развалиха брака, но обществото не може да й го позволи. Ако можеха да видят малко по-далеч от носа си, щяха да я изпратят в града- да учи, да работи, да се откъсне от тази среда. Може би нямат пари, но не е само до това, има начини! Просто не виждат възможностите!  Rolling Eyes

Моята карма- Тапася е просто ужасно разглезено момиче, каквото се очакваше да стане. Объркали са малко хронологията, няма как на 16-17 години Ичха да е учителка- дори и средно не знам дали е завършила. #Crazy

# 86
Линди, и аз като теб много се вживявам - и на булката, и на кармата. Simple Smile
Иначе дори Ичха да е била на 10 години, а Тапася на 11, пак не е много ОК - личи си от самолет, че актрисата, която играе Ичха, е на повече от 20 години, пък и кой започва да преподава на 20?!
И според мен другите също са си същите, особено Дамини. С нетърпение очаквам да видя бабката как се е променила. Grinning

# 87
Е то този проблем с годините на актрисите винаги си го има. Аз говоря за годините на героините. Колкото до това на 20 да е учителка, това си е решението на сценаристите  Simple Smile

Аз доколкото знам Сара на 15-16 е започнала да се снима в Цветовете, Садна едва ли е била на толкова. Всъщност в колко години се развива действието в сериала до смъртта на Садна? Помня, че празнуваха 1 годишнина от сватбата си, после бременността ѝ..

# 88
Да, никак не е ок да преподава, но поне ако приемем, че е завършила средно и иска доброволно да обучава някакви деца, които и без това няма кой да научи на нищо в гетото- пак има смисъл. Но тя нали държи на образованието си, не ми се вярва да не е студентка, вече ще е много нагласено. Много са объркани нещата откъм хронология още от самото начало.  Rolling Eyes

И за бабката се надявам да я посъстарят нея поне малко, то с толкова злоба....  Mr. Green

# 89
Е то този проблем с годините на актрисите винаги си го има. Аз говоря за годините на героините. Колкото до това на 20 да е учителка, това си е решението на сценаристите  Simple Smile

Аз доколкото знам Сара на 15-16 е започнала да се снима в Цветовете, Садна едва ли е била на толкова. Всъщност в колко години се развива действието в сериала до смъртта на Садна? Помня, че празнуваха 1 годишнина от сватбата си, после бременността ѝ..

Снимките на Цветовете започват 2007г. и завършват 2010г. Сара е родена 1989г. Когато е започнала да снима Цветовете е била на 18г.

Общи условия

Активация на акаунт