Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 667
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
  • Насред хаоса

Така е!!! Собствеността си е собственост и това си е! За другите не знам, но освен задника ми, имам си и друга собственост, за разлика от жените.
Същественото е, че в междуушното пространство нямаш нещо, за което да претендираш за собственост. Па ако ще и още три други собствености да ти пораснат.
Тия келеши с боята ги грози 5 години затвор, ако не знаеш. Те за това говоря. Няма значение какво драскат разни оскотели от бездействие и липса на здрав разум скудоумници из нета.

# 391
Цитат
Така е!!! Собствеността си е собственост и това си е! За другите не знам, но освен задника ми, имам си и друга собственост, за разлика от жените. Ама нали и аз това казвам? Все повече жени си позволяват много неща, които не са им разрешени и за това се налагат някои мерки, които мъжете често вземат.
Хайде сега, в прав текст, ако обичаш. Жена ти собственост ли ти е?

Цитат
Вярно е, ама не за всеки. Зависи кой как реши, какви права има. Видях наскоро, че вместо да я фрасне, той решил да я залее с боя. Интересни бяха и коментарите по този случай. Уж жената била жертва, а в 95% от коментарите във фейса , я обвиниха, и решиха че и е било малко. Щото и аз май подкрепям коментиращите. Преди да я залее с боя, е трябвало май да я ошамари и после да я залива. За да може след това жената да си ползва правата по предназначение.
Това само показва, че са коментирали 95% идиоти. И нали знаеш, че след заливането й с химическа боя, жената беше с опасност за живота и загуби част от зрението си, а не просто боядисана? Или след като оня идиот е спял с нея има право и да я убие и ослепи? Чудя се ако той й беше изневерил дали щеше да смяташ, че тя може да го осакати и ще му е малко?

Цитат
Да де, съгласен съм че е така, ама то пък жена с акъл........???!!!??? Пък смотаняци много!
Факт, много са, дори по женските форуми пишат.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 12:26 от *Coraline*

# 392
Бря, уж мъжете били логично мислещи, а великият Херко не прави разлика между "представителна извадка" и "самоподбрана извадка".

Коментаторите във ФБ не са представителни за мнението на разумния човек. Те са някакви отрепки с интернет достъп, дето са решили да си играят на народен съд и да "онишават коврите", защото явно някоя не им е пуснала.

# 393
Цитат
мъжът винаги е бил по-значим от жената, по-силен е, и това му дава природното право да определя правилата в живота (конкретно между човеците), а това не са мистични причини, а реалност.
Цитат
Глупости. Какво го прави по-значим? По-голямата физическа сила и парчето месо между краката ли? Защото другите разлики съществуват само в твоето въображение.

То че има и много други разлики има, ама ти няма да си признаеш. Като по-голямо пространство за умствен багаж например, но основната разлика е по-голямата физическа сила и парчето месо между краката, което го прави много по-значим от жената, и не е само в моето въображение. Над 80% от мъжете мислят като мен, но никога няма да ви го кажат.

Цитат
При патриархалния начин на живот много повече жени са пребивани и дори убивани. Справка - държавите с религиозно управление. Ще почупят една жена, ще си вземат друга, по-млада, какъв е проблемът. И жената не е твоя собственост, освен ако не се изявяваш като робовладелец. И нямаш право да нараняваш друг човек, освен ако той не се опитва да те пребие, примерно.

Абе то и при сегашния начин на живот пак е така, ама няма да се впускам в подробвости, защото не искам да те нервирам, а виждам че много взе да се сърдиш. Когато говорим "моята жена" "моят син" "моята кола", "моят дом"  "Моето творение" и всичко което си е мое, мое си е. Аз съм собственика му. Значи че е моя собственост. Ако съм робовладелец, тогава моя собственост ще са робът с неговата жена и децата му. Аз друг човек рядко съм наранявал физически. Само тогава когато друг се е опитвал мен да нарани, аз просто не съм му позволрявал.

Цитат
Не, няма да ми дадеш линк, защото знаеш, че източникът не е достоверен или защото директно си го измисли. А цензура тук очевидно няма след като ти можеш свободно да си развяваш половите комплекси за малоценност тук.

То аз какъвто и линк да ти дам, щом не ти изнася, винаги ще е недостоверен, а ако цензурата е справедливо прилагана, тогава твоите полови комплекси за женско съвършенство и мъжко мракобесие  също ще са под ударите и, ама нали е женски форум, ти се чувстваш безнаказана, както и защитена от граждансите закони, под влиянието на феминизма.

Цитат
Зарежи увъртанията. Мъжът и я бие, независимо в какво общество. Тя ли е виновна? Ще си пиеш ли с ракията с мъжа й, докато тя ви сервира салатката със насинено око?

Щом и ти разбираш, че мъжът ще я бие, независимо в какво общество, jогава защо не помислиш, дали няма начин да не я бие, при друго женско поведение. А, за да я бие, няма как да не е виновна. Няма следствие, без причина. Аз не пия ракия, което предполага, че и мъжът и няма да пие, от което следва че тя ще сервира ястия, без насинени очи. А, че тя ще ги сервира е ясно, освен ако я няма там в момента. Като спомена за насиненото око: - Знаеш ли какво казва един мъж, на жена с две насинени очи???  Абсолютно нищо, защото някой друг и го е казал, и то два пъти.

