ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 32

• 104 419
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Движение, каляване, жива храна - сурова, без топлинна обработка, без глутенови отрови, без бялата смърт /рафинираната захар/... Това е истинската ваксинация. И преди всичко да не забравяме писаното - не дразнете децата си но поучавайте ги, наставлявайте ги в живата истина /Пътят, Истината и Живота/. Толкова простичко звучи и толкова непостижимо - "не дразнете"!

Peace

Скоро колега чете детски бисери, един от които беше:"Не знам дали съм кръстен, но със сигурност съм ваксиниран".

# 61
Здравейте,
Синът ми е на 2 и 5 месеца и има пропуснат последния прием на Пентаксим.През март не можахме да я сложим преди началото на яслата и ми дадоха бележка, че я няма в наличност и затова започва ясла без нея.
През август направи фибрилен гърч.Има ли шанс да откажа да се сложи този последен прием/категорично не искам да му я слагам/? Ако отида при комисията за освобождаване, гърча дали ще е достатъчен освен това има и атопичен дерматит? Ако просто си мълча и не правя нищо в кой момент може да имам проблем?

Мерси много предварително!

# 62
  • София
Здравейте,

Нашето бебе е на почти 7 месеца и не сме слагали нито една ваксина, като се отказахме и от тези в родилния дом. Бях решила да сложа моноваксини проти полио и хемофилиус инфлуенце. За съжаление моно ваксини има само в Германия и Австрия, имам кой да ги превози, но производителите на гарантират качеството на ваксините при превоза им в хладилни чанти, дори и медицнски, трябвало да е специализиран транспорт.

Вие какво мислите за моноваксините? Какъв е опитът ви с тях? Имате ли случайно информация евентуално от къде може да се закупят/поръчат?

На ръба съм нищо да не слагам, но покрай мен всички ме натискат и психират, добре, че с таткото и педиатърката сме на едно мнение, но в същото време страховете ми не са малко  Tired

# 63
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дао, моно против тетанус трябва да има и в Бг, нали слагат при рани...

иначе и тук в Германия не искат да слагат моно. Confused
тук също няма много моно ваксини и хората си ги набавят от Швейцария

доколкото съм чела моно ваксините натоварват повече, защото като цяло съдържат повече помощни вещества.

кой те психира? недей да коментираш с другите и толкова. щом имаш от толкова страни подкрепа - свиркай си.
мъжът ми е за ваксините, педиатъра ми също. мъжът ми е казал да правя каквото си искам, само да го оставя на мира, педьо се опитва да ме убеждава, но няма как да ме накара.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 12:46 от asyalein

# 64
Здравейте,

включвам се в темата да ви следя.

Аз също знам че от задължителните, бебешки ваксини няма моно ваксини. Има само една за полио, но тя е тази май където се взима през устата (живата). Не съм сигурна дали я има някъде още в Европа.
А това за тетанус което слагат ако си се ударил, не е ваксина, а тетанус серум, което е различно (така казват, не съм лекар).
BCG ваксината се слага ако живееш в среда на болни.

# 65
  • Пловдив
Да ви питам дали сте чули/срещали подобно инфо...Колегите говорят,че при определен вид рак се бие БЦЖ ваксина Rolling Eyes Като част от лечението било.

# 66
  • София
asyalein, знам че има там (Г-я), защото даже бях поръчала на братовчед ми да ми донесат това лято, но жена му специално питала собственичката на аптеката, която се консултирала с поризводителя (аз и на производителя писах) и те не поемат гаранция при превоз с хладилни чанти и тези, които са с фолио вътре и охлаждащи кристали. Има моно ваксина за полио Imovax Polio и Act-Hib е тази за хем. инф. Майка ми и свекърва ми (втората е лекар), при всяко обаждане по телефона питат кога ще се бият ваксините. Тетанус е най-малкият проблем. Това, че моно ваксините съдържат повече помощни вещества не съм го чела, но нали ти казвам - разколебана съм да слагам каквото и да било. 1001 консултации правих и четох, изборът не е лек. И в двата случая ако нещо се случи ще си скубя косите. Няма надеждна информация като статистика, която да улесни избора. Единствено за морбилите знам: рискът да се получи тежко усложнение/увреждане от заболяването е 1:10 000, толкова е и рискът да се получи тежко усложнение/увреждане от ваксината. А комбинираната ваксина за заушки, морбили и рубеола със сигурност няма да я слагам - тя за мен е най-реактогенната и основната рискова за отключване на аутизъм.

# 67
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

А това за тетанус което слагат ако си се ударил, не е ваксина, а тетанус серум, което е различно (така казват, не съм лекар).

и аз така си мислех, докато детето не падна и си сцепи веждата.
значи - слагат серум на едната ръка и ваксина на другата!!!
това за тези дето нямат ваксина преди това.
ерго, има моно ваксина за тетанус.

Дао, аз попитах педьо за моно и той отсече, че няма.
после от друга майка научих, че има, но не за всички болести и част от тях си ги внасят от Швейцария с лични коли, т.е. сам си носиш отговорността да не се прекъсне веригата на охлаждане. съответно търсиш и лекар да ти я постави през уикенда... Simple Smile

ами като звънят бабите и казваш, че са сложени. Sunglasses
добре, че моите не питат такива неща!!!

в началото и аз бях много несигурна, на консултациите само всяват страх (добре, че тук не са много начесто като в Бг... Whistling). та, разбирам те много добре.

# 68
Да ви питам дали сте чули/срещали подобно инфо...Колегите говорят,че при определен вид рак се бие БЦЖ ваксина Rolling Eyes Като част от лечението било.
Да, има такава ваксина!

# 69
  • Sofia
Здравейте,

Нашето бебе е на почти 7 месеца и не сме слагали нито една ваксина, като се отказахме и от тези в родилния дом. Бях решила да сложа моноваксини проти полио и хемофилиус инфлуенце. За съжаление моно ваксини има само в Германия и Австрия, имам кой да ги превози, но производителите на гарантират качеството на ваксините при превоза им в хладилни чанти, дори и медицнски, трябвало да е специализиран транспорт.

Вие какво мислите за моноваксините? Какъв е опитът ви с тях? Имате ли случайно информация евентуално от къде може да се закупят/поръчат?

Здравейте, за Хемофилус инфлуенце нямам представа, но против полио на дъщеря  ми през 2006 сложиха моно ваксина- инактивирана, имжекционно- Imovax polio- тогава можеше да се купи от аптеките, но сега нямам представа дали е възможно.

На ръба съм нищо да не слагам, но покрай мен всички ме натискат и психират, добре, че с таткото и педиатърката сме на едно мнение, но в същото време страховете ми не са малко  Tired

# 70
  • София
MaryG, прозвънях де-що вносител знам - не внасят моноваксини. Иначе благодаря за отзива   bouquet

# 71
Внимание, внимание! Екстремна форма на медицински фашизъм се готви от българските здравни власти. Чудовищно погазване на човешките права и опит за налагане насила на ваксини, които не са задължителни никъде по света - противогрипните!

Явно докато не бъдат пребити с камъни и цяла България не ги намрази, българските здравни власти, няма да се спрат пред нищо, за да наложат насила егоцентризма си и медицинските си виждания под всякакви принудителни форми!

http://www.monitor.bg/article?id=447769

Грипните ваксини да са безплатни и задължителни

Цитат от статията -
Цитат
"Затова Българският лекарски съюз и  Националният център по заразни и паразитни болести започнаха от вчера информационна кампания сред лекарите и медсестрите за превенция на грипа. Основната част в нея е медиците да бъдат убедени да се ваксинират, като така дадат личен
пример и на пациентите си, каза зам.-председателят на съсловната организация д-р Юлиан Йорданов."

