Берен Саат преди и след Intikam, в очакване на новите проекти на екипа! Тема 11

• 86 514
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Дайче, Hug аз успях да изгледам 21 серия. Мислех, че знаеш, че епизода е от по-късен час днес. Турците имат някакъв празник и излъчват някакво пряко предаване. Мен ме устройва идеално закъснението. Вече нямам търпение да започне финалния епизод. Подозирам, че последната сцена ще е как Четин стреля в лудата си баба и цяло лято ще се чудим дали е жива.

# 706
 Rolling Eyes  И мен ме устройва този по-късен час за гледане и още в петък вечер  thumbsup

#Crazy  Без озет е  Peace

# 707
Да, направо започна, супер. Ние озета си го направихме.
Ето линк към онлайн превода.

https://vk.com/kucuk_gelin_0

# 708
Да, направо започна, супер. Ние озета си го направихме.
Ето линк към онлайн превода.

https://vk.com/kucuk_gelin_0

Чок мерси за линка   lovekiss Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 709
  • София
Момичета сериалите почват сега по-късно заради Байрама и няма озети, първо защото ще стане късно, а второ защото почват и нови сериали и ако дават и озет ще изгубят зрители.

# 710
Г-це БУ   Hug 

Дъгичка  Hug  страхотен превод прави Тимур   smile3555  аз не мога да му насмогна с четенето    Stop

Ако не са тези реклами направо ...    #Shocked 

До после, че отново съм само в слух и зрение ...  Outta Joint

# 711
Леле, това бабе им разказа играта на всички.

# 712
Леле, това бабе им разказа играта на всички.

smile3555  Точно !!!!.....   thumbsup  Отдъхнах си   Stop  2 сезон ще го бъде без бабето  hahaha  а ако не "успеят" да намерят детето  newsm78  може и 3-ти сезон да има за ЧХ   coolcool

# 713
 wavey  Приятни почивни дни   wavey

Rolling Eyes  Много красив поздрав от феновете на Берен по света  Heart Eyes  както повелява традицията за мюсюлманския празник  Рамазан   lovekiss Two Hearts Two Hearts Two Hearts
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥
#BerenSaat
#BerenAlican
Цитат
У Берен Саат так много поклонников по всему миру, что все любят ее по своему и не забывают делать такие арты, в честь самых важных для них праздников.

thumbsup  Това ме връща към първия сериал със Зилян на Берен в "Щастливи заедно"  Rolling Eyes  

Rolling Eyes  Както и Берен за ролята и на ... Елена   thumbsup

newsm78  Имам чувството   Naughty че още преди година е решен избора на  Берен за ролята и на Кьосем султан Crossing Arms  и от началото се написа този сериал да го очакваме през септември 2015 г. Rolling Eyes  
Цитат
Kösem Sultan
14 юни 2014 г. · Редактирано ·  ·
- AÇIKLAMA:
Dizinin gündeme gelmesiyle, birçok haber sitesi bu iş üzerine haber yapmaya başladı.. Oysa ki şu an herhangi bir cast çalışması bile yok. Kösem Sultan'ı, Beran Saat'in canlandıracağı söylentileri, sadece kulislerdeki birtakım söylemler.. Bunun yanı sıra, son günlerde Meryem Uzerli ve Okan Yalabık isimleriyle ilgili de yalan haber yapılamaktadır.. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz.. Meryem Uzerli'nin, şimdilik sadece Tims Productions'un yapımcılığını üstlendiği yeni bir sinema filminde oynaması söz konusu.. Bunun dışında, ne Meryem Uzerli'yle ne de Okan Yalabık'la Kösem Sultan'la ilgili bir durum söz konusu değil. Henüz bunları konuşmak için çok erken.. Timur Savcı, sektöre 1 yıla yakın bir süre ara verecek, ve döndüğü zaman asıl çalışmalar başlayacaktır... Çünkü Timur Savcı'nın hedefi, bir sonraki diziyi yeni piyasa standartlarında tutabilecek bir şelilde tasarlamak. Bu nedenle, Timur Savcı çalışmalara başladan önce, kendi çapında bir ön araştırma yapacak...
Bizi takip etmeye devam edin. En kaliteli ve büyük sayfa olmak için ve en önemlisi sizi memnum etmek için buradayız.. Üstelik hiçbir kazanç gütmüyoruz... Teşekkürler.
Kösem Sultan
12 юни 2014 г. ·
BİR DEVİRİ GERİDE BIRAKTIK.. ŞİMDİ SIRA, KÖSEM SULTAN'DA !
KÖSEM SULTAN, EYLÜL 2015'TE BAŞLIYOR ! DAHA FAZLA BİLGİ VE GELİŞME İÇİN, BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN...

