"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 278
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Lele, kakyv haos e nastanal v Cvetovete...Kato vi 4eta, vse pove4e mi se struva, 4e scenaristite sa deistvali nqkak si priprqno, sqkash sa bili  "pritisnati" da izmislqt neshto i sa nqmali vreme da go doizkusurqt...znam li....Tova izobshto ne mi prili4a na predvaritelno zamislen i plavno razvivasht se sujet.. Haide, smyrtta na Sadna da predpolojim, 4e e bila planirana, no smyrtta na Ranvir- edva li. Moje bi napuskaneto na Kinshuk e izigralo po-syshtestvena rolq za cqlata byrkotiq, nastypila sled tova...
Anmol go bqh mernala iz epizodte nqkyde- mnogo "vdyrveno" mi  sedi..absoljutno naglaseno..nerealisti4no...V Indiq e po4ti nevyzmojno sled smyrtta da ne se sloji fotos na po4inaliq blizyk i da ne mu se otdava po4it. Tova e ravnosilno na grqh. Snimkite se slagat vinagi  na vidno mqsto v kyshtata. Ima si specialni molitvi i rituali,  koito trqbva periodi4no da se izvyrshvat za myrtviq, taka 4e  za men podobna frivolnost e napylno neadekvatna. Kakto spomena i Nansi, za edna  maika tuk e izklu4itelno tejko i neprostimo da se syglasi na podobno neshto, dori v imeto na vnucite si...Neznam otkyde im e hrumnala podobna divotiq, osven ako ne sa iskali da nakajat Vasu kato q nakarat da strada po tozi na4in...
A tova za povtornata ludost na Alek napravo me dovyrshi..

Така е Куини! Хаусът, който настана в Цветовете в момента е просто ужасен. Според мен смъртта на Садна е била предварително замислена именно от сценаристите. Около нея всичко бяха измислили няколко епизода под ред. То не бяха прокълнати гривни, сънища на Садна как Рагини умира, то не бяха терористи, бомби и какво ли още не. После и сцените със смъртта на Садна бяха доста силни. После пък няколко епизода дето я оплакваха - дори погребението й дадоха. Голям рев беше. Замисъла явно е да повторят историята й - сирачето Садна, което няма родители и е отгледано от Пракаш, сега дъщерята на Садна и Алек остава сирак и ще я отгледа Рагини. Алек отново полудя - просто глупости на търкалета ...  Peace

Това, което го казваш за снимката на мъртвия го правят и в Цветовете но за Садна. Нейната снимка е сложена на видно място по средата. Обсипват я с венци - молят се за нея, правят ритуали. Има снимка на Садна и в стаята при Алек и при Пракаш, вероятно и при Рагини. Днес правеха помен на Садна и отново всички ходиха там - пак имаше една огромна снимка. Добре, че за нея правят всички ритуали...  newsm10

Не може да се каже същото за Ранвир! Незнам каква е била идеята на сценаристите, но тотално се оляха. Изведнъж дават 7 години напред - Рагини женена за Анмол от 6 години. Ранвир вече умрял - детето му дори не знае, че той е истинския му баща, а нарича друг така. И понеже Ранвир е помолил Рагини да се омъжи за Анмол - тя го е направила. Помолил е и другите да скрият всички негови снимки. Дъщеря му никога да не научава, че той е баща й, просто пълна анархия. В къщата на Раджванш е настъпил хаус. Има една единствена снимка дето Рагини е скътала в гардероба там на стената зад някакви неща. Всичко друго се е скрило. Как може да не могат да почетат паметта на Ранвир. Дори той да го е поискал - те е трябвало да откажат или поне да кажат на детето.  newsm78

Всъщност те дори още не са показали как е умрял Ранвир и какво ги е помолил. Това ще го покажат тези дни вероятно в рамките на 1-2 епизода. Ранвир се жертвал за Анмол и е загубил живота си. И въобще кога се е появил Анмол, та двамата с Ранвир са станали такива големи приятели, че чак го е помолил да се ожени за съпругата му. И сега представят Анмол като син на Раджванш и брат на Алек - кое от кое по-голямо безумие ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Анмол е добър, но няма как да замени Ранвир!  Wink

