В момента чета ... 32

• 49 081
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Сиси ♥♥ , все пак пробвай я  - много хора я харесват  Hug

Не я познавам Милена Ташева и не зная за кое издателство работи, но относно поръчковите рецензии, съгласна съм с Лу - доста хора си вадят хляба по този начин  Mr. Green

# 226
mijjjka, Лу, вероятно все пак любопитството ми ще надделее и ще я опитам. Wink Иначе накрая са посочени още ревюта, вкл. и също не особено ласкавото на Бояна Ламбер, гледам, че и коментарите като цяло са в двете крайности. Съвсем се заинтригувах аз как ще я усетя. Simple Smile

# 227
  • Belgium
Да, точно и аз четох Бояна, тя си е безпристрастна.

Винаги е интересно да видиш друга гледна точка особено, ако е добре аргументирана  Laughing

# 228
някой чел ли е книгата Моята орис

# 229
  • София
Много ми е интересно да прочета някакъв коментар за автора- съвсем на скоро си купих негова книга и много се ядосах като се оказа, че вече я имам- реших, че това е знак вече да се запозная с творчеството му, за което все още нищо не знам.

"Зиг-заг" не съм я чела, но още ми е пресна в акъла "Стръв". Това определено е моето откритие за тази година.
Ето отзива ми от GR:
Скрит текст:
Звездичките трябва да са 10.
Тове е една изтрещяло-ненормална книга.
Книгата е не просто хубава, тя е направо УАУУУУУУ!!!!!
Бърка в мозъка и в психиката, държи в напрежение до последната страница, криминална, но и не-криминала,
брутална, шантава, уникална, караща те да си зададеш хиляди въпроси, да си спомняш хиляди твои преживявания.
Сомоса за мен е напълно ненормален. Не може да си нормален и да напишеш такова нещо. Пиша само моето мнение
и впечатление от книгата, но в никакъв случай не мога с лека ръка да я препоръчам, защото за по-чувствителни натури може да дойде в повече да я четат.
А Сомоса "отвя" Кинг по психология в текста! Съвсем сериозно го казвам!
Оттук насетне никога повече няма да мога да чета произведение на Шекспир без да се сещам за лудия талант на Сомоса и тази книга.

# 230
Само ще кажа, че четох до 3 сутринта и след малко продължавам! Трябва да я изям тази книга, "Стръв" също ме чака  Heart Eyes
За препоръки се водя най-вече от тук, от момичетата с които отдавна се знаем  Heart Eyes Hug

# 231
  • София
На мен "Шантарам" изключително много ми хареса! Страхотно впечатление ми направи!  Peace

Може би Мижжж просто не е била в настроение за нея.  Wink (Според мен освен всичко останало в нея има много истини за Индия  Wink )

Точ, отказах се от "Майките" на Теодора Димова. Много брутално жестока. Като знам колко хубави книги чакат да бъдат прочетени ми се видя лоша идея да си губя времето с това...  Sick Не мога и не искам да чета такива неща... Това е.

Започнах:   Оправям си вкуса с тая книга! Началото ми харесва.  Heart Eyes

# 232
  • Кърджали

"Ще те чакам" я бях изчела буквално на един дъх. Да видим дали тази няма да ме разочарова...

# 233
Най- накрая дойде редът на " Селцето" , много , много ми харесва! Без да усетя прочетох 90 страници! Чак съжалявам ,че не съм я започнала по-рано ......силни характери, интересно развитие на действието , привличат ме такива книги за общества различни от нашето.....изградени с единствената цел да оцелеят! Нищо друго не съм чела на автора и не ми е попаднало , но аз съм малко предубедена към руската литература, а по името му съдя ,че е има нещо руско в него! След срещата ми със " Селцето" ще потърся и други негови книги определено!

# 234
  • Belgium
О, Кир Буличов е прекрасен фантаст. Дай шанс на руската литература, защото губиш много.

Препоръчвам ти "Момиченцето от Земята", ако помниш списание "Дъга", там имаше цял комикс за Алиса и професор Селезньов, базирана на тази книга  Heart Eyes

# 235
 ++++++++ Братя Стругацки!!!!!!!!!!!!!  Peace Peace Peace
Ох, руската фантастика .....  Heart Eyes

# 236
  • София
Алиса на Кир Буличов - любимата ми героиня от детството!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Направо прочети цялата поредица за нея. Буличов е страхотно приятен автор. Много го харесвам!

Братя Стругацки - много големи!  Heart Eyes

# 237
  • София
Кали, Ко мА напраИ ти сега с тоя отзив за "Стръв" бе дружке  ooooh!
Поболях се и ми се дорева едновременно! Как да чакам до другата среща?  Crazy Crazy Crazy

Ето сега ме е яд, че в МБ няма нищо на Сомоса, освен Клара и сянката ... а има вяскакви други бози!  #Cussing out

Аз чета това все още:

Харесва ми, но аз обичам много тази епоха.

# 238
Вив, търси го, уникален е  Heart Eyes
Аз си обещавам да докопам всичко негово   bouquet

# 239
Вив, аз от последната игра имам на Сомоса - Ключът към бездната. Скоро няма да й дойде реда  Embarassed искаш ли да ти я пратя?

Общи условия

Активация на акаунт