Кои потребители са ви приятни?

• 37 520
  • 986
  •   1
Отговори
# 720
  • out of space
И аз съм одумвала една мама  Laughing
Беше отдавна тази среща. Децата се веселят, но въпросната ги събра като Хитлер. Трябваше да правят влакче, да се мъкнат след огромния й задник и да озвучават с "пуф-паф-тутууу". Половината се разреваха  Crazy

# 721
Винаги има интриги след по-големи срещи. Sunglasses

# 722
Много важно.

# 723
  • В Космоса
Ужас! newsm43 Аз няма да дойда. Crazy

# 724
  • София
Акаша, мани го тоя стол, де. Ще бъде весело!

Нино, ще те надприказвам дори и с половин крило пиле в устата. Все пак съм бивш даскал, при мен е професионална деформация  Twisted Evil  Simple Smile

# 725
  • В Космоса
Ааа, не си го давам. В краен случай мога да замеря някоя самозабравила се клюкарка с него. Joy

# 726
Ееее, ако има бой ще е яко, а па ако се намери и някоя да накърми публично на купона - върховно!

# 727
Ами нали ще сме на тематични маси - кърмещи, с табела на масата Млечен бар, Гримиращите се ще извиват прецизна очна линия докато си разказват вицове, а за нас вече стана ясно Laughing

# 728
Аз вече не кърмя, не се гримирам и няма косми на ръцете, май няма маса като за мен Sad

# 729
Е, все ще се напънеш да се изсмееш по-гръмовно Hug

# 730
Аз вече не кърмя, не се гримирам и няма косми на ръцете, май няма маса като за мен Sad

При мен, бе, аз се подвизавам само в Клюкарника  smile3508

# 731

Съни, ще сме на маса Нищо Интересно:) Аз ще съм гримирана, обезкосмена и ще се озъртам плахо да не ме застигне някоя форумна тежка дума:) Искаш ли до мен, ще пием вода и фреш, нека те пълнеят с пържено пиле, ние таман се възстановихме след раждането:))

# 732
О, Жаки, аз и до теб не мога да се класирам, че ти си доста по-слабичка! Но иначе съм съгласна, даже и смехът ми един такъв, никакъв!

# 733
Защо си мислите, че е нужно да сте били на среща, за да станете обект на одумване? Много по-малко е достатъчно, за да има клюки, особено който си е пускал снимка или парчета от снимка, може да е сигурен, че веднага е бил обсъден с форумните другарки какво грозилище е. Тези "ах, каква си хубавица, колко светлина има в погледа ти, какво нежно лице", са само за в темите.

# 734
Точно това казах на Юлето туенти уан.

Общи условия

Активация на акаунт