Това хриптене на носа и при нас го има -интересното е, че го има, баш когато се напъва и е преди ядене (и аз реших, че е от връщане на кърма или нещо към носа), защото, когато суче, съвсем чисто си диша през носа, и когато спи, пак спи със затворена уста и диша нормално без следи от секрет.
Днес от 9 сутринта до сега почти полунощ, е спала 2-3 часа на кръст?!?!?!?! На какво прилича това, ми кажете! По обяд ММ ме прати аз да пазарувам, то кеф, ама се връщам след час и нещо, и детето не било спало въобще, а му го оставих нахранено и готово за сън. После докато приготвя децата за излизане и да хвърля нещо на печката, мина още време и дори навън едва я приспах, но се върнахме вкъщи и пак се опули. Спа на гърдата ми и ме ползва за биберон следобед, докато гледах филм, после пак кукна, посреща гости, рева... още не е заспала. Преуморена е. Баща й я клати в шезлонга и нищо. Егати.

Сега се нацоцка и е напът да заспи в ръката ми. Ако това продължи няколко дни значи може и Лефакса да помага. Нямаше го онова целодневно будуване и кърмене, настървение, нерви. Ама така не ме и търси, пъм ми се струва раничко да свиква без мен.

Имаше и 1 страничка с печати от по 200 лв - там за гарантиран подарък детска палатка за игра се бориш
Така се надявах да ни подмине, че ми е такъв хубавец, а сега с тези пъпки....третирате ли ги с нещо? Имам мостричка на мустела кремче за лице и почнах да му слагам. Иначе ползвах и мицеларната вода на Биодерма, но ми свършва, тя и за очичките да му чистя основно от гурлички.