Когато дават Анмол да си представя как е загинал Рамрир, тогава ще си представи и как са се запознали. Още по тъпото е, че Равмир е накарал Анмол да му обещае, че никога няма да разкрие пред семейството му, че е загинал жертвайки се да спаси Анмол. Тъпо е също, че Равмир дава на Рагини писмо за родителите му, което също така и никой не прочете. Само пракаш спомена, че в писмото волята на Равмир била Анмол из цяло да заеме мястото му както в офиса, така и в дома му, да стане брат на Алек, син на родителите му и така нататък.. Те май като цяло не са го доизпипали този филм. На мен още когато се разкри каква е лелята на Алек ми направи много тъпо впечатление, че не казаха нищо повече за тях. Хубаво, тя е била такава, но нали Сатиен е брат на Индраджит? Как не се видяха, как поне той не се поинтересува повече от семейството си? Странно е, че някой като направи някаква изцепка изчезва и край, нищо повече не се чува за него. Така стана и с Навин и Авни, децата им така и не разбраха нищо за тях, уж отишли в чужбина, пък толкова ли няма да се чуят по телефон примерно?

# 211
Дано само не им е хрумнала шантавата идея на сценаристите да представят нещата така - да са накарали Алек да си мисли, че Анмол му е брат и няма друг брат и затова да не говори за Ранвир.
Не мисля, че така са направили, защото ако беше така, Алек щеше да го нарича брат, а той винаги казва таткото на Тамана. Ако ще да са го изкарали толкова луд, че да не помни брат си, тогава как помни всички и всичко минало? Някак не се връзват нещата, аз винаги съм се чудила как ако съм аз ще ми хрумнат много по добри идеи, а един сценарист, който се занимава именно с това да прави сценарий да измисля такива глупости. Куши знае, че Алек и е баща, даже се чувства гадно за дето той не я прегръщал както таткото на Тамана. Сега Анмол прави някаква изцепка, но си мисля, че е пак нещо планирано. Накара Алек и Рагини да му подпишат генерално пълномощно. Алек не разсъждава, но Рагини пък не поиска да прочете, защото му имала доверие. После някой от службата се обади на Васу, че Анмол е прехвърлил голям процент от състоянието им но свое име, както и записал Тамана на свое име. Така свърши последния епизод, ще видим по нататък. Едва ли е умишлено, струва ми се, че се крие нещо друго зад това, но ще видим.

Ти говориш за епизодите от Войо! Явно има нещо, но ще почакаме да разберем. Въпроса е, че безумните идеи на сценаристите не спират ...  newsm78

Имам чувството, че изведнъж са ги подменили с техни копия дето нищо не разбират от писане на сценарии и хоп те правят глупост подир глупост. Първо смъртта на Садна, после тази на Ранвир с последващите глупости. Каквото и да говорим сериала вече не е същия ...  #2gunfire

По отношение на Алек и това, че не споменава Ранвир - да доста е странно! Ще видим натам - но той нарича Анмол: бащата на Тамана. Но пък как не се сеща за Ранвир. Да речем, че е в своя свят, където се забавлява като дете и където Садна е жива. Вчера питаше Рагини дали Садна е дошла - когато тя му отговори, че не е - Алек й каза като дойде да й каже да му донесе новите дискове на Том и Джери. Щели да гледат с Куши - днес пак пита идва ли Садна - после й писа писмо и взе, че се качи на покрива с децата, за да й го прати с хвърчило. Явно за него това е основната мисъл и няма кога да се сети за Ранвир.  no no no

Ако ние тук бяхме станали сценаристи - щяхме да измислим 100 пъти по-хубав сюжет. За начало аз нямаше да убивам никого. И Садна и Ранвир щяха да са си живи и здрави, както и да са щастливи с Алек и Рагини. Децата им щяха да ги радват и всичко да е наред. Определено смятам, че трябваше да завършат сериала с ражданията. Кому са нужни тези трагедии. Явно са искали още епизоди - но рейтинга е паднал. Нормално, кой би искал да гледа подобна пародия. За мен истинския финал е всички заедно и щастливи. Останалото е изсмукано от пръстите ...
thumbsup

# 212
Когато дават Анмол да си представя как е загинал Рамрир, тогава ще си представи и как са се запознали. Още по тъпото е, че Равмир е накарал Анмол да му обещае, че никога няма да разкрие пред семейството му, че е загинал жертвайки се да спаси Анмол. Тъпо е също, че Равмир дава на Рагини писмо за родителите му, което също така и никой не прочете. Само пракаш спомена, че в писмото волята на Равмир била Анмол из цяло да заеме мястото му както в офиса, така и в дома му, да стане брат на Алек, син на родителите му и така нататък.. Те май като цяло не са го доизпипали този филм. На мен още когато се разкри каква е лелята на Алек ми направи много тъпо впечатление, че не казаха нищо повече за тях. Хубаво, тя е била такава, но нали Сатиен е брат на Индраджит? Как не се видяха, как поне той не се поинтересува повече от семейството си? Странно е, че някой като направи някаква изцепка изчезва и край, нищо повече не се чува за него. Така стана и с Навин и Авни, децата им така и не разбраха нищо за тях, уж отишли в чужбина, пък толкова ли няма да се чуят по телефон примерно?

Има някои такива неща, но не са така съществени! Да приемем, че Авни и Навин са звъннали на децата си по телефона от затвора все едно е от чужбина. Амбика и Сатиен са заминали някъде, също като сестрата на Алек и Ранвир. Но тук вече говорим за двойно по-голямо безумие. Ранвир с това писмо - толкова искания и все странни. Молбата му към Рагини и Анмол, отказа му дъщеря му да знае, че той е нейния баща, скриването на снимките. Един куп глупости. Както и да е - няма какво да направим ... Peace

# 213
Дано само не им е хрумнала шантавата идея на сценаристите да представят нещата така - да са накарали Алек да си мисли, че Анмол му е брат и няма друг брат и затова да не говори за Ранвир.
Не мисля, че така са направили, защото ако беше така, Алек щеше да го нарича брат, а той винаги казва таткото на Тамана. Ако ще да са го изкарали толкова луд, че да не помни брат си, тогава как помни всички и всичко минало? Някак не се връзват нещата, аз винаги съм се чудила как ако съм аз ще ми хрумнат много по добри идеи, а един сценарист, който се занимава именно с това да прави сценарий да измисля такива глупости. Куши знае, че Алек и е баща, даже се чувства гадно за дето той не я прегръщал както таткото на Тамана. Сега Анмол прави някаква изцепка, но си мисля, че е пак нещо планирано. Накара Алек и Рагини да му подпишат генерално пълномощно. Алек не разсъждава, но Рагини пък не поиска да прочете, защото му имала доверие. После някой от службата се обади на Васу, че Анмол е прехвърлил голям процент от състоянието им но свое име, както и записал Тамана на свое име. Така свърши последния епизод, ще видим по нататък. Едва ли е умишлено, струва ми се, че се крие нещо друго зад това, но ще видим.

Ти говориш за епизодите от Войо! Явно има нещо, но ще почакаме да разберем. Въпроса е, че безумните идеи на сценаристите не спират ...  newsm78

Имам чувството, че изведнъж са ги подменили с техни копия дето нищо не разбират от писане на сценарии и хоп те правят глупост подир глупост. Първо смъртта на Садна, после тази на Ранвир с последващите глупости. Каквото и да говорим сериала вече не е същия ...  #2gunfire

По отношение на Алек и това, че не споменава Ранвир - да доста е странно! Ще видим натам - но той нарича Анмол: бащата на Тамана. Но пък как не се сеща за Ранвир. Да речем, че е в своя свят, където се забавлява като дете и където Садна е жива. Вчера питаше Рагини дали Садна е дошла - когато тя му отговори, че не е - Алек й каза като дойде да й каже да му донесе новите дискове на Том и Джери. Щели да гледат с Куши - днес пак пита идва ли Садна - после й писа писмо и взе, че се качи на покрива с децата, за да й го прати с хвърчило. Явно за него това е основната мисъл и няма кога да се сети за Ранвир.  no no no