Превод с  google на повдигнатия текст :  Аз оставям след себе си една задача .. Сега тя Кьосем Султан! Кьосем Султан септември 2015 ЗАПОЧВА! За повече информация и развитие, а не ПРОДЪЛЖИ ДА ни последват в ...

Hug Hug Hug

# 714
  • София
Здравейте, здравейте.
Аз съм голям фен на Берен от Забраненият плод . Разбира се проследих и останалите й роли. Влизам тук, защото сте предимно нейни почитатели и да спореля, че нямам търпение да я видя в разкоша на Кьосем султан. Най-великата султанка на империята. Толкова ще й отива ролята, че с нетърпение очаквам първите снимки. Много величествена ми е Берен, а с всички аксесоари и дрехи, които щв направят за нея...чак не мога да си представя. Дано слуховете са верни. Толкова врме я чакам да играе във филм...

# 715
Здравей, Люксен и добре дошла сред нас! Hug

И ние много обичаме Берен и чакаме с нетърпение тя отново да бъде на екран, защото много ни липсва.
На мен лично ми се искаше да я гледам в някоя съвременна роля, но като не се сещат да ме питат... Laughing
Изобщо не се съмнявам,че Берен е най-подходяща за ролята на Кьосем и би се справила великолепно и с това предизвикателство. Голяма е вероятността това да се случи, затова вече започвам да свиквам с мисълта. Иначе много ми харесва каста до този момент, ако разбира се новините да верни,защото не са официално потвърдени, освен за Хюлия Авшар. Но скоро трябва да излезе фрагман и ще разберем повече. Дотогава ще се вихрят фантазиите на феновете.

Това са актьорите, за които се пише, че са се присъединили към актьорския състав на сериала, който може би ще бъде от 60 епизода с продължителност от 60 минути в 2 сезона, които ще продължат от септември/или ноември/ до юни следващата година.

Хюлия Авшар като Сафие Султан

Еркан Колчак Кюстендил

Мете Хорозоолу

Йълдъз Чагкръ Атаксой

Фикрет Кушкан

И последните попълнения, които на мен много ми допадат - познатите ни Есра Дерманджиолу , Алиджан Юджесой и Аслихан Гюрбуз. Имаше май и още някой,но в момента за тези се сещам.

# 716
  • София
Здравей, Дъга.  bouquet
Аз мога да обясня защо се радвам, че можв тя да е Кьосем. Това са исторически, големи личности, които се изиграват един път. Както Халит направи Сюлейман, а Мерием Хюрем. Според мен това в много добре като реализация на един актьор: да се повтори тази историческа личност е почти невероятно. А за Берен това ще е голямо признание. Съвременни роли може винаги да получи, но такава роля...според мен ти се пада въднъж в живота. Затова така се радвам за нея. Освен, че изигра Бихтер / отново запомнящ се персонаж/ направи и излючителна роля в Фатмагюл. Тези две роли бяха тооолкова различни, тя самата все едно не беше тя, а сестра близначка. Аз дори не вярвах,че може след Бихтер да се справи с такава роля. И сега, ако слуховете са истина и е тя Кьосем ще стане 3-та различна, неповторима и значима роля за нея като актриса. Харесва ми,'е има разнообразие в това, което избира да играе.
Стана дълго, но нямаше как по-кратко да го кажа. Simple Smile