И така... Медиците сами не са убедени, че трябва да се ваксинират, но българските здравни власти искат да ваксинират принудително хиляди, може би милиони българи - немедицински персонал, влизащи в т.нар. "рискови групи".

Цитат
Те да се осигуряват за малките деца, възрастните хора, пациентите с хронични заболявания, както и за страдащите от рак.

Искам само да спомена, че като човек, който има майка астматик, с отключена астма в следствие на ваксина, се чувствам особено обиден, че Здравното министерство така се гаври с нас и ще поиска именно на нея да и наложи принудителна, насилствена ваксинация, защото тя се води от т.нар. рискови групи с хронични заболявания.

За ваксините и астмата -  http://www.whale.to/vaccines/asthma.html

Българските здравни власти са брутални и безцеремонни и няма да се спрат пред нищо, погазвайки напълно правото на информиран избор ЗА ВСЯКА ЕДНА ВАКСИНА. Няма ваксина, която те да не искат да е в ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ имунизационен календар. Това Ви го гарантирам. Те губят информационната война и много добре знаят това, заради това прибягват до принудителни мерки. Вашите тела са тяхното лично постижение. Те имат контрол над тях и след като Ви ваксинират ПРИНУДИТЕЛНО, ще извадят една статистика колко е намаляла заболеваемостта от грипа.

Друга ваксина, която те ще пробват да пробутат в задължителния имунизационен календар е тази срещу рак на маточната шийка, за което те нямат никакво морално право да го направят, но за това в следващи постове.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 03:24 от nasko_n_55

# 72
И сега малко цитати, които да демонстрират какъв е морала на някои от хората, пропагандиращи ваксинацията:

http://frognews.bg/news_66093/Gen_Tonev_iadosan_Vrashtame_se_v_1 … e_za_vaksinatsii/

Цитат
"Не може без ваксинация, след като имаш електричество в къщи, ще приемеш и ваксинацията, и АБОРТИТЕ"
категоричен е Тонев.
------------------------------
http://www.zdravedae.com/news/dr-todor-kantardzhiev-to-refuse-va … -crime.aquasource

Цитат
Д-р Тодор Кантарджиев: Да се отказват ваксини е престъпление
-------------
Имах едно файлче с интересни линкове, но не е у мен сега. Там лекар се аргументираше как ваксината срещу ЧПВ, трябвало да е безплатна и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, защото половата култура у нас е много ниска. Тоест ние няма да подобряваме половата култура на подрастващите, а ще ги ваксинираме. Още повече, че тук става дума за секс, но КОЛЕКТИВИСТИТЕ искат да контролират всяка една област от живота Ви, включително и това, което правите между чаршафите. Те искат да начешат егоцентризма си, че като са станали ДИСТРИБУТОРИ на ваксини (точно така - дистрибутори, нито са ги измислили те, нито са ги произвели), спасявятт човечеството, но под насилствена форма, защото Вие сте невежия добитък, който не разбира целомъдрието им.
-----
Петиция срещу задължителните ваксинации - http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resi … ory-vaccinations/

Цитат -
Цитат
"When we give government the power to make medical decisions for us, we, in essence, accept that the state owns our bodies." U.S. Representative Ron Paul

Когато правителството има правото да извършва медицински решения, вместо нас, на практика ние признаваме, че притежава телата ни. Рон Пол

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%BD_%D0%9F%D0%BE%D0%BB

Роналд Ърнест „Рон” Пол (на английски: Ronald Ernest "Ron" Paul) е американски лекар, писател, политик и дългогодишен член на Конгреса на САЩ от републиканската партия от щата Тексас.
---
Цитат
"We can do this the easy way or we can this the hard way but it's going to have to get done." - Glenn Ivey/Prince George's County State's Attorney/Maryland,USA on new mandatory Vaccination Legislation imposed on Gr.5 - Gr.10 students to have Chicken Pox & Hep B Vaccines

"Ние ще направим това по лесния начин, или по трудния начин" - изказване в САЩ, по повод закон за нови задължителни ваксини за ученици. И то едната е за варицела, забележете.
---
http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniran … _na_lichen_izbor/

Трябва ли ваксинирането да бъде право на личен избор? - ДЕБАТ

Евгени Генев - позиция "НЕ"

Обяснява ни се как правото на обществото стои над правото на индивида и как ваксините са ни избавили от едрата шарка.