Ако ние тук бяхме станали сценаристи - щяхме да измислим 100 пъти по-хубав сюжет. За начало аз нямаше да убивам никого. И Садна и Ранвир щяха да са си живи и здрави, както и да са щастливи с Алек и Рагини. Децата им щяха да ги радват и всичко да е наред. Определено смятам, че трябваше да завършат сериала с ражданията. Кому са нужни тези трагедии. Явно са искали още епизоди - но рейтинга е паднал. Нормално, кой би искал да гледа подобна пародия. За мен истинския финал е всички заедно и щастливи. Останалото е изсмукано от пръстите ...
thumbsup

Във войо сериала е доста напред, така че няма как Алек да не се е сетил за Равмир. Просто не го споменава и толкова, няма да се учудя и на това да се окаже, че по някакъв начин са го убедили да не го споменава, както всички останали. Може в тоя случай и лудите да могат да пазят тайни. Ще видим сега Васу като разкрие щуротиите дето Анмол ги прави в офиса каква ще е поредната измислица. Та той преди Алек беше къде по луд и помнеше толкова много неща, а сега по никакъв начин няма да помни Равмир, е на това най много ме е яд, поне малко от малко да го направят като хората.

# 214
Има и още нещо за цветовете, което ми е интересно. В началото даваха Доли Раджванш, която беше дъщеря на Васу и Индраджит. Какво стана с нея? Аз ли пропускам нещо, или нищо не са давали? Прави ми впечатление, че никой по никакъв начин не я споменава, а нямам спомен да е починала или нещо подобно.

# 215
Във войо сериала е доста напред, така че няма как Алек да не се е сетил за Равмир. Просто не го споменава и толкова, няма да се учудя и на това да се окаже, че по някакъв начин са го убедили да не го споменава, както всички останали. Може в тоя случай и лудите да могат да пазят тайни. Ще видим сега Васу като разкрие щуротиите дето Анмол ги прави в офиса каква ще е поредната измислица. Та той преди Алек беше къде по луд и помнеше толкова много неща, а сега по никакъв начин няма да помни Равмир, е на това най много ме е яд, поне малко от малко да го направят като хората.

Алек и първият път, когато беше луд пазеше тайни, когато Садна го помолеше за нещо. Например когато с Ранвир опитваха да разкрият кой е убил дядо му. Тогава нали Васу изгони Ранвир от къщата, но той каза че ще напусне след няколко дни. През това време със Садна разследваха и Алек ги прикриваше. Основната му мисъл беше да помогне брат му да остане. Дори, когато със Садна ходиха в пощата - Алек излъга Васу, че щял да праща писмо на Шлок. Та може и тук да са го придумали да си мълчи уж е за добро. Все пак Алек не е добре и трудно би преценил сам.   newsm10

Има и още нещо за цветовете, което ми е интересно. В началото даваха Доли Раджванш, която беше дъщеря на Васу и Индраджит. Какво стана с нея? Аз ли пропускам нещо, или нищо не са давали? Прави ми впечатление, че никой по никакъв начин не я споменава, а нямам спомен да е починала или нещо подобно.

Тя е заминала за чужбина. така казаха - и от тогава не са я давали и споменавали ... Peace

# 216
  • София
Здравейте!
До сега само ви четях.Аз гледам и трите сериала,когато съм си  вкъщи.
Цветовете
Много ме еяд ,че четирамата бяха щастливи за толкова кратко време.Аз не разбрах Ранвир от какво е починал?
Кармата и Булката скоро не съм ги гледала.

