mimince1 Добре си дошла в групата
Ще е впиша на 1-ва страница по-късно, ако някой не ме е изпреварил до тогава.Astined на Коко му сълзо повече окото - не е само при плач, та за това ще трябва да предприема мерки. Иначе го сравних с конюктивид защото каката има веднъж, /цялата група в яслата бяха пламнали/ и секрета е същия.
Не ме съдете много, но..... хич не ми е приятно кърменето този път. С дъщерята се чувствах супер и ми беше много хубаво да я кърмя, но сега нещо не се чувствам така.
Даже не знам защо се чувствам по този начин, просто не ме кефи. Ще ми се налага да кърмя навън за да не прибирам цялата свита през 2-3 часа до вкъщи. ужас, не мога да се пречупя. Вчера вече го правих 2 пъти - е няма такова неудобство. Завивам се с шал /ще умра от жега, та аз зимата ходя без шалове/, постоянно повдигам да проверя диша ли, цока ли... Той бутне, ритне...., каката дойде и се завре и тя да се завива, все проверявам да не съм отвита от някъде.... и не ми е удобно да го правя на пейка. За хорските погледи да не говоря...Направо се чудя как тече кърма при толкова огън и жупел дето сипя докато кърмя.
Еми това е, срамота е ама не мога да се отпусна и насладя на кърменето.
Периодично се опитвам да я приуча, не толкова за спокойствието от няколко минути, ако се наложи, ами защото не искам на по-късен етап да вземе да си смуче палеца, предпочитам биберон.
Аз съм доволна, лекарката - не. Като ми е мъничко бебчето как да не го кърмя на поискване, нищо, че е лаком и нагъл - иска през час.
Обаче тази нощ им пуснах печка, който духа и има шум. Беше им топличко, приятно шумно, увеличих им дозата в шише и явно всичко накуп им е дошло добре.