Кои потребители са ви приятни?

• 38 481
  • 986
  •   1
Отговори
# 600
  • Ямбол
Андариел, разбирам те.

# 601
  • София
Анди, попари ни моабета.
(Козирог ли си?)

# 602
Извън форума, обаче трещерица не звучи никак ласкателно. Simple Smile

Че тя и тук е така. Laughing

# 603
  • София
Azzy, това е най-свежото и сладко описание на моята особа, което някога съм чела  Hug

С удоволствие. Simple Smile

Анди, разбирам.
Тя е остър камък, действително, не съм попадала на комуникация такава между вас, но все ми се струва, че ако погледнеш с по-малко предубеденост, може да си преосмислиш мнението.
За нея важи същото.
Аз те ценя много като събеседник, знаеш това, нея също, затова мисля, че ако се погледне над моментната емоция, би се получило нещо с положителен знак.

# 604
  • Galaxy 13197853088
Убеден съм, че ако се срещнат някъде
без да знаят коя-коя е - ще се харесат.

# 605
   Че вие имате доста общи неща, Анди. И двете сте директни и напълно приземени. Даже се учудвам, че сте изпадали в конфликти.

# 606
Ако Трещи и в живота е все така цапната в устата, едва ли ще се харесат.

# 607
  • София
Старая се да не обиждам, а да давам аргументи по темата на обсъждане. Когато сгреша се извинявам.  Преди време в няколко теми я предупредих да спре с обидите, защото ще се обърна към модератор, но ефектът беше още по-злобни обиди. Доста хора ги прочетоха. После заметоха.

# 608
  • София
Да, аз знам, че си способна да се извиниш, ако се захласнеш, за разлика от много други, които им липсва подобна способност за трезва самооценка в критични емоционални ситуации.

Не се наемам да коментирам това, за което говориш, защото не съм го видяла, но никога не съм толерирала излишната грубост.

# 609
Някои хора задържат напрежението и раздразнението сред околните, любезни и отзивчиви са в реала и тук се отприщват. И ето - създават впечатление, че едва ли не са най - агресивните хора, а наяве са по- ниски от тревата. Проверено лично мнение. Е, разбира се, не е валидно и аз всички, всяко правило си има изключения, но  мисля, че ги разграничавам такива...

Лиле, махни тоя аватар и не ги "слушай от оная тема... Аз пък съвсем различно мнение имам за теб.

Не мога да свикна Twisted Evil

# 610
Леле, леле, какво става тук. Ще плясна накрая една снимка, та ще ви видя с какво ще се забавлявате. Тъкмо оглеждам коя цица ми е по-увиснала - лявата или дясната.

Andariel , много на сериозно се взимаш.

# 611
  • Galaxy 13197853088
Немойш!

# 612
  • София
Давай! Без цици, само муцуна стига  Simple Smile

# 613
  • София
Леле, леле, какво става тук. ...

Обсъдихме те едно хубаво, докато те няма Simple Smile

# 614
  • Blondeville
Добре, че има такива теми, да могат и по-новите потребители като мен да понаучат туй онуй  Laughing

Аз днес съм в настроение и харесвам почти всички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт