В момента чета ... 32

• 49 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Кости, задължително трябва да има пауза преди Хвърчила та.
Аз продължавам с Облак врабчета.

# 31
Аз, като им чета ревютата, стигам до извода, че всичките са еднакви. Иначе съм чела Тетрадката и С дъх на канела.

# 32
  • ГОре на черешата...
Не са еднакви, различни истории, различни съдби, обединени все пак от Голямата Любов.
На мен ми харесват много. Смятам, да прочета всички издадени тук, май повечето вече прочетох.

# 33
  • на североизток от Рая
Не са еднакви, различни истории, различни съдби, обединени все пак от Голямата Любов.

Права си.
 Навремето прочетох доста книги на Даниел Стийл, много ми харесваха, все драматична любов, нещастни съдби, накрая с щастлив край. Станаха ми еднообразни.
 Чела съм от Спаркс може би 3, най-много 4 книги. И там ми е еднообразно, просто знам края като започна книгата.
 Но понякога по-добре любов и реалност, отколкото кръв, кости, черва и вътрешности. Аз вече съм доста критична към книгите, не харесвам какво да е. Дори не знам какъв стил обичам да чета, просто обичам хубави книги.  Mr. Green

# 34
На мен любимата ми негова е "Писмо в бутилка". След 2-рата, 3-тата книга обаче, всички са ми еднакви.

# 35
Съдя по двете му книги, които съм чела - срещат се двамата млади, които са от съвсем различни обществени прослойки. И в двете книги момичето е "от сой", образовано и с големи надежди за бъдещето, а момчето е бунтуващ се юноша, който среща изведнъж в нея истинската любов. Влюбват се, разделят се, след години отново се срещат. Ами - еднакви са ми.

# 36
Кости, задължително трябва да има пауза преди Хвърчила та.

Слив стана ми интересно защо Grinning

Дори не знам какъв стил обичам да чета, просто обичам хубави книги.  Mr. Green
И аз така  smile3521

Спаркс наистина е еднообразен, но пък Мариета е открила нещо в книгите му, което и доставя удоволствие Peace

# 37
  • Den Haag
Благодаря за темичката   bouquet
Аз се завърнах от ваканция и малко се омотах с книгите  Crazy. Чета едновременно две книги. Първо бях почнала "Вино от глухарчета" Рей Бредбъри, но ходихме на почивка в Гърция и веднага започнах там "Алексис Зорбас" Никос Казандзакис. Втората ме омагьоса, през цялото време поглеждах в тълпата и ми се щеше да изскочи от накъде Зорбас, на плажа срещу мен се виждаше един малък остров и си представях, че той е на този остров  Laughing, толкова жив и огнен образ, ври и кипи. Все ми беше в очите и се радвам, че я започнах в Гърция, някак си по-силно я преживявах и четях с усмивка на лице  Heart Eyes. За жалост не успях да я довърша там и сега ще видим как ще се съчетае с "ниската земя"  Laughing.

# 38
" Ще те чакам" ~ Джей Лин

# 39
Аз чета "Терапията" на Себастиан Фитцек. Много готин трилър до момента, г/д на средата съм, ще пиша мнение, когато я приключа Simple Smile

Скарамушче, ще кажеш ли после за Франзен и неговите поправки ... отдавна ме чака, а някак като че ли съм разколебана, преди да я купя слушах тооолкова много хвалби, купих я и започнаха да се сипят отвсякъде мнения колко прехвалена била  ooooh!
Та, да ме успокоиш ....  Blush  Peace

# 40
  • Пловдив
 Heart Eyes

Очарова ме от самото начало, надявам се и след последната страница да мисля така  Peace

Нара  Hug  bouquet

# 41
Heart Eyes

Очарова ме от самото начало, надявам се и след последната страница да мисля така  Peace

Нара  Hug  bouquet

Деска , ще чакам цялостното ти мнение накрая за книгата , аз все още съм я чела , дано да е хубава  Wink Hug

# 42
  • София
Кости,
Скрит текст:
Имай ми доверие HugЗа мен и Слънцата и Хвърчилата са много силни и тежки книги.За да можеш да ги усетиш трябва да има почивка между двете.Аз първо прочетох Хвърчилата.Не мога да кажа коя ми хареса повече.Нямат нищо общо като сюжет и тематика.Но в едно съм категорична че и двете книги са много хубави и истински.

# 43
Отдавна не съм бързала така да завърша книга, както Анатомия на илюзиите, изобщо не ми хареса. Бях решила с тази книга да се запозная с авторката и да продължа с другите заглавия, но едва ли ще е скоро:-)
Започнах Образцов дом десет години по-късно и засега ми харесва. Мислех, че е продължение, а то се оказа пето допълнено издание и ми спести купуване на първа част:-)

# 44
  • Belgium
Може и богохулно да прозвучи, но за мен Никълъс Спаркс си е баш като писателка на чик лит, но от мъжки пол  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт