Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 283

• 41 413
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Кометче така е! Права си Simple Smile

# 136
Да му се не види! Simple Smile) Комет, не си виновна ти, мила...   Hug Явно... Елиф много я бива с езиците... то за 10 години живот в Италия да си останеш девствена, ама да набереш и опит...  ooooh!

Пък и комшиите много са нахитрели вече в лъженето... деФствено чисти чаршафи, пък виж ти какво се криело под усуканата в средата завивка... Ех, наистина от работното заглавие отпадна най-важната дума - yalan. Simple Smile))

# 137
# 138
Кометче така е! Права си Simple Smile

Миранда, уж съм права, а пък за девствената Елиф сгреших. Joy Joy Joy
Сега сериозно - през целия сериал оправдавах в себе си Елиф и не споделях критиките
за поведението й. Намирам постъпките й са естествени и очаквани при така стеклите се
обстоятелства. Кой е сигурен, че ако му се случи нещо подобно знае как да реагира?
На приказки лесно, но всеки би казал "Бай, бабо, да ме не стига-"  Grinning Grinning Grinning
Затова намирам за правилно Йомер да застане до нея и заедно да търсят изход.
Но как точно ще стане никой не знае. Само предполагаме. newsm51

# 139
  • Пловдив

Прекрасен.... написали са:
"От новия репортаж, който ще излъчат утре. Енгин изглежда толкова красив и спокоен"
Скрит текст:
Neeew From New Reportage will be Tomorrow , Engin Looks so handsome and relaxed

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 20:13 от mariana51

# 140
Да му се не види! Simple Smile) Комет, не си виновна ти, мила...   Hug Явно... Елиф много я бива с езиците... то за 10 години живот в Италия да си останеш девствена, ама да набереш и опит...  ooooh!

Пък и комшиите много са нахитрели вече в лъженето... деФствено чисти чаршафи, пък виж ти какво се криело под усуканата в средата завивка... Ех, наистина от работното заглавие отпадна най-важната дума - yalan. Simple Smile))
Маричка, чак до гугъл преводача стигнах да разбера YALAN
какво означава  - ЛЪЖА.  Joy Joy Joy
Вярно, че беше "Мръсни пари и лъжовна/или лъжлива/ любов". Ами хубаво, че е отпаднала
тая дума, поне нещо да е истинско, че даже и безусловно.  Grinning Grinning Grinning
Аз мечтая наред с криминалето и любовта да има и малко комични и забавни ситуации,
за да бъде по интересно. Нека се обичат, но ще ми е весело, ако пак се карат.
Да се сърдят и сдобряват, но през кратки интервали от време.  hahaha Joy Joy Joy

# 141
Здравейте момичета,
почнали сте темата за девствеността, ама според мен е не, че се е отдала на някой в леглото, ами  е отдала душата си, т.е. доверила му се е. Малко не е ясно какво точно казва, дали има в предвид леглото или душата, но според мен не биха загатнали или по-точно натрапили това, че е била с него за първи път /което сме го коментирали, че е леко абсурдно/, а по-скоро, че не е очаквала от него да я разочарова, а да я задържи и да й повярва и най-вече да я подкрепи.
За всички   newsm51

# 142
Здравейте момичета,
почнали сте темата за девствеността, ама според мен е не, че се е отдала на някой в леглото, ами  е отдала душата си, т.е. доверила му се е. Малко не е ясно какво точно казва, дали има в предвид леглото или душата, но според мен не биха загатнали или по-точно натрапили това, че е била с него за първи път /което сме го коментирали, че е леко абсурдно/, а по-скоро, че не е очаквала от него да я разочарова, а да я задържи и да й повярва и най-вече да я подкрепи.
За всички   newsm51
Бебка, достави ми удоволствие твоето виждане Simple Smile Благодаря от сърце   bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Здравейте момичета,
За всички   newsm51

Бебо Hug  докато гледах трейлъра и аз така си помислих. Не съм си мислила че Елиф
ще е девствена, от образа който ни показват досега. Simple Smile Simple Smile

Бебо newsm51   Мариана newsm51  благодаря за превода на трейлърите!  bouquet

Още една изненада имало  Grinning  интервю с Енгин утре. newsm44 newsm44

# 144

Прекрасен.... написали са:
"От новия репортаж, който ще излъчат утре. Енгин изглежда толкова красив и спокоен"
Скрит текст:
Neeew From New Reportage will be Tomorrow , Engin Looks so handsome and relaxed
Благодаря!  bouquet
Значи е Енгин, не е Йомер. Embarassed

# 145
Здравейте момичета,
За всички   newsm51
Така е много добре.Благодаря!

П.П.Tanusha_  bouquet

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 20:54 от harmonia_dd

# 146
  • София
На Йомер му предстои да вземе трудно решение. Какви ли мисли му минават през главата, толкова е умислен

# 147
  • Пловдив

http://izleyiciplatformu.com/haber/3714-english-news-another-new … -kara-para-a.html

Статия от днес:
Според нея Сумру ще участва в сериала ни.
"....Сумру Явруджук, която помним от сериала "КВФ", се присъедини към актьорския състав. Ще изпълнява роля/позиция след напускането на Небахат Чехре. Няма да замести Чехре, а образ на старейшина на семейството на Елиф.
Премиерата на "Мръсни пари и любов" 2 сезон, в сряда от 20,00 часа по АТВ."

# 148
О, ако това не е поредната партенка, аз съм много доволна от присъединяването на Сумру.  Heart Eyes

# 149
   Мисля, че забравяме нещо за Сибел. Тя не просто пра пари, за да плати операцията на баща си и образованието на сестра си. Ако беше само това, Йомер нямаше да страда толкова. Сривът при него настъпи, когато видя, че тя е алчна изнудвачка - т.е. престъпник в сърцето си, а не по принуда. Тя искаше половин милион долара от Ахмет и най-нагло го изнудваше! Докато при Елиф престъплението е по принуда, от неопитност и глупост, но в никакъв случай умишлено, от алчност и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт