Не повече от 24 часа в хладилник!!! Не дни!!! Ти прясно мляко от магазина не можеш да опазиш толкова, че кърма ли. Веднъж притоплена, не можаш да я охлажсаш и притопляш пак. Във фризер може да се съхранява няколко месеца, мисля 3, но веднъж размразена, не може повторно да се замразява.
Не е така, отзад в хладилника може и с дни, ето виж:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1047
При затворен съд и да не е на вратата, което го спазвам.
За притоплянето и аз така предположих, значи ще се опитам да му нацеля грамажа, според вас ако е на 7-8 хранения дневно към 120 мл ли ядат?
Пипи, аз не съм го виждала това до сега, признавам си! И съм чела много пъти съветите на мами тук и не съм чела никога за дни, та извинявам се, ако съм те подвела. Обаче от опит ще те посъветвам да не експериментираш с кърмата толкова дни - по-"чувствителна" е, и е много неприятно за онзи, който я е цедил. Аз замразявах директно в контейнерчета на Авент, колкото изцедя първия път - замразявам, а за доливането до определено количество трябва да се пазва правилото долятото количество да е по-малко от замразеното. Но с няколко контейнерчета въпросът се решава с разпределяне на прясната кърма из тях.
Немога да разбера къде е проблема и дали кърмата ми не му стига.
Не знам какви статии пишат, защото стават печатни грешки, но аз със старо мляко не рискувам да храня бебето си, въпрос на преценка на родител е, 10 дни ми се струва пълен абсурд, моята кърма ще е станала на кисело мляко до тогава. 

Къпя я сама и нямам затруднения. Но това дете се скъсва от рев преди да я топна във водата и като я извадя. А докато я обличам ни чуват в съседния вход сигурно...
А и ако не ти се наложи да излезеш без бебето за тези дни, ще трябва да я хвърлиш.