Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 232
  • 411
  •   1
Отговори
# 210
  • Vaudreuil Canada
Днес получихме картичка от neraiida  Hug още си ги събирам  Flutter

# 211
  • Vienna
neraiida, , silvia, rkb, Geia

Мерси!!!

# 212
И при нас валят картички:

Dani777, Irina_Ivanova, RKB, Feiam, Denzul и Poli24

Благодаря от сърце!

Скрит текст:

Ли-Лу, твоите рими са ми любими  Heart Eyes

Мадам, нали не предполагате, че съм толкова талантлива в това отношение. Hug
Помагам си онлайн... И много се радвам, като намеря нещо, което облича пожеланията ми в рими.

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 22:46 от Ли Лу

# 213
  • България

имам си невероятно красиви картички-Благодаря ви момичета
ръчно направена картичка с елхичка и звездички получих  от ли лу и семейство
една сладка котарана и едно сладко джудженце внесоха Коледно настроение в дома ни диди
Коледен звън дойде от Жики и мама Роси
Люси и София изпълниха сърцата ни с надежда за по-добра година
Дядо Коледа се опитва от сега да влезе през комина с помоща на мама Силвия и помощниците Алексей и Андрей
Geia първа влезе в дома ни с пожелания прекрасни
mamamia любими ми са картичките с Дядо Коледа,когато погледна твоята се връщам в детството,в красивите спомени на Коледната нощ

и аз мислех да събирам картичките до Коледа,дори няколко дни стояха не отворени,но любопитството и желанието за нещо ново шарено и красиво надделя....и не съжалявам ...на вън е сиво и дъждовно,а у нас Коледно и красиво
очаквам скоро и моите картички да се появят,подготвих сега втора част,която се надявам да пристигне точно по Коледа

# 214
  • София
rkbHug   
Вчера в пощата ни чакаше страхотна картичка от Северните страни  bouquet

# 215
  • загубено
Geia ,вчера пристигна твоята картичка,благодаря  Hug Hug

Да се допълня  Laughing

Днес ни зарадва красива картичка и прекрасни пожелания на Силвия и малките помощници,
благодаря  Hug

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 14:36 от neraiida

# 216
  • Варна
Благодаря на Роска, Lucy и mamamia за картичките   bouquet, вчера ги получих newsm44, но и аз ще ги отварям на Коледа.

Моите презокеански картички пътуват от миналата седмица, тази пуснах европейските, тези за БГ мисля да пусна в понеделник, надявам се всички да пристигнат за Коледа.
Голям зор видях с пожеланията, с презокеанските се изложих май най-много  Embarassed, понеже първо от тях започнах. И ще помоля всички да ме извините за грознописа  Mr. Green

# 217
  • в едно миланско село

Скрит текст:

Ли-Лу, твоите рими са ми любими  Heart Eyes

Мадам, нали не предполагате, че съм толкова талантлива в това отношение. Hug
Помагам си онлайн... И много се радвам, като намеря нещо, което облича пожеланията ми в рими.

в интерес на истината, наивно го вярвах  Laughing

g-bone, не се притеснявай, не си сама в грозно-писането.
аз, тази година, чрез грозна експлоатация на малолетно дете, го спестих на всички  Mr. Green

# 218
  • ENGLAND
А, Feiam никаква експлоатация, постарало се е детето. Благодаря за картичката, а пожеланията ей сега ще ги превеждале с гугъла. Ели отвори картичката, видя нещо различно от български и пита, туй на английски ли е, не, италиански. А, аз не разбирам италиански, превеждай. Да живее гуглето/

# 219
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности към g-bone  и feiam. Много са красиви картичките и никакъв грознопис няма по тях Grinning А на feiam девойките много добре са се справили  bouquet

# 220
  • в едно миланско село
взели са да пристигат и моите, слава богу.
Гея, ед.ч., тази година съм само с едно дете, голямото маа гащи из покрайнините на НЙ.

тя ще е много доволна, че са се харесали картичките и', експериментира с различни надписи (на един и същ текст  Mr. Green), а аз се радвам, че за малко поне заряза смартфона. трябва да и' организирам повече такива занимания  Wink

Дорет, бърз е бил преводът, вярвам  Joy
догодина ще я вкарам в римуване като Ли-Лу   Grinning

# 221
  • в сърцето на един мъж...
Феи, понеже е подписано от двете, затова. Иначе картичката е много красива, що се оплакваш от тях??? И добре пише девойката, карай я по-често да прави такива упражнения Grinning

# 222
  • Ispania
shemet_neveroiaten , ни зарадва днес Hug Hug Hug Hug с една прекрасна крати4ка!!!

# 223
  • Vaudreuil Canada
Дорет днес получихме твоята картичка - много изкушаващо шумка вътре но аз още събирам сигурно на 23-ти ще отварям картичките че преди това ще е лудница и няма да мога да им се насладя.

# 224
И днес пощата ни изненада- не само с усърдието си в събота, а и с картичката на G-Bone.
Много благодаря за красивия Дядо Коледа!

догодина ще я вкарам в римуване като Ли-Лу   Grinning

Hug

Поласкана съм, че си предположила такива истински таланти в мен.
Сигурно, защото не си знаела, че съм от "Счетоводство и контрол"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт