Ето го СЕПТЕМВРИ свеж! Започва есенен бебевалеж - Тема 9

• 39 056
  • 509
  •   1
Отговори
# 60
И аз днес съм на преглед при докторката. Би трябвало днес да реши дали ще съм за нормално раждане или ще ми насрочи секцио. Доста ми е нервно, ама каквото каже - това ще е. Зависи дали се е смъкнало достатъчно бебчето, защото не е малко, а аз на два пъти лежах в болница с проблемни тонове - ту много ниски, ту много високи. Иска ми се да е нормално раждане, от друга страна и ме е страх. Дали ще се справя като за първи път  smile3506

По принцип от последния преглед - миналия четвъртък, поне по мое мнение корема ми падна...ама ще видим какво ще каже.

Ух много ми е притеснено. Стискайте палци  Peace Hug

Ще се отчета после Simple Smile

# 61
Здравейтее, благодаря на всички за подкрепата, малката Елина се роди на 2 септември в 1:16 2552 гр. и 48 см. Раждането мина много бързо, всичко е наред, предималко кърмих, а сега бебка спинка и се възползвам да пиша. Ще пиша как е минало раждането по-подробно, като се приберем, че не е удобно от таблета. Би трябвало да ни изпишат на 5.09.  Hug Hug Прегръдки от мен и малката Елина !!  Hug Hug

# 62
Да се отчета и аз в новата тема.Днес бях на преглед бебето сякаш няма намерение да излиза вече според мерките на ехографа младежа е 3740гр. Докторката се притесни дали ще мога до го родя нормално , но каза че ако пренося ще е задължително секцио.Надявам се да не дочакам термина си и до един два дни да появи на бял свят този малак господин.
  Успех на всички който все още не са гушнали свойте бебчета и честито на тези които вече са гушнали малките си сладури.

# 63
  • ул. "Мечтание"
Благодаря за пожеланията за годишнината...

Здравейтее, благодаря на всички за подкрепата, малката Елина се роди на 2 септември в 1:16 2552 гр. и 48 см. Раждането мина много бързо, всичко е наред, предималко кърмих, а сега бебка спинка и се възползвам да пиша. Ще пиша как е минало раждането по-подробно, като се приберем, че не е удобно от таблета. Би трябвало да ни изпишат на 5.09.  Hug Hug Прегръдки от мен и малката Елина !!  Hug Hug

Еха! Честита да ви е Елина! Да ви е жива и здрава!

# 64
  • София
Цоп и аз в новата тема, н есъм писала от една камара време  Mr. Green
Борислава, честита бебка, Елина. Радвам се, че раждането е минало бързо. Папкайте все така добре с малката.
Нощни, дълги години семеен живот ви пожелавам  Hug  bouquet
Малии, трябва да си сменя линийката  Laughing Захващам се  Crazy

# 65
BorislavaD88 Честита дъщеричка !  Да ви е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile и бързо възстановяване на мама

# 66
борислава, честита ти елина! звучиш добре, дано всичко е минало нормално!

# 67
  • София
Честито на мама Борислава! Да е живо и здраво бебчето и много да Ви радва! Мама бързо да се възстановява.

# 68
BorislavaD88 честита дъщеричка,здраве щастие и само красиви мигове,

# 69
Честито бебче, BorislavaD88 ! Все така всичко да е наред при вас и да се се радвате много!

На мамите, които се притесняват от това дали ще е секцио или не - напълно ви разбирам, много е неприятно на всеки преглед да трепериш и да се чудиш какво ще стане занапред. Дано да ви успокоят при следващия преглед най-вече с добри новини и по-ясни стратегии.

# 70
Здравейте, записвам се и аз. Чета си ви редовно още от 5-ия месец и чак сега се наканих да се регистрирам и аз да се включа, преди да се е родила госпожицата.

Термин: 18 септември Пол: Момиче (Първо раждане)

Да са живи и здрави новите бебенца и леко раждане на чакащите!   bouquet

# 71
Честито на мама Борислава! Да сте живи и здрави!   bouquet stork-girl

Добре дошла, Катя90  Hug

Да си мина и аз на отчет. Обратното броене започна, определиха ми дата за секцио - 10 септември. След вагинален преглед днес се оказа, че главата на бебо е доста високо и все още "плаваща" според думите на докторката. Обаче имам отоци и наличие на албумин в урината, та докторката не иска да рискува да чака до термин. По нейните думи, нормалното раждане не е невъзможно, но при това състояние ще е много дълго и мъчително и не си заслужават рисковете. Иначе бебчето е добре, плацентата все още има да зрее и то се храни добре. Въпреки, че термина ми е 20ти - вероятно ще достигне завидни килограми - поне 3500 според докторката На 9ти трябва да се явя за последен преглед преди секциото и да се види дали няма случайно промяна. Искаше ми се да родя нормално, но... какво да се прави, мисля да се доверя на мнението й.

# 72
  • Монреал, Канада
Честити бебчета на VV, quqkli4ka, eli_t, iskambebche, Borislava   bouquet Дано не съм пропуснала някоя мама. Да са ви живи и здрави дечицата, да растат щастливи и много да ви радват.
Нощни, честита годишнина!!! Още дълги години любов и щастие ви пожелавам  newsm76
Кристина стискам палци всичко да се случи при теб по най-добрия начин и гледай да си спокойна  Peace
Jana пожелавам ти скоро да се гушкате с твоето бебче
Katq, добре дошла! И ти си на финалната права, леко раждане  Simple Smile

# 73
Ох, момичета, много сте се разписали и аз не мога да смогна  Shocked . Ама така се радвам, че живна темичката, че малко си ни беше замряла милата Hug

Нощни. честита ви годишнина, да се слушате все така още дъъъъъъъълги години  Hug

Борислава, кефиш ме обаче, отиде, роди си като пич и то стана вече и време да те изписват  Crazy . Да сте живи и здрави и двамата с бебче, с нетърпение чакам да кажеш как протече раждането ти, до последно всичко вървеше като по книга и много ти се радвам Simple Smile

Искамбебче, как сте? Потръгна ли кърменето? Дано си се поуспокоила вече и всичко да е наред  Hug

Катя, добре дошла при нас на финалната права  Hug

КристинаHug не се знае, може пък малчо да реши да си се намести хубаво до тогава, може пък още да има шанс за нормално, но докторите ще ти кажат де  Hug

Tigar4e, по мишия въпрос, семките белени или небелени да ги сложа? Ние взехме от тия машинките, ама не работят, нашата си яде в стената като пич и не ѝ дреме...

Хубава вечер, момичета   bouquet

# 74
Забравих да ви питам какъв цвят е вашата количка, ние взехме бежова, искахме да става и за момче, че кой знае след време какво ще стане. Нашата е такава - http://www.bebe-best.com/chipolino-puki-kombinirana-kolitchka-po … 2014-p-57048.html

Общи условия

Активация на акаунт