К.О.Т.К.И.-те [9]

• 30 353
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна и...духом на Босфора
 HugА,верно,че и вие бяхте там. Като слезеш на пристанището
Накъде тръгваш,и колко минути е пеша.Иначе разбрах че е Джам Ваадиси кафе.
Имаше ли много хора ,и ябълков чай имаше ли?

# 721
  • Varna, Bulgaria
HugА,верно,че и вие бяхте там. Като слезеш на пристанището
Накъде тръгваш,и колко минути е пеша.Иначе разбрах че е Джам Ваадиси кафе.
Имаше ли много хора ,и ябълков чай имаше ли?

Бяхме, да.... тамън два пъти (и при двете ми ходения)  Laughing
Като се слезе от корабчето се минава през заведенията на пристанището и импровизираното пазарче. Следваш табелите за крепостта Йорос, пътя се пада леко вляво.

Скрит текст:
Ето снимка на крепостта от корабчето

Пътят нагоре е изморителен, само баир е. При нормален ход ни отне 15-20 минути, но на връщане е по-бързо и по-лесно  Wink В заведението имаше хора... имаше и ябълков чай...  Hug

Скрит текст:

# 722
  • София
wavey wavey wavey

Има ли котачки тука или няма   Simple Smile

Временно бях спряла да пиша понеже имах проблем с форума, но вече ще съм на линия.

Редеми  Hug Весело изкарване в Истанбул и ако пак минаваш през някоя камера цъкни да те видим  Wink

# 723
  • Велико Търново

Има котачки, ама ме подхвана трудовият делник и не мога да вляза в ритъм.  Mr. Green

Редеми, много приятни емоции и слънце в Стамбула града. После ще чакаме да разказваш както само ти умееш.  Hug

# 724
 Hug HugА,Малкото благодаря много! Знаех че е баиря,ама ще се върви и толкоз!

То камерите са си там,ама де да знам,може в неделя сабахлян от Пиер Лоти да махам
да си спомним Незабравимият 12 октомври преди 2 години и плаката,и всички емоции.....

Моля кажете от Юскюдар до Кючуксу само тоз 15 М ли отива или и другите буквички
бураданораята го дава този в събота на един час,амааа...

# 725
Котаранки Hug
Редеми-весело изкарванееее Peace

# 726
  • София
Моля кажете от Юскюдар до Кючуксу само тоз 15 М ли отива или и другите буквички
бураданораята го дава този в събота на един час,амааа...

Със сигурност са много. 15 без буква също отива там (това ни казаха в информационният им център, в който имахме неблагоразумието да питаме). Имахме извадени още 2-3 номера от темата, но за късмет 15 ни чакаше.  Grinning На връщане пък дойде някаква 15-ка с две букви. Най-добре чети табелите на автобусите.

Показах снимките на Ивелина на мъжа ми и той веднага каза, че му се ходи. Ядяла му се рибка на пазара в Каракьой.  Laughing А най-голямото "Уау!" беше като видя кокореча.  hahaha Само не знам защо е такъв чревоугодник, само за разни манджи мисли, яде с невероятен кеф, а каквото изяде се лепи по мен.  hahaha

Редеми, да си изкараш чудесно!  Hug

# 727
Ку- ку!  wavey   Насмалко да пия един Аперол ориндж в Йокохама, но ми забравиха поръчката. Не му било писано...

# 728
Здравейте!
Включвам се във вашата тема с един въпрос. Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите.
Вчера откриха на децата микроспория.Имаме котка, която няма никакви външни признаци да е болна от микроспория. А децата казаха, че са пипали улично коте. Сега не  знам от домашната ли котка са го лепнали или от уличното. Изчетох много по-въпроса, но така и не разбрах как да установя дали домашната котка е болна. Знам, че се правят изследвания, но честно казано не ми се тръгва по ветеринари. Говорих и с ветеринарния институт. Те правят такива изследвания, но не приемат животни, а ще трябва сама да занеса материала. Казаха ми да остържа малко от струпеите. Проблемът е, че котката няма ранички, голи петна и т.н. Не знам вече какво да правя.... Та имате ли идея дали котката е здрава, ако няма външни признаци?

# 729
Пинаааа, добре завърнала се!  Hug
Много ме е яд, че не сподели за да дойда и аз с теб!  Embarassed

iva78, тази тема не е за котки. Ето я котешката тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=799935.0;topicrefid=19

# 730

iva78, тази тема не е за котки. Ето я котешката тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=799935.0;topicrefid=19

[/quote]

Извинете Simple Smile

# 731
Жалко, наистина! Дано попътуваме заедно друг път.

# 732
Жалко, наистина! Дано попътуваме заедно друг път.
Дано!  Hug

# 733
Пина,добре дошла  bouquet

# 734
 HugПине,добре дошла!
Айде,пишете,че как ще ви търся
в новата тема после,с Хавайчика?

Общи условия

Активация на акаунт