В момента чета ... 32

• 49 066
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
След няколко месеца премятане от шкаф във шкаф,най-накрая започнах 'Чест' и ако трябва да бъда честна,ме грабна много повече от 'Копелето на Истанбул'
А снощи довърших 'Уикендът на Остърман' на Лъдлъм.Увлекателна е много.Препоръчвам  Wink

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 12:25 от .:Диди:.

# 316
  • София
Александра,третата книга ще ти се стори направо леко четиво.За мен беше по-слаба от останалите две.Хареса ми,но защото си личи стила на автора.
Нел,книгата започва ненатоварващо.Малко има връщане във времето,лек стил на писане,нищо затормозяващо като начало.Обемна е,смятам,че ще ти хареса.

# 317
Прочетох Моля те, погрижи се за мама. Тъжна книга. Кара те да се замислиш за всички моменти, в които си бил и си несправедлив към родителите си и най-вече към майка си. Показва ти колко силна жена е Майката, едва ли не не-човек  Sad и всичко това го разбираш, когато вече тя не е част от семейството. До края не свикнах с изказа на авторката, много странно ми беше.

Сега започвам и аз Стръв (от Предай нататък), да видим тази така хвалена книга!  Crazy

# 318
И аз много съм слушала за "Стръв". Привлече вниманието ми и ще я потърся. От Сомоса не съм чела нищо. Стилът му на писане наподобява ли на Стивън Кинг? Не знам защо с такова впечатление съм останала.

# 319
ДА СЕ ЗАПИША В МОМЕНТА ЧЕТА - ДЖОДЖО МОЙС ( "ПОСЛЕДНОТО ПИСМО") МНОГО В НАЧАЛОТО СЪМ НЕ МОГА ДА ДАМ МНЕНИЕ МАЛКО МИ Е ЗАПЛЕТЕНО, НО ЩЕ ВИДИМ

# 320
Искам да питам нещо хората, които са чели "Ключът на страшния съд" на Джеймс Ролинс - шестата книга от поредицата за Сигма Форс
Скрит текст:
Грейсън Пиърс ще умре ли в тази книга? Или в някоя друга от поредицата  Mr. Green. Ако ще умира, няма да чета нататък Simple Smile

# 321
  • София
И аз много съм слушала за "Стръв". Привлече вниманието ми и ще я потърся. От Сомоса не съм чела нищо. Стилът му на писане наподобява ли на Стивън Кинг?
Не, не е като Кинг. Много различни са като стил на писане и като жанр. "Стръв" е криминален трилър.

# 322
  • Bulgaria
Какво мислите за книгата Проницателят ? Стигнах до 3 глава и засега ми е интересна .Прочетох добри отзиви ,Но искам да попитам и по-начетените от мен  Hug

# 323
Kally May , благодаря за отговора. Падам си по криминални трилъри. Цялото семейство харесва този жанр, и подозирам, че всички ще прочетем въпросната книга.

# 324
  • Ямбол
...

Сега започвам и аз Стръв (от Предай нататък), да видим тази така хвалена книга!  Crazy

Щом я хвали толкова Кали, да се запиша и аз за нея. Дай отзив после.

# 325
  • Пловдив
Какво мислите за книгата Проницателят ? Стигнах до 3 глава и засега ми е интересна .Прочетох добри отзиви ,Но искам да попитам и по-начетените от мен  Hug

Анди Андрюс, много ми допада  Heart Eyes, чела съм и "Проницателят" и "Съкровището на пътешественика", скоро ще си закупя и продължението на "Проницателят" - "Проницателят се завръща"
В момента в Хеликон има промо пакети на други негови книги за по 11.99лв.

# 326
В момента чета "Не дърпай дявола за опашката" на Джон Вердън....не е най-завладяващото криминале което съм чела, но става за съботния следобед Simple Smile

# 327
Прочетох "Шантарам". Дадох и четири звезди в ГР. Книгата ми хареса,макар че имаше моменти ,в които се чувствах преситена. И все пак-толкова много истории,съдби,хора,картини,чувства ,емоции,разсъждения...не могат да те оставят безразличен.

# 328
И аз си сложих отметка за "Стръв"  Peace Поне от отзивите тук, мисля че ще ми хареса  Wink

# 329
Аз почти приключих "Зигзаг" на Сомоса. С много малко забележки мога да кажа, че е страхотна!
Личи си, че е учил за психиатър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт