Кои потребители са ви приятни?

• 37 594
  • 986
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Значи пу една маса за нас, с табелка ''Не сме перфектни, но сме истински'' Joy Така ли беше песента на Василка и Глория? Rolling Eyes

Е как от какво, Лу? Хипер простак съм - нали се сещаш, че ще се гътне половината форум от срам и културен шок, като ми види изпълненията? Проста съм, но съмс  добра душа и нямам сърце да им го причиня Naughty

Да ми запазите едно място на масата. Идвам с голяма кофа пържени пилешките крилца и бутчета за оглозгване ........с ръце  Laughing

# 706
Тъй ли беше....ами значи ТОВА е нашата маса, места ще има за всички бе Тони, нали ще очакват, че ще дойдат ячки мамаши.

Тцъ, Джул, не се класираш. Аз само супа ( засега) не ям още с ръце, бая блажни салфетки ще има да изхвърлиш, доде ме настигнеш Hug

# 707
  • София
Ето, значи сме си лика-прилика, поне повечето  Mr. Green  Hug

Тонка, не ме разбра. Аз си имам косми по ръцете перманентно. Няма сила, било то и форумска, която да ме принуди да се обезкосмявам там. Малки косъмчета, според мен не е нещо фрапантно, но май според стандартите на ССФ грехът ми е голем.

# 708
  • София
Тъй ли беше....ами значи ТОВА е нашата маса, места ще има за всички бе Тони, нали ще очакват, че ще дойдат ячки мамаши.
Grinning
Джули, прочети това:
Освен това и аз имам навик да се смея на висок глас понякога.  Laughing
Представи си да седнем трите една до друга.  Joy

# 709
  • Belgium
Ако не хвърлят сянка в профил, не им берете грижа на космите  Mr. Green

# 710
  • София
Поне ще има какво да обсъждат "клюкарките".  Laughing

# 711
Женки такива!

# 712
Добавяме и Нино....ще се дерем кат Пирински мечки Joy

# 713
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Че какъв косъм е това, без сянка Naughty

# 714
  • на брега на морето
Виждала съм снимки от такива големи форумски срещи. Останала съм с впечатление, че е било много весело и забавно.
След една отдавнашна среща се чуха слухове за големи клюки и интриги.

Представям си за какви клюки и интриги става въпрос  Crazy
Имаше много огорчени. Не ми беше понятно - отишъл си да се веселиш и да се запознаеш с хора; къде ти е проблемът да ги одумваш? Каквито са, такива са!

# 715
Добавяме и Нино....ще се дерем кат Пирински мечки Joy

Не е сигурно дали има някой, който може да ме надприказва  Thinking

# 716
  • Belgium
Че какъв косъм е това, без сянка Naughty

Е как какъв - фин, форумски, файски (ФФФ)  Whistling

# 717
  • Бургас
Grinning
Джули, прочети това:
Освен това и аз имам навик да се смея на висок глас понякога.  Laughing
Представи си да седнем трите една до друга.  Joy

Тони, споко. Аз затова ще нося пържено пиле. Все една от нас ще е с пълна уста........евентуално  Rolling Eyes

# 718
Тони?! Предизвикват ни!

Джули сега даде тон за нов казус - дали логореята ни би секнала дори за момент с уста, пълна с пиле Thinking Пред мен подобна дилема не стои Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 16:41 от Julia_21

# 719
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виждала съм снимки от такива големи форумски срещи. Останала съм с впечатление, че е било много весело и забавно.
След една отдавнашна среща се чуха слухове за големи клюки и интриги.

Представям си за какви клюки и интриги става въпрос  Crazy
Имаше много огорчени. Не ми беше понятно - отишъл си да се веселиш и да се запознаеш с хора; къде ти е проблемът да ги одумваш? Каквито са, такива са!
Сега като се замисля, от идеята съфорумка да ме види нейде из София, да ме познае и след това да ме изкоментира с форумни другарки леко ме побиват тръпки.

Общи условия

Активация на акаунт