Ще кажа какво имам в предвид - преди време и аз имах доста странна случка, по-точно съвпадение. Имах малка забежка с едно момче. Та, говорехме си на галени имена, които бяха доста специфични, няма да ги спомена, но да речем аз му виках "мармот", той на мен "колибри". Веднъж го изрратиха в командировка познайте къде - в град Х, на улица Мармот, блок Колибри. Е, какъв е шансът да използваме нетипични галени имена, да има блок и улица на едно място и двете кръстени на тези животни, както и той да попадне там...
Исках да кажа, че човек често си тълкува нещата според вътрешните си съзнателни и подсъзнателни желания. Тогава го виждах като знак за нещо между нас. В крайна сметка не задълбочихме нещата. Сега го виждам като предупреждение, че нямаше да остане скрито и моят ще разбере.
и да не се окаже, че авторката прибързано се е зарадвала, че мъжа й не е узнал: )
, просто ми затвори.
Явно не съм се изказала правилно, но важно е съвпадението все пак. 
С риск да стана досадна, пак ще помоля, ако някой е преживявал подобно нещо или има някакво обяснение да сподели. 

Не дай си боже след време да си свалиш брачната халка и да отидеш без нея до магазина.Смятай тогава...
), придружени от въпроса "Ти приятел имаш ли си?". Не намерих логика във въпроса му, но отговорих - по това време нямах. От известно време насам, не възнамерявах и да се сдобивам. Обаче обяснението му ме изуми, видя ми се доста глуповато и то да го обясни пред пълна аула
- "Ти няма да си намериш просто приятел, направо ще се омъжиш. От мен го запомни. Голям късметлия ще е, защото няма да те изгуби, ще се ожените, много скоро ще го срещнеш"...
3 месеца по-късно се запознах с понастоящем мъжа ми. Бях забравила за това "пророчество" на професора, ама 5 месеца след запознанството ми предложи брак и ми изплува това в съзнанието. И се оказа вярно де
Препоръчани теми