Правото на обществото срещу правото на индивида - пасажи извадени от интернет...

"Колективизмът е бил, и все още е, използван от демагозите и корпорациите, които ги подкрепят, за да се възползват от колективното, овцедушно поведение и начин на мислене, за да осъществят своите специфични цели. Ето защо, документ наречен Конституция е бил написан в множество държави по света. Конституциите, и всичките права и задължения, последващи от тях, са написани, за да ограничат злоупотребите в свободния свят, които създателите на конституцията, правилно са допуснали, че може да се случат – нещо,  което вече в става в обществата, в които живеем сега."

"Произходът на индивидуалните права и свободи не съвпада с изграждането на държавата. Античността и Средновековието не познават автономни лични сфери, които са признати от държавата, и където тя не може да се намесва. Мисълта, че гражданинът има собствени права е била чужда и на гръцката град-държава, и на римската res publica. Великата идея за правата на човека принадлежи на европейското Ново време; правата на човека като идеология предхождат Конституцията. Извършва се съединяване на двата корена: на конституционализма и на индивидуалните права и свободи. В последствие, особено внимание заслужава Декларацията за правата (Bill of Rights) на щата Вирджиния (1776) като първата в конституционната история декларация на човешките права, поставящата отделния човек като център на обществения живот: "

"Извод – индивидуализма и индивидуалните права, в никакъв случай не си противоречат с колектива, който е изграден от индивиди, които са неделима част от него. Тезата, че при ваксинацията се противопоставя правото на индивида срещу правото на обществото, е оксиморон, тъй като индивида и обществото, няма как да бъдат разделени. Индивида е неразделна, неделима част от обществото и той го съставлява. "

В чисто медицински смисъл, това е стадния имунитет, но е документирано, че епидемии възникват и при 100% ваксинирано население.

Ето една такава колекция от линкове в PubMed и други подобни източници.

Единственото, което отличава нацистите от здравните власти, единственото което ги превръща от нацисти в герои и спасители на цялото човечеството, което не би оцеляло без техните ваксини, е мантрата за стадния имунитет. Така, от морална гледна точка, те ходят по един много тънък лед, за да докажат правотата си.

Концепцията за стадния имунитет е в основата на доктрината им, защото ако тя се разбие  дори не би имало значение дали ваксините работят или не и колко точно са вредни, те просто не биха имали НИКАКВОТО МОРАЛНО ПРАВО, да вменяват насила медикаменти върху населението.
-----
”The vaccination coverage among cases was at least 84.5%. Vaccination coverage for the total population was 99.0%. Incomplete vaccination coverage is not a valid explanation for the Quebec City measles outbreak.”

Major measles epidemic in the region of Quebec despite a 99% vaccine coverage
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1884314

Една от най-големите епидемии от морбили, в Квебек - Канада, става при 99% ваксинално покритие.
---
Пак ще повторя - всички закони се градят изцяло на индивидуалните права на човека. Всичко друго е нацистка доктрина и който го върши, ще си остане нацист, каквито и оправдания да измисля за действията си. Общото благо винаги е изплувало като аргумент при тоталитарните злоупотреби. Всеки, който твърди, че общото благо е над това на индивида, не е зле при цитата, зад своето име, да сложи и това на Адолф Хитлер в скоби.

25-те точки на нацистката партия

http://www.historyplace.com/worldwar2/riseofhitler/25points.htm

COMMON GOOD BEFORE INDIVIDUAL GOOD

25. In order to carry out this program we demand: the creation of a strong central authority in the State, the unconditional authority by the political central parliament of the whole State and all its organizations.

Точка номер 25 - ОБЩОТО ПРАВО ПРЕДИ ИНДИВИДУАЛНОТО ПРАВО

http://www.referati.org/fashizmyt-i-fashistnata-dyrjava/49507/ref/p5

Програмата на немската нацистка партия провъзгласява: "Общата полза стои над личната полза". Хитлер често подчертава, че в света тече преход "от усещането за аз към усещането за ние, от правата на личността към вярност на дълга и отговорност пред обществото". Това ново състояние той нарича "социализъм".
В центъра на фашистката доктрина не стои човекът, а колективът - нацията (при немските нацисти - "народното общество"). Нацията е "висша личност", държавата - "неизменно съзнание и дух на нацията", а фашистката държава - "висша и най-мощна форма на личността" - пише Мусолини. При това в различните фашистки теории същността и възникването на нацията може да се тълкува различно. Така например за италианските фашисти определящи моменти не са етническата природа, расовата принадлежност или общата история, а "единното съзнание и общата воля", чийто носител е националната държава. "За фашиста всичко е в държавата и нищо човешко и духовно не съществува и още повече не е ценно извън държавата - учи "дучето".
---

Относно едрата шарка - http://www.whale.to/a/smallpox_hoax.html#4.

"It is pathetic and ludicrous to say we ever vanquished smallpox with vaccines, when only 10% of the population was ever vaccinated."--Glen Dettman

10% от населението ваксинирано, но изкореняването и, се отдава на ваксината.

---
БЦЖ ваксината - напълно неефективна. Документирано в официален СЗО журнал. От малкото случаи, когато са направени проучвания ваксинирани - неваксинирани.

http://whqlibdoc.who.int/bulletin/1979/Vol57-No5/bulletin_1979_57(5)_819-827.pdf

Проучване с десетки хиляди хора, продължило няколко години. Сравнява се напълно ваксиниран район от хора, с неваксиниран такъв. Заключението - БЦЖ ваксината не е показала какъвто и да било протективен ефект. Има го най-отдолу на документа, на английски език. Само си представете, ако липсваше контролната група хора от неваксинирани (както е сега), какво щеше да стане. След 15-20 години, туберкулозата щеше да спадне от самосебе си, след като населението преболедува и развие естествен имунитет, или пък в следствие на подобрените битови условия на живот и тогава разните здравни власти, щяха за плеснат една графика, как след въвеждането на ваксината, заболеваемостта е намаляла с еди колко си процента.

Увеличеното ваксинационно покритие прави сравнението между ваксинирани и неваксинирани невъзможно. Здравните власти решават от кои болести е етично да боледувате и от кои не. От тези, за които има ваксини, не е хич етично, защото те са Ви казали, че трябва да се ваксинирате. Иначе, можете да боледувате от каквото си искате - астма, множествена склероза, автоимунни заболявания. За това няма никакви проблеми. Но от варицела няма да е етично, в случай, че богопомазаните здравни власти, я включат в задължителния имунизационен календар на робите.

Любим, деспотичен аргумент срещу проучванията ваксинирани-неваксинирани е, че било неетично дори и за малко да изложим малките деца на риск от инфекции. Когато обаче няма ваксини, по вина на МЗ, тогава ни уверяват, че забавянето не е проблем. Намирам този аргумент за умопомрачителен. Едно такова проучване ще покаже дали милиони хора по света страдат от астма, автоимунни заболявания, други хронични заболявания и какви ли не изключително тежки странични реакции от ваксините, които се прилагат масово. Те обаче не искат да направят такова проучване.

Ето един дебат, по темата - с видео, на английски език. Защитникът на проваксинаторската индустрия - Пол Офит, който е станал богаташ, след създаването на ротавирусвана ваксина, срещу друг опонент, по тези въпроси.

http://www.thelibertybeacon.com/2014/07/24/haley-vs-offit-a-virt … ersy-of-our-time/

Това е човекът, който иска да се премахнат изключенията от ваксинация по религиозни и философски причини. Нещо, което все още съществува в САЩ, но не и в България, въпреки че ваксинаторите у нас, много обичат да ни дават Щатите за пример, когато стане дума за задължителни ваксини.

Eто и по темата за така любимото изказване, че човек може да поеме 10 хиляди ваксини.

http://vactruth.com/2012/04/16/10000-crazy-vaccines/

Всъщност, това е едно напълно заблуждаващо изказване, защото се цитира някакво проучване, където става за дума за 10 хиляди антигена, но не се вземат под внимание останалите токсични съставки във ваксините, считайки, че не представляват риск.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 03:15 от nasko_n_55

# 73
Уморих се вече да ги гледам тия ваксинатори как се правят на мили и благи, как спасяват човечеството и народонаселението на република България. Колко са мили и добрички, разяснявайки ни за пореден път невероятните качества на ваксините и колко е добре за здравето ни да ги сложим. След което следва поредния провал, хората просто не им вярват и идва поредната секира и разширяване обхвата на медицинския фашизъм. Те играят тази двулична игра непрекъснато. Те НИКОГА няма да имат доверието на хората и това е повече от видно. Ясно е, че ваксините са продукт, който не би могъл да се продава нормално, на пазарен принцип, както лекарствата, например. Медицината се фашизира и това става установена норма.

Върви се главно в две направления, от тяхна страна

1) Създаване на чувство за нормалност, за нещата, които извършват

2) Представяне на отказа от ваксинация като престъпление. Защо? Защото, ако не сме ние престъпниците, те ще са престъпниците, заради това, че погазват биоетиката, Нюрнбергския код, Хартата за основните права на ЕС и телесната неприкосновеност на хората
----
Няма лошо да правят каквито си искат ваксини, но нека хората да имат право на избор. Освен, че си имаме работа с екстремисти, чиято еднопосочност на мисленето вещае пълна катастрофа, явно си имаме и работа с хора, с доста странни понятия за морал, особено що се отнася до ЧПВ ваксината, която вече ще се слага и на 11 годишни момичета - смъкват възрастта с една година. Нека да видят в наказателния кодекс на република България кое е педофилия и кое - не, относно възрастовата граница.
---
Защо нямат правото да наложат тази ваксина като задължителна? Нямат МОРАЛНОТО право. Защото за да е задължителна, дори по тяхната собствена, извратена логика, трябва, който не е ваксиниран да е заплаха за обществото и да представлява опасност за възникване на епидемия. Случаят не е такъв. Правенето на секс не е задължително. Дали дадена жена ще стане монахиня или ще прави секс по 20 пъти на ден и ще се ваксинира, си е лично нейн избор. В САЩ ваксината е била задължителна за емигранти, но вече не е.

http://www.cdc.gov/immigrantrefugeehealth/laws-regs/vaccination- … tion-faq.html#hpv

Is the human papillomavirus vaccine (HPV) still required under the new vaccination criteria?

No. HPV does not meet the new vaccination criteria set by CDC and is not required for the immigrant medical exam.
HPV is not known to cause outbreaks. Also HPV is the most common sexually transmitted infection (STI) in the United States and is not close to being eliminated at this time.

Дори, според любимото на нашите здравни власти - CDC, за ЧПВ не е известно да причинява епидемии.
---
Понеже много обичат да говорят за лаици, няма да коментираме чисто медицинските аспекти, а ще коментирам едно изказване, цитирано в медиите, където въпросната докторка се е изказала като пълен лаик, по отношение на фактологията.

http://www.zdravedae.com/news/dr-teodora-konstantinova-personall … cancer.aquasource

Япония е въвела задължително ваксиниране (написано с УДЕБЕЛЕН шрифт, при това!!!) Още малко, не са изпаднали в екстаз, при споменаването на това напълно НЕВЯРНО твърдение.

