Случи ми се нещо странно XI

• 148 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Четейки предишните теми се сетих за нещо, което ми се случи в началото на 2014г. Декември миналата година станах свидетел на ужасен инцидент (по принцип, много тудно и емоционално изживявам инциденти, на които съм станала свидетел). Една седмица не можех да ям, да спя спокойно, да стоя сама...Една нощ, както си спя, усещам, че някой ми дърпа завивката. Усещам как се свлича от главата ми надолу. Уж се събудих и уж стиснах завивката от страх, но тя се свлече или поне не я усещах върху тялото си. Опитвам се да се обърна на ляво, за да видя кой ми я дърпа, но не мога. Обръщам си главата с 300 зора и виждам само мрак пред себе си. Събудих се този път наистина. Завивката си беше на място, бях я стиснала и бях обърната на ляво. Главата ми трънеше, а сърцето ми щеше да изкочи. Толкова реално ми се струваше всичко. След тази случка се чувствах по-добре и спомена за лошия инцидент избледня или поне чувството за страх изчезна. Говорих с една психоложка и тя ми каза, че чрез тази случка съм изживяла и инцидента. Според нея ми се е натрупало прекалено много емоция и докато съм спала тялото ми е изтръпнало и съм го усетила като дърпане на завивка. В същото време съм сънувала и се е получил този ефект. Аз се уплаших да не е сънна парализа, но според нея не е. Просто съм изживяла страха си.

# 121
  • София
И какво трябваше да значи...хей, много бързо ме забрави  newsm78
Има разни такива странни съвпадения, ти си тази, която може да разтълкува случилото се най-добре.Simple Smile Ще кажа какво имам в предвид - преди време и аз имах доста странна случка, по-точно съвпадение. Имах малка забежка с едно момче. Та, говорехме си на галени имена, които бяха доста специфични, няма да ги спомена, но да речем аз му виках "мармот", той на мен "колибри". Веднъж го изрратиха в командировка познайте къде - в град Х, на улица Мармот, блок Колибри. Е, какъв е шансът да използваме нетипични галени имена, да има блок и улица на едно място и двете кръстени на тези животни, както и той да попадне там...  Crazy Исках да кажа, че човек често си тълкува нещата според вътрешните си съзнателни и подсъзнателни желания. Тогава го виждах като знак за нещо между нас. В крайна сметка не задълбочихме нещата. Сега го виждам като предупреждение, че нямаше да остане скрито и моят ще разбере.  Laughing Така и не разбра, но съвпадението беше много странно.  Crazy

# 122
  • Варна
Това да не е Русе, знам че там блоковете са с имена Laughing

# 123
  • София
Внимавай, ще ги разконспирираш Simple Smile и да не се окаже, че авторката прибързано се е зарадвала, че мъжа й не е узнал: )

# 124
Случаят е пресен. Точно от снощи. Преди няколко дни моя позната празнуваше рожденият ден на бебето си и ни покани- всички нейни близки приятели на рожден ден. Да вметна, че по принцип на дясната си ръка нося пръстен, който е подарен от приятеля ми- не годежен, просто подарък от морето. Не го свалям. Но имам навик, когато съм доста изнервена да го въртя по пръста си. Очевидно онзи ден съм го въртяла повече, защото си спомням, че когато излязох от къщи на път за рождения ден на детето, забелязах, че пръстенът не е на ръката ми. Върнах на лента последните мигове от неговото присъствие и си спомних, че го оставих на бюрото, защото не исках да го цапам с крем.
Снощи се прибрахме с приятеля ми у дома, но тъй като цигарите ми бяха свършили, реших да отскоча до магазина. На връщане, тъй като беше тъмно в един участък от пътя ми и чух в близост до мен кукумявка, реших да му звънна. Истината е, че често съм забелязала, че ако такава птица кръжи около мен или кукумявка около мен, значи ме чака нещо нервно и нелепо. И тъй като бях много уплашена, му звъннах. Звънях му няколко пъти, но той не си вдигаше телефона. Накрая, когато ми вдигна, това, което ми каза по телефона беше, че едва ли не искам да се разделя с него. Не ми даде обяснение за тази "логична мисъл"  Thinking, просто ми затвори.
Прибрах се у дома и се опитах да разбера какво е станало и как изведнъж реши, че искам да се разделим. Той замълча за миг, а след това ме попита:"Къде ти е пръстена". Погледнах към бюрото и му казах:"Ами трябва да е там" , след това започнах да го търся. Обикновено съм забелязала, че ако сваля нещо от себе си, го оставям до мишката или под компютъра ми. Този път пръстена не беше там. Притесних се, започнах да го търся из цялата къща. Накрая се обърнах към него и го попитах:"Прибра ли го? Взимал ли си го?" , но той отрече. Просто сякаш беше потънал в дън земя. След това не се размина и скандала.

И замислих се- дали кукумявката не е предвещавала точно това?  newsm78

# 125
Скрил го е, и ти прави номер.  Peace

# 126
  • Варна
Уф, не прочетох внимателно, помислих, че просто е стара случка с бивше гадже. Милена, да трия ако трябва Laughing
Puntina,
и аз така мисля. Как пък точно докато те е нямало е забелязал, че ти го няма пръстена, освен ако не го е намерил? Ако е забелязал по-отрано, докато сте били заедно защо не е попитал на момента, точно за телефон ли са тези обвинения, докато си отскочила до магазина и е ясно, че ще се върнеш скоро? Видял е пръстена на масата, а що е решил, че искаш да се разделяте по този повод нямам идея, не ви знам отношенията. Ама ако от такава глупост прави скандал...

# 127
И в град Кърджали блоковете са с имена. Има блок Чайка, Чучулига, Славей.

# 128
Ама ако от такава глупост прави скандал...

Като ти подари годежен пръстен какво, да си го завариш за пръста ли трябва?
Да кажем, че може много да се е уплашил и да си е помислил глупости. Но скандал .. е много.

А за кукувицата - Може би всичко във вселената са вълни/енергия. Понякога тези предчувствия са точно такива, усещаш нещо, но не знаеш какво.  Понякога има знаци, които трябва да видим.

# 129
  • София
Уф, не прочетох внимателно, помислих, че просто е стара случка с бивше гадже. Милена, да трия ако трябва Laughing
С правилно впечатление си останала, случката е от преди 5-6год. и наистина е с бивше гадже, затова написах, че така и не разбра за забежката, иначе щеше да е "все още не е разбрал". Grinning Явно не съм се изказала правилно, но важно е съвпадението все пак.  Grinning
 В миналата тема споделих за чувството понякога, че има нещо в стаята и ме наблюдава, както и за човекът, способен да предизвика абсолютно същото чувство в мен и друг човек.  Отдавна това усещане не ме беше обземало, но преди няколко дни пак се прояви - еѝ така, пак от нищото, докато си играех с котката. Странното е, че тя започна да следи с поглед нещо във въздуха точно тогава, когато ме обзе това чувство. Нищо нямаше, нито насекоми, нито нищо...   Rolling Eyes Гушнах я и се долепих седнала до стената, имах чувството, че знам къде в стаята се намира, тоест "усещах" как се мести. Shocked Другата ми котка пък напоследък започна да хъска срещу нищото, да се крие в гардероба, да се втренчва в стената, аз не усещам нищо тогава...  newsm78 С риск да стана досадна, пак ще помоля, ако някой е преживявал подобно нещо или има някакво обяснение да сподели.  Hug

# 130
Просто сякаш беше потънал в дън земя. След това не се размина и скандала.

Да, кукумявката ти казва - бягай момиче от този мъж през девет планини в десета! И хабер си нямаш на какво ще се натресеш, а като си му в кърпа вързана с брак и дете няма да може никой да те спаси  Cry

Бягай и не поглеждай назад!

# 131
  • Пловдив
Просто сякаш беше потънал в дън земя. След това не се размина и скандала.

Да, кукумявката ти казва - бягай момиче от този мъж през девет планини в десета! И хабер си нямаш на какво ще се натресеш, а като си му в кърпа вързана с брак и дете няма да може никой да те спаси  Cry

Бягай и не поглеждай назад!

newsm10  Не дай си боже след време да си свалиш брачната халка и да отидеш без нея до магазина.Смятай тогава...

# 132
... Аз се уплаших да не е сънна парализа, но според нея не е. Просто съм изживяла страха си.

Аз съм преживявала сънна парализа, повярвай ми - няма по-ужасно нещо. Случвало ми се е два пъти, и е продължавало около 20минути, но е много стресиращо и травмиращо.
И два пъти се случиха когато спях в другата спалня, където преди години установихме, че е направена магия.
След последният път на сънна парализа се преместих обратно в моята спалня и осветихме старата със светена вода.

# 133
Включвам се с нещо, за което снощи се сетих. Не е странно от паранормална гледна точка, но все пак...

Аз първи семестър студентка, караме лекции при едва ли не национално известен професор. Тече си лекцията, задава въпрос, цялата аудитория мълчи. Единствено аз се обадих и отговорих. Последваха поздравления от негова страна (сякаш съм направила нещо непосилно Crazy ), придружени от въпроса "Ти приятел имаш ли си?". Не намерих логика във въпроса му, но отговорих - по това време нямах. От известно време насам, не възнамерявах и да се сдобивам. Обаче обяснението му ме изуми, видя ми се доста глуповато и то да го обясни пред пълна аула Crazy - "Ти няма да си намериш просто приятел, направо ще се омъжиш. От мен го запомни. Голям късметлия ще е, защото няма да те изгуби, ще се ожените, много скоро ще го срещнеш"...  ooooh! 3 месеца по-късно се запознах с понастоящем мъжа ми. Бях забравила за това "пророчество" на професора, ама 5 месеца след запознанството ми предложи брак и ми изплува това в съзнанието. И се оказа вярно де Blush
Та мисълта ми е, че все още ми е странно защо ги наговори тези неща ... поне да бяхме на 4 очи, а то...  Blush

# 134
Антигона, пожелавам да не ти се случват такива лошотии повече.
И да питам, как се разбира, че е направена магия?

Общи условия

Активация на акаунт