В момента чета ... 32

• 49 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Лу, мога да ти я пратя  Peace.
Скрит текст:
Ами....аз обожавам Куин и Фреди. Единственото нещо заради, което съжалявам че не съм се родила по-рано е точно това....че не съм успяла да ги видя на живо  Mr. Green. Но книгата е все едно чета статия от вестник. Очаквах по интересни случки и повече инфо за Фреди...мислите му, чувствата му, как е приел този или онзи успех/неуспех. Споменава се много колко е бил амбициозен, но нищо по лично. Очаквах повече. Може пък накрая нещата да се променят...незнам, аз съм точно в началото на звездната им кариера.

# 706
  • Belgium
Миш, мерси за предложението, ще се разбeрем  Hug

Че имаме и друго да разменяме  Wink

Сега съм точно на вълна биографии, та ще ми дойде идеално.

# 707
  • Кърджали
"Винаги в същия ден" на мен в началото ми вървеше доста трудно и бавно. Още повече че и за първи път четях на таблета и това ми създаваше допълнително неудобство. Два пъти я зарязвах, но нямах друго за четене наоколо и се напънах малко. След средата някъде започна да ме увлича, та чак да не мога да я оставя.

Довърших " Да убиеш присмехулник". Снощи не си легнах, докато не я довърших. В началото ми беше леко тегава, но упорството си струваше. Много добра книга.
Сега се чудя между "Момичето което бях" на Джоджо Мойс /Имам много добри спомени от "Аз преди теб" / и "Любов по време на холера" на Маркес. Не знам коя от двете да започна.

# 708
  • Belgium
Александра, "Момичето, което бях" е на светлинни години от "Аз преди теб". Много по-спаба книга е и според мен може да се разочароваш, ако очакваш същото ниво.

# 709
Сега се чудя между "Момичето което бях" на Джоджо Мойс /Имам много добри спомени от "Аз преди теб" / и "Любов по време на холера" на Маркес. Не знам коя от двете да започна.

Гласувам за Маркес  Laughing!
Аз започнах и доста напреднах с "Неудържимата армия" на Фред Варгас. Малко се дразня, че чета книгите от поредицата в разбъркан ред, но така ги намирам - така ги чета. Очаквам да ми доставят "Човекът със сините кръгове", но нещо много се умълчаха от интернет книжарницата, та да видим...

# 710
[

"Любов по време на холера"

# 711
[

И аз съм за "Любов по време на холера"

# 712
  • София
Аз чакам с нетърпение тази:

http://erabooks.net/?action=show_book&bid=531

Simple Smile

# 713
  • София

Хм, сподели впечатления после. Досега не съм се впечатлявала от такива продължения от друг автор, а и Поаро какъвто е колоритен дано не го пресолят Simple Smile

# 714
  • София
Непременно! А и няма как да разбера дали образът е провален, ако не прочета книгата. Simple Smile

# 715
  • Belgium
И на мен ще ми е интересно да прочета отзив, макар че съм скептична към подобни дописвания на образите.

Камик, има я на pre-order вече, ако си прекалено нетърпелива.

От друга страна Антъни Хоровиц се беше справил чудесно с Шерлок Холмс.

# 716
  • София
Лу, видях! Simple Smile И все пак ще изчакам до 16-ти, за да я взема лично от някоя книжарничка и да си я отнеса вкъщи. Simple Smile

# 717
  • Кърджали
[

И аз съм за "Любов по време на холера"

Категорично ме убедихте.  Mr. Green Довечера я подхващам...

# 718
Относно продълженията  написани от друг автор: лично мен ме впечатли продължението на "Гордост и предразсъдъци" - "Сбогом на предразсъдъците" от Колийн Маккълоу.

# 719
Категорично ме убедихте.  Mr. Green Довечера я подхващам...

Моят съвет е да прочетеш и двете  Simple Smile
Другата също много ми хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт