В момента чета ... 32

• 49 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да! Да! Дааа  newsm19
 Hug

# 241
  • Варна
Най- накрая дойде редът на " Селцето" , много , много ми харесва! Без да усетя прочетох 90 страници! Чак съжалявам ,че не съм я започнала по-рано ......силни характери, интересно развитие на действието , привличат ме такива книги за общества различни от нашето.....изградени с единствената цел да оцелеят! Нищо друго не съм чела на автора и не ми е попаднало , но аз съм малко предубедена към руската литература, а по името му съдя ,че е има нещо руско в него! След срещата ми със " Селцето" ще потърся и други негови книги определено!
Тази е следващата книга, която мисля да прочета. Ако изобщо някога стигна до нея  ooooh!. Напоследък все не остава време да чета Sad или поне аз не си намирам.

# 242
Добре, слагам я в пакета с .......  Whistling  Hug и утре пращам!  Mr. Green

# 243
  • София
Мерче, много имам да те гушкам!  kiss

# 244
  • София
Братя Стругацки - много големи!  Heart Eyes

МНОГО!  omm omm omm
Любими са ми, любими!

Вивче, книгата съм ти я обещала и няма да избяга. Другата седмица се организираме и ти я давам. Няма да чакаш никак дълго. Пък и толкова много искам да разбера как ти ще я възприемеш и какъв отзив ще й дадеш. Мери, може ли Вив като я прочете да ми я даде и на мен преди да ти я върне?

# 245
Може, Кали  Hug

# 246
  • София
Много ти благодаря   bouquet !

# 247
О, Кир Буличов е прекрасен фантаст. Дай шанс на руската литература, защото губиш много.

Препоръчвам ти "Момиченцето от Земята", ако помниш списание "Дъга", там имаше цял комикс за Алиса и професор Селезньов, базирана на тази книга  Heart Eyes
Ох, като ученичка я намразих тази руска литература. Изобщо не ми беше интересна, странното е ,че и фантастика не харесвам особено, но " Селцето" явно е моята книга Simple Smile след нея мисля да започна " Клара и сянката" , много коментирате Сомоса и аз да не остана по назад Simple Smile

# 248
Преди малко дочетох .
Хареса ми много. Изненада ме факта, че "Къщата" от романа е реално съществуваща сграда, за която се носят зловещи градски легенди  Twisted Evil. Романът ме провокира да прочета повече за Анна и Филип II. Него го "познавам" от "Шутът на кралицата" на Филипа Грегъри, но там не ми беше симпатичен. Тук, въпреки всичките му "трески", ми хареса.

# 249
не я видях новата  Embarassed мисля след "Жената на авиатора" да подхвана "Възвишение", четеше  ми се докато бях в началото на сегашната ми, но нали я бях почнала и оставих, не знам каква муза ще ме осени след нея.

# 250
  • Берковица
Мнение за Написано на челото ми

Нафиса Хаджи

# 251
  • Ямбол
....
Ще ми е интересно мнението ти за "Шантарам". След хвалбите, които му дръпнах по-напред в темите, наскоро прочетох мнение, че бил "епистоларен отпадък"  hahaha
Това само Богинята може да сложи такъв етикет на книга. Имам чувството, че чете книги, за да ги плюе. Много рядко срещам положителен отзив от нея, все си избира неподходящи книги, средната и статистика в ГР е сигурно под 3 звезди.

П.П. Видях, че не е Богинята, но мнението ми си остава такова.

# 252
В момента чета "Път към висшето общество" на Джон Брейн.
Стилът много ми допада, изграждането на образите - също.

# 253
Аз точно по препоръки на Богинята попаднах на изключителни книги  Peace

# 254
Не ми е направило впечатление Богинята масово да критикува. Колкото до звездите в ГР, много различни усещания имат хората за това какво именно значи 2 или 3 звезди.
В описанието на самия сайт 3 звезди би трябвало да значат, че книгата ти е харесала. Не си точно възхитен и покъртен, но все пак ти е харесала. Аз например си давам сметка, че дори за книги, които не са ми харесали никак, рядко давам 1 звезда. На 100 книги сигурно не може да ми се събере и 1 книга с толкова ниска оценка. Най-често давам 3 и 4 звезди, които при мен значат:
3 - хареса ми, но не толкова, колкото очаквах
4-  наистина ми хареса

5-цата ми е запазена за книги, които мога с чисто сърце да сложа в списъка си с любими.

Общи условия

Активация на акаунт