В момента чета ... 32

• 49 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Чета , харесва ми, ядосвам се на моменти, а хем помня добре част от това време......

# 211
  • на североизток от Рая

Аз я четох съвсем скоро, не помня какво споделих тук, но помня, че ме върна в социализЪма. Припомних си забравени неща. Не ми навя тъга, нито ме подразни, четох я като най-обикновено четиво.

# 212
  • Benelux / Varna
Прочетох " Пазителката на тайните" на Мортън, това е втората книга която чета на Мортън и тя ми хареса много, може би не толкова колкото " Забравената градина", но пак доста увлекателна. Определено ще прочета и трета нейна книга, коя ще ми препоръчате ?

Сега се върнах на " Игра на изкормвач" на Алиенде, още съм в началото и не мога да дам мнение.

Аманитка, липсваше тук!  Hug

# 213
Трудно ми е да си намеря книжка за настроението ми, искаше ми се нещо разтърсващо и започвам

Дано да не сбъркам  Flutter

# 214

Аз я четох съвсем скоро, не помня какво споделих тук, но помня, че ме върна в социализЪма. Припомних си забравени неща. Не ми навя тъга, нито ме подразни, четох я като най-обикновено четиво.
Амиии това, което съм написала се отнася за първите две части-50-те и 60-те, според мен (от всичко, което съм чела и чувала) тогава са били истинските извращения, има истории, които го доказват, но те са все пак не чак толкова зверски- нещата са били доста хард в един момент...през 60-те, ако не се лъжа........но наистина има моменти, в които просто ми е мило.
Трудно ми е да си намеря книжка за настроението ми, искаше ми се нещо разтърсващо и започвам

Дано да не сбъркам  Flutter
Много ми е интересно да прочета някакъв коментар за автора- съвсем на скоро си купих негова книга и много се ядосах като се оказа, че вече я имам- реших, че това е знак вече да се запозная с творчеството му, за което все още нищо не знам.

# 215
Прочетох "Алексис Зорбас"-много ми хареса. А да прочета тази книга в Гърция,се оказа голямо удоволствие.  Heart Eyes
Сега започнах "Шантарам".

# 216
  • Belgium
Нези, щом ти е допаднал "Алексис Зорбас", гледай непремнно и филма. Антъни Куин прави просто велика роля. Това един от единиците случаи, в които филмът е дори по-добър от книгата  Laughing

Ще ми е интересно мнението ти за "Шантарам". След хвалбите, които му дръпнах по-напред в темите, наскоро прочетох мнение, че бил "епистоларен отпадък"  hahaha

# 217
За "Шантарам" или добро, или нищо....  Mr. Green
Аз лично избирам нищо  smile3505

# 218
"Зиг Заг" на Сомоса ме разтърси (дори да звучи като изтъркано клише  Embarassed) - четох я преди 4-5 години. Но още си спомням много подробности от книгата, напрежението и страха, който ми причини  Laughing. После във форума прочетох, че далеч не е най-страшната книга на автора, но аз съм чела само тази и не мога да сравня Simple Smile. Приготвила съм си и "Ключът към бездната", но все отлагам четенето Simple Smile.
Иначе аз си продължавам с "Щамът на Юда" на Джеймс Ролинс. Рядко чета трилъри, но поредицата за Сигма Форс ми влезе под кожата, мисля да я изчета до края. Имам още 3 книги, може би (ще видя какво е превеждано на български).

# 219
  • Варна

Сега започнах "Шантарам".

сподели впечатления, че Мижка много ме притесни, а и аз мисля нея да почвам   newsm78

# 220
  • Belgium
За "Шантарам" или добро, или нищо....  Mr. Green
Аз лично избирам нищо  smile3505

Браво бе, Миж, нищо няма да препоръчвам вече като ми подкопаваш така реномето  Crossing Arms Whistling

# 221
Лу, нищо лично, но логореята на автора на "Шантарам" трудно се издържа ....  Tired
Аз поне не успях....  Rolling Eyes Ще ме прощавате  Blush
То като започнаха едни безкрайни разговори, едни дискусии, отегчих се максимално... Просто не успя да ме завладее тази книга, а смея да кажа, че Индия ми е тръпка и мечта  Heart Eyes
НО! Може би по-натам да й дам втори шанс  Hug

# 222
Прочетох Много ми хареса книгата , макар и малкото фантастични елементи в нея . Накрая на книгата се разбира , че всъщност няма фантастика , много умело беше написана книгата , лека за четене , поставя много въпроси над които човек е добре да се замисля от време на време, за семейството си , за любовта и вниманието което им отделя , и за всички онези неща , които ни се иска да кажем ... но за жалост се сещаме за тях когато е твърде късно . Много ми напомни на "Защото те обичам" на Мюсо.

Преполових и Много сладка книга , много увлекателна , определено ми харесва стилът , който наподобява книгите на Марина Фиорато.

Започнах също . Мислех , че с тази книга няма да се разберем , такова чувство имах , стоях гледах я , гледах  я , но я започнах и ми харесва засега много . Дано до края да е така . За първи път чета книга на този автор .

# 223
mijjjka, тъкмо попаднах на подобно мнение за "Шантрам" тук. Аз определно размислих и най-вероятно въобще няма да правя опит..

# 224
  • Belgium
Миж, шегувам се разбира се  Laughing Няма как всички да харесваме едно и също, а и би било страшно скучно  Wink

Относно ревюто на Милена Ташева, тя все пак работи за друго издателство, така че трябва да се чете с критично око.

Общи условия

Активация на акаунт