# 717
Люксен, напълно подкрепям казаното от теб. Абсолютно си права, че Берен би била една прекрасна Кьосем, а и самата история е много благодатна. Кьосем е една забележителна и много силна жена, която по изключително убедителен начин се налага в един мъжки свят във времена, в които това се смята за чудо. Много вярвам в избора на Берен, тя има невероятен нюх при избора на роли и досега никога не е грешила. Надявам се това да е поредната й много успешна роля, а ние като зрители да преживеем приятни моменти.

# 718
Люксен  Hug  чудесна изненада ни направи днес с коментариите за Берен  
Дъгичка   Hug  опитах се да намеря едно от последните интервюта на Берен с твой превод в предишната тема   bouquet   в което Берен беше споделила плановете си за проект в нов сериал не по-рано от есента на 2015г. и ... smihesorry  не успях  ooooh!  Много им се радвахме и силно се надявам да си запазила всички твои преводи за Берен в тази тема

Rolling Eyes  Открих само този коментар на Г-ца БУ от предходната тема като потвърждение  Peace  bouquet
Момичета, Берен официално обяви, че ще си почине през следващата една година и, че ще я видим на екран отново през 2015....
...................
Rolling Eyes  И аз тепърва почвам да приемам и очаквам Берен в ролята и на историческата личност Кьосем султан и съм сигурна, че ще е отново чудесна и впечатляваща и с тази нейна героиня   coolcool  
 newsm78  Единствените ми притеснения са ... да не повторят приумиците на сценаристите и в този сериал откъм "художествените" различия с всеизвестното за една или друга личност в запазените международните хроники  Naughty  както това направиха с  Хюррем /Роксолана във ВВ  ooooh! Първите епизоди бяха чудесни  Peace  и в един момент заприличаха  ...  на посредствени "сапунки" ...  Stop   Добре е когато талантливите режисьори и сценаристи имат смелостта да създават художествените си творби  Peace  без да са в услуга на ... политическите страсти в реала  Crossing Arms  а не само да разчитат на участието на известни актьори от предишните им сериали   Stop  
Дъгичка  Peace  напълно споделям казаното от теб     bouquet
Люксен, напълно подкрепям казаното от теб. Абсолютно си права, че Берен би била една прекрасна Кьосем, а и самата история е много благодатна. Кьосем е една забележителна и много силна жена, която по изключително убедителен начин се налага в един мъжки свят във времена, в които това се смята за чудо. Много вярвам в избора на Берен, тя има невероятен нюх при избора на роли и досега никога не е грешила. Надявам се това да е поредната й много успешна роля, а ние като зрители да преживеем приятни моменти.

Grinning  Тук му е мястото да повдигна настроението с този хубав клип за Берен  Heart Eyes   на нашата Дива  

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 18:53 от dai4e

# 719
Хайде да се включа и аз. Здравейте на всички, Люксен, добре дошла!
Аз споделям твоето мнение. Очаквах сериала още преди за се заговори за изпълнител на главната роля. Когато се заформи слуха, че Берен ще е Кьосем, аз изключително много се зарадвах. Дори няма какво да говорим дали тя ще се справи, защото това е доказан факт.Смятам, че това би била много добра възможност за Берен. Сериала малко или много разчита вече на аудитория.

Дайче, относно двата сериала Великолепният век и Кьосем султан... Първо ВВ беше обявен от самото начало, че история за любовта и художествена интерпретация на историята. Според мен двата сериала няма да имат нищо общо - освен, че ще са исторически, разбира се. Да, в Кьосем отново ще присъства любовта, защото няма как да стане жена на султана без любов, но главната тема в сериала ще бъде живота на една силна жена успяла да оцелее в мъжката борба. Никъде историята не е чувала жена да присъства на Дивана, а Кьосем ще я видим именно там.

Общи условия

Активация на акаунт