В момента чета ... 32

• 49 157
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • на североизток от Рая
 Все още, чета "Лекарки" на Шелдън. Въпреки голямото ми желание да я прочета и положителната ми настройка, книгата ми върви бавно. Не ме дръпна както очаквах. То затова не бива да се подхожда към книгите с предварителна подготовка.

Бяха ми резервирали в библиотеката "Добрата съпруга" и вчера ме повикаха да си я взема. Ще видим за нея какво ще кажа, че тук отзивите бяха все положителни.

# 571
От утре ще започна с-  " Върху тънък лед" на Лин Ериксън, а след тази съм подготвила и "Победителят е сам" на Коелю... Някой ако има мнения за някоя от книгите нека сподели Simple Smile

# 572
  • Кърджали
Аз лично след " Захир " спрях да чета Коелю. Имах чувството че прекалено се повтаря. След това нищо негово не съм чела.
Захванах " Преди да се родя и след като умра". Да видим ще ми потръгне ли.

# 573
Преди да се родя и след смъртта ми - започнах да го чета и положих доста усилия.... Но в един (може би доста ранен) момент ми стана прекалено обидна идеята за идиотизма на българите, които видиш ли сме неспасяеми тъпанари, неграмотни, изостанали и какво ли още не все в този стил. Съжалявам, но не виждам смисъл в четенето на такива неща. Дори не е и забавно, да не говорим за естетическа, културна или информационна стойност.

# 574
  • USA, Steak State
Започвам

# 575
Ima ли и филм по книгата или бъркам ?

# 576
  • USA, Steak State
Има, има... но книгата е малко по-различна.

Убивам време с нея.  Mr. Green

# 577
  • Ямбол
Ох, най-после приключих "Намисли си число". Много време ми отне тази книга и не смятам повече да се занимавам с този автор.  Идеята беше добра, но изпълнението не толкова. Три зведзди дадох заради идеята и поддържане на интереса ми докрая. Имаше доста скучни моменти. Не можах да им съчувствам на героите, колкото и да се стараеше авторът.

С огромно вълнение и трепет започвам "Зовът на кукувицата". Тази жена каквото и да напише, все ще ми хареса. Много се надявам да съм познала.

# 578
  • USA, Steak State
Свърших я. Явно превода е кофти, защото все едно аз я бях превеждала, толкова кофти звучеше.  Mr. Green

Започвам друга простотия за убиване на времето

# 579
  • Belgium
О, Вдовичке, това е зверска простотия  Mr. Green

# 580
  • USA, Steak State

От любопитство и чист мазохозъм реших да я чета. Много ми е... простовата авторката. Особено след последното и интервю, направено заради книгата просто... Нямам думи.

# 581
  • Belgium
Особено ме забавлява като се сравнява с Умберто Еко  Mr. Green

Колко мъка има по тоя свят...

# 582
  • USA, Steak State
Особено ме забавлява като се сравнява с Умберто Еко  Mr. Green

Колко мъка има по тоя свят...

Нали знаеш, че и е откраднат сюжета на една от книгите, че дори е филмиран.  Mr. Green

# 583

От любопитство и чист мазохозъм реших да я чета. Много ми е... простовата авторката. Особено след последното и интервю, направено заради книгата просто... Нямам думи.
Наистина ли е толкова зле? А аз мислех да си я купувам!?! Нищо не съм чела от авторката  newsm78

# 584
  • Belgium

Нали знаеш, че и е откраднат сюжета на една от книгите, че дори е филмиран.  Mr. Green

Не знаех, но грам не се учудвам.

Едно време го раздаваше шефка на рекламната агенция на мъжа си. Всеки следобед един от шофьорите я караше до тях за следобедния и сън  Joy

Като разбрах, че е станала писателка се ужасих.

Общи условия

Активация на акаунт