Дата на публикуване на статията - 15/11/2013, т.е. ноември 2013 год.

Какво обаче ни се казва в статия от ЮНИ, същата година, тоест преди това като времеви период.

http://www.examiner.com/article/japanese-govt-withdraws-their-re … ine-due-to-safety

Японското правителство изтегля подкрепата си за ваксината. Статусът и е НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН.

Източник - авторитетен журнал - The Japan Times

http://japantimes.co.jp/news/2013/06/15/national/cervix-vaccine- … ice/#.VEmMRPmsXkV

Ваксината не е забранена там, но статусът и непрепоръчителен и до днес, доколкото знам. Тоест, който иска, да си я слага, въпреки оттеглената препоръка на здравното министерство. Но към написването на статията в нашия здравен сайт, докторката е подала напълно невярна и заблуждаваща информация. Волно или неволно е дала най-неточния пример на света, в подкрепа на тезата си.
---
В заключение мога да кажа - промиване на мозъци и силата на индоктринацията е водещото при повечето изказвания на медицински лица. Налагането на медикаменти върху ЗДРАВИ хора и НАСИЛСТВЕНО е деспотична, човеконенавистническа позиция. И най-вече антихуманна и отнемаща човешкото достойнство на хората да избират какво да влиза в собственото им тяло. Имаме пълна неравнопоставеност и бягане от отговорност при пострадали от ваксини. Един исторически преглед, показва, че процентите за постигането на т.нар. стаден имунитет, винаги са растяли нагоре и вече доближават 100%.

За мен беше чест, че се включих в най-гнусния, отвратителен и изпълнен с омраза дебат в историята на човечеството. Нацизмът никога не е правилната мярка. Деспотите и тираните рано или късно биват линчувани от историята. Нормално е тези, на които са им отнети правата, да не са доволни. Но понеже някои казват, че антиваксинаторите използвали речта на омразата, ще Ви изпратя една статия на английски език, където да се запознаете с проваксинаторската реч на омразата и тиранията, в лицето на медицински представители и официални здравни власти.

http://vaccineawakening.blogspot.com/2008/03/promoting-vaccinati … fear-hate_25.html

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 03:11 от nasko_n_55

# 74
И само още нещо ще кажа във връзка с противогрипните ваксини, като човек, който следи новините. Явно ваксинаторите са доста затруднени да ни надупчат срещу грип, та прибягват до жонглиране с неверни данни или поне така ми се струва. Мога само да спекулирам, но те трябва да кажат защо ги подават.

Февруари 2014 - вярвам след, или ако не друго, то поне към края на миналогодишния грипен сезон. Какво пише - https://www.google.bg/search?q=%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0 … D0%B0%D1%80%D0%B8

2% се ваксинират срещу грип
---
Септември месец обаче, мистериозно станаха 15 на 100

http://flip.bg/cluster/2a1b8f7192f195d8be87351f904fdab1

Според мен, психологически трик, който цели да повиши продажбите на ваксини. Тази статия е пусната по всички медии. Защото едно е 2 процента, друго е - 15. Казват "едва", но човек се замисля - немалко хора се ваксинират, може би не е толкова вредно.
---
Октомври месец, отново магическа трансформация - стопиха се 13% и отново станаха 2 на 100, колкото беше обявено и преди това.

http://radar.bg/bg/2014-10-24/article/14658554_%D0%95%D0%B4%D0%B … %D0%B8%D0%BF.html

Нова тактика, с може би вече истинския процент. Да ни се обясни колко са малко тези, които се ваксинират и как трябва принудително да ни здравеопазват, иначе предстотят страшни апокалипсиси. Най-накрая се отказаха да убеждават и извадиха тежката артилерия. Като не искаме с добро - пръчката и това е.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 04:19 от nasko_n_55

Общи условия

Активация на акаунт