Кои потребители са ви приятни?

• 37 505
  • 986
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък ще си турна черни гащЯ, като ме одумват, то винаги има кой да го прави дали е във форума или в реала все тая:)

# 736
Да де, ама аз не разбирам целта на подобни срещи. Който ми е приятен, ще го видя и  на не нарочна среща. Всеки подфорум си прави такива и както Лу каза, там цари единомислие и позитивен тон.

# 737
  • Belgium
И какво от това?  Laughing

Наистина ли много хора се интересуват дали ника Минка67 примерно ги одумва или не? Все едно ако чуеш на улицата неласкав коментар по твой адрес от напълно непозната жена, ще се разревеш насред крачка.

# 738
  • Пловдив
Да де, ама аз не разбирам целта на подобни срещи. Който ми е приятен, ще го видя не на нарочна среща. Всеки подфорум си прави такива и както Лу каза, там цари единомислие и позитивен тон.
Така си мислиш Laughing Laughing Laughing

# 739
Янтре, винаги с уговорката за стадото и мършата/те.

# 740
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина ли много хора се интересуват дали ника Минка67 примерно ги одумва или не? Все едно ако чуеш на улицата неласкав коментар по твой адрес от напълно непозната жена, ще се разревеш насред крачка.
Не, не ми пука особено. Имам си фенки и тук, които се стараят многократно да ми поднасят неласкавите си коментари, така че разликата е никаква. Но да ида на среща с куп непознати хора, където знам, че това е една от основните цели на заниманието, да се оглеждаме една друга- не, благодаря Laughing.

# 741
  • Belgium
Е, ако срещата е на Клюто, то е ясно, че ще е бая кофти.  Laughing

Това си е общ подфорум, обикновено със специфична, неласкава атмосфера.

Аз говоря за редовни срещи по другите подфоруми, където хората са обединени от общ интерес. И като казвам редовни, някои са по няколко пъти в месеца. Айде ми кажете кой мазохист ще си причини толкова често компанията на неприятни за него хора?  Laughing

То си е типична фенщина както групите почитатели на определени на книги/филми или музиканти. Ако се кефите на едно и също нещо, няма значение дали единия има косми да си сплете плитки, а другия има крив нос.  Laughing

И съм се убедила в това заради конкретни услуги, които хората си вършат от добра воля. Ако някой няма подобен опит от форума, толкова по-зле за него.

# 742
  • София
Отивам да си епилирам ръцете, че наистина ще започна да хвърлям дебела сянка. А и имам съфорумки, с които живеем в един квартал и ще ме рапортуват на генерал щаба.

# 743
  • София
Янечек, и какво като някои одумват? Чорапи за разплитане нямам.
Нито са ми в къщата, нито ще ни гонят с пистолет опрян в челото за да ставаме бест френдс.

Който каквото иска да си приказва. Ако му е скучен животеца и изпитва нужда да коментира моите килограми и косми, негова/нейна воля. Аз съм пас  Simple Smile

# 744
Както винаги, останалите одумват, а тук всички са над нещата и в бяло.

# 745
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Лу, срещите по интереси са друга бира Laughing. За тях съм убедена, че са готини. Убедена съм, че има и хора, които си изкарват страхотно на всеобщия форумен купон, аз обаче нямам намерение да се пробвам.

# 746
  • София
Естествено, Кейси  Wink
Ти на коя маса ще седнеш - при косматите, при неинтересните или при гримираните?

# 747
Отивам да си епилирам ръцете, че наистина ще започна да хвърлям дебела сянка.

На моите опитах да им вградя сянката в строежа на една чешма, че да залинеят и да изчезнат, обаче не стана така. Така и не разбрах откъде дойде тая проклета мода с махането на космите от ръцете.
Таис, Кейси ще седне на балкона и чак накрая на срещата ще каже: и без това беше тъпо, добре че стоях само половин час.

# 748
В ъгъла, до тоалетните. Запазеното място за стари, изтъркани хейтъри.

# 749
  • София
Хитра си ти, Кейси, знаеш къде да седнеш. Щото като вземеш на всяка съфорумка по пеесе стинки за пишкане, неколкократно, накрая на вечерта ще си тръгнеш с една приятна сума.

Общи условия

Активация на акаунт