Вече сме ВТОРИ клас

• 48 563
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Уж, за сега, ще има "Успех". То и миналата година щеше да има, но отпадна. Така, че тази година, докато не започне, не смея нищо да кажа.

Празниците решаваХМЕ задачи от сборника на Г. Георгиев. Много ми беше забавно и ми харесаха задачите. По-различни и изискващи мислене, а не стандартните събиране/изваждане.

# 526
При нас не се знае още.
Миналата година протече юни месец и така елиминирах проблема с гледането лятото на 1/4 част  Laughing
То всъщност блееха и един ден седмично ходеха някъде извън у-щето, беше си полудневна занималня.

# 527
  • София
zvanche, сборникът на Георги Георгиев не е ли за 3-ти клас?

# 528
  • София
При нас ще има Успех.Вече подадохме молби.И миналата година имаше

# 529
Питам и разпитвам постоянно за децата, за класа, за госпожиците/нашите госпожи всъщност са госпожици-млади и много амбицирани - защото ако децата са знаещи, значи са се справили, за което имат моите адмирации...отплеснах се Laughing/ ....

Явно, че език без школа няма да я бъде. Thinking
Но щом е за доброто на отрочето.

Аз го оставам да играе на таблета, гледа и телевизия.Но това е толкова кратко, че не си струва да правя проблем.
Снощи е заспал в 21.
Мина през банята и уж ще гледа .Той заспал , тих , кротък , ангелче Laughing
Още неможе да свикне с ранното ставане , изморяването в училище и играта след него, че няма сили за друго.

# 530
  • софия
zvanche, сборникът на Георги Георгиев не е ли за 3-ти клас?
Има и за втори. http://www.bg-mamma.comwww.bg-mamma.com/index.php?topic=779005.m … 64960#msg28864960

# 531
  • София
zvanche  Hug

# 532
  • София
Моят е в 73то- определено не като при Пух и Рени. Имат 4ч. немски седмично, не са на целодневна форма и вероятно няма как да включат повече часове. Според мен няма да научат особено много.

Да питам някой пускал ли е детето си на курс по английски в Аво бел? Ще правят курсове в училището и много се изкушавам, защото ще е много удобно от гледна точка на това, че няма да се налага да го водим на друго място.

# 533
  • София
В 145-то е почти едно към едно при нас с описаното ежедневние в училище от Пух по-горе.
Днес имахме отново родителска среща, този път с класната. Раздаде входните нива по математика и български. По математика и двете имат 6 ,  но по български едната има 4, дори е на границата за тройка, а другата е една от 4-те шестици в класа. Съответно сега вечерта правихме диктовка и я карах да преписва малко текст за да може да понамалим грешките поне отчасти, докато сестра и решава една от темите на СМТ..
През седмицата нямам представа какво правят в училище, а и досега уикенда само по немски имаха домашно. Но след проблемите по български с едната както и допълнителните предмети които се включиха, най-вероятно уикенда ще искам да носят всичко и да преглеждам какво са взимали и дали трябва някъде да се включим и помогнем и ние с баща им.

# 534
  • София
нещо ни мотаят нас с тоя проект Успех.
миналата година беше през юни, по половин ден.

сега на РС госпожата каза, че уж от ЕС променили условията за финансиране на програмата и вече не можело след приключване на уч.година, а трябвало след часовете да се провежда и тя се отказала.
питах я - ама това за цялата страна ли е, тя потвърди.

затова рекох да си сверя часовника, звучеше ми измислено, както явно и се оказва....

# 535
  • софия
нещо ни мотаят нас с тоя проект Успех.
миналата година беше през юни, по половин ден.

сега на РС госпожата каза, че уж от ЕС променили условията за финансиране на програмата и вече не можело след приключване на уч.година, а трябвало след часовете да се провежда и тя се отказала.
питах я - ама това за цялата страна ли е, тя потвърди.

затова рекох да си сверя часовника, звучеше ми измислено, както явно и се оказва....
Може би не е измислица. При нас по тази причина отпадна миналата година, защото тогава госпожата беше предвидила да е вместо някой от часовете – ЧК/ДБТ. Не помня точно кой.

# 536
  • у дома
При нас още миналата година часовете по проект  Успех се взимаха или след часовете или събота сутрин,не са били през юни месец.За тази година не знам,никой нищо не е казвал...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 13:22 от svetlaem

# 537
  • София
Ще има ли тази година проект Успех във вашите училища? На нас ни казаха, че отпаднал.

да, при нас ще има. Ще се проведе при нас през месец юни - целият месец госпожата ще ги води на Витоша и по музеи и различни мероприятие в София ( така беше и в първи клас)

# 538
Ще има ли тази година проект Успех във вашите училища? На нас ни казаха, че отпаднал.

При нас стартира със занимания по приложно изкуство. Миналата година нямаше, обаче. Малкият много обича такива неща. Часовете им са основно през ваканциите- есенни, зимни, пролетни. Трябвало часовете да приключат към края на април.

# 539
На малкия ЛФК по Успех си беше след часовете, по време на занималнята
На голямата, докато ходеше, беше всяка събота

Общи условия

Активация на акаунт