# 217
  • София
"Цветовете на любовта"

Толкова много сте писали и толкова ичерпателно, че няма какво да кажа. Lora di, напълно съм съгласна с поста ти. В момента в "Цветовете на любовта" все едно са изтрили Ранвир и са сложили Анмол. Мисля си, че 1000 пъти по-добре щеше да е ако просто бяха променили актьорите. Така е абсурдно, а и както каза Бандитката и абсолютно невъзможно с оглед на факта, че всеки индиец почита мъртвите си близки. Ние не можем да го приемем, какво говорим за местните вярващи зрители.

На мен в повече ми дойде, когато сина на Вину каза, че искал да прилича на Ранвир. Кушалия попита кой Ранвир, а Пракаш и каза, че сигурно има в предвид някой братовчет на снахата. Ужас  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Васу и тя една примирена разнясяше това подаръче вместо да ги събере всички в хола и да размаха пръстта.

Иначе малкия е досущ като Малти!!!! Дупе да му е яко на Вину   Joy  Joy  Joy

А сега за сценария. "Bidaai" е сериала, който прави Киншук звезда. Преди това е имал второстепенна роля в Dhoom Machaao Dhoom и е участвал в Kaajjal като заместващ Apurva Agnihotri в главната роля. Това пък е актьорът, който играе Анмол Ражванш в "Цветовете". Изглежда нещо са ги менкали от Star Plus. Apurva става Ранвир, но изругоячено, а Kinshuk получава главната роля в сериал, страшно близък като сценарии до "Цветовете". Казва се Chand Chupa Badal Mein. Там също се разказва за момиченце, Ниведита, от средната класа, загубило майка си, но в случая живеещо с баба, дядо, баща си и по-малкия си брат. Тя жертва любовта си в името на нейна братовчетка, а самата тя се жени за героя на Киншук. Като гледам сериала е само 261 епизода, но Бандитката да каже колко е бил популярен.

# 218
Здравейте!

Много ми харесва песента, с която започва филма Цветовете на любовта. Някъде открих част от нея, но ми се иска да я имам цялата. Ако някой я има или знае нещо повече много ще се радвам ако изпрати линк, а ако е във вид на файл, може да се свържем лично да ми я изпрати, не знам защо никъде я няма цялата. Благодаря предварително, мисля, че песента май се казва бедаи, но не съм много сигурна, защото като съм писала са ми излизали и други песни уж с това име, а не е било точно тази.

# 219
Определено Цветовете поеха в посока надолу и сигурно поради този факт, сериала не е продължил с повече серии. Гледам го повече като фон и само от време на време се заглеждам в дадени сцени. Не може да ме грабне нещо, за да го догледам така, както го гледах преди. За сметка на това компенсирам с индийски филми, но и те ме изстискват с техните разтърсващи и сълзливи сцени.

# 220
Здравейте!

Много ми харесва песента, с която започва филма Цветовете на любовта. Някъде открих част от нея, но ми се иска да я имам цялата. Ако някой я има или знае нещо повече много ще се радвам ако изпрати линк, а ако е във вид на файл, може да се свържем лично да ми я изпрати, не знам защо никъде я няма цялата. Благодаря предварително, мисля, че песента май се казва бедаи, но не съм много сигурна, защото като съм писала са ми излизали и други песни уж с това име, а не е било точно тази.

http://www.youtube.com/watch?v=bNRYoelBDic

Това е само един от многото клипове, които има. Wink

# 221
  • София
Хайде поздрав от мен с финала на сериала:

Ето я и смъртта на Ранвир:

# 222
Здравейте!

http://www.youtube.com/watch?v=bNRYoelBDic

Това е само един от многото клипове, които има. Wink

Благодаря, точно тази е песента. Вероятно не пиша правилно името, или не пиша точно каквото трябва. На мен ми е излизала само част от песента, само това, с което започва сериала.

# 223
Погледнах клипа с финала на Цветовете и не ми харесва. Не ми харесва, че Рагини пее на Анмол, а Алек е с друга  #Cussing out

# 224
  • Бургас
Изчетох ви. И за мен филма вече не е същия. Ще хвърля, по едно око,но.....

Общи условия

Активация на акаунт