Цитат
Какъв е правилният избор? Тя внезапно да стане с 20 години по-млада и нераждала някак? И е чудесно, че ти като дядо ще се грижиш за внуците си, смяташ, че баща им има право да се откаже от тях ли? И какво става, ако тогава останеш без пари и всички колективно гладувате, пак ли мъжът й има право?

Въобще може ли ужасно затвореното ти мислене някога да предположи, че има и мъже виновни за нещо?

Ти доста преекспонираш нещата. Тя може и да не стане с 20 години по-млада, достатъчно е да се държи като жена, с женски финес, а не да се прави на мъж и да изземва мъжки функции. Това че е раждала не и пречи да си остане женствена, но и не и дава право да се държи по мъжки. Аз ако доживея, винаги ще се грижа за внуците си, а ако са и момчета, ще бъда най-щастливия дядо на света. Може някой ден и без пари да остана, всичко се случва. Моля се само да не се разболея, защото тогава ще стане зле за всички, и е възможно колективно гладуване, а мъжът, винаги има право. Това вие жените не искате да разберете и за това са всичките ви страдания според мен. Моето ужасно затворено мислене (според теб) отдавна е предположило, че над 30% от мъжете са абсолютно виновни за много неща, включително и за днешното положение. На тях се дължи разюзданата еманципация, от която следва и феминизмът.

Цитат
Пак да те попитам - какво търсиш тук? Защо не ходиш да си общуваш с висшите себеподобни?

За пореден път отговарям! Тук съм защото не е забранено да съм тук, а и ми е интересно какво мислят и тези,  които се мислят за можещи колкото мъжкия пол. Има доста други форуми, в които си общувам (дори и в момента) с висшите себеподобни. През паузите (когато имам работа с компютрите), идвам тук за развлечение.

# 394
Значи ако някоя от дъщерите ти се окаже с насинено око, първата ти мисъл ще е "Какво е направила ТЯ погрешно?"- а не как да скриеш тялото на идиота, който й го е причинил...

Или викаш ти твоите дъщери си ги научил добре. Е, има мъже, за които всичко е погрешно, дори да изглежда добре и да е мила (тази пък за кого се е наконтила и за какво ми се умилква!)

# 395
Значи ако някоя от дъщерите ти се окаже с насинено око, първата ти мисъл ще е "Какво е направила ТЯ погрешно?"- а не как да скриеш тялото на идиота, който й го е причинил...

Или викаш ти твоите дъщери си ги научил добре. Е, има мъже, за които всичко е погрешно, дори да изглежда добре и да е мила (тази пък за кого се е наконтила и за какво ми се умилква!)

Това твое мислене е погрешно за мен, защото слагаш всички под общ знаменател. Не допускаш че има и такива, които си знаят мястото и не присъстват на места на които може да им се случи, това за което говориш, без придружител. "Не се дави тоз, който не може да плува, защото не нагазва в дълбоки води".

# 396
Е, сигурно има жени, които се срещат със съпруга си с придружител, мда, за да не им посяга...

# 397
Е, сигурно има жени, които се срещат със съпруга си с придружител, мда, за да не им посяга...

Пак не се изразяваш правилно. Придружителят е за да не им се посегне, докато се срещнат с мъжа си, и това са особенни ситуации, а съпругът и без причина, никога не посяга.

# 398
Че то кой насилник посяга още в началото? Дори тогава са най-чаровни и внимателни.

После, като те впримчат, карат жената сама да си вярва, че е направила нещо нередно. Даже тя е напълно убедена в това.

О, да, много хора посягат без причина, просто защото властта и насилието над друг са опияняващи. Както казах, може да си намерят причина винаги. Като в "Зайо Байо, защо си без каскет?"

# 399
  • n/a
Да се върнем малко назад, нещо против? Предвид
засилката към БДСМ* и МИЛФ* антропологичните
глаголствания са навременни.

Смятам да си го запазя като теория: "Антропология на леките жени". Бих направила изследване наистина доколко се проявява качеството "креативност" в силно патриархалните общества с порядъчни, добри жени.

И е важно мъжът като гледа за "предупредителни знаци" да си направи сметка какъв тип жена е срещу него. Защото да искаш всички да са нежни и всеотдайни майчици е, както казах, все едно да искаш всички мъже да изглеждат като Брад Пит и да са с интелекта на Лайбниц.

Смятам, че "опасните", неприятни жени са по-скоро полезни за мъжката креативност. Ми вижте само: хиляди години мъжете са ни мачкали, а едва от няколко десетилетия ни изпуснаха, станахме нахални и ужасни, но човечеството никога не е имало такъв възход на технологиите.

Щото да си го кажем- жената-майка не е много вдъхновяваща; вдъхновяваща е жената-вещица.

На пръв поглед връзката е вярна - колкото по-вещици,
толкова по-креативно. Не се ли получава заместване на
единовременност с причинно-следственост? Все пак, из-
вестно е, че всичките петльови напъни на света не ще
докарат изгрев, ако слънцето е рекло друго яче. Техно-
логичният пробив съвпада по време с освобождаването
на жените, но разкрепостяването не е негова причина.
Има и други общества с МНОГО порядъчни жени (освен
забрадените), които не затъват в безнадеждно нищо-
измисляне.

Между другото забелязвате ли, че колкото по-порядъчни са жените на едно общество, толкова по-малко креативност има в него? Ислямският свят е пълен с екземпляри за разплод, и сред мъжете, и сред жените, обаче като Човеци си остават на ниво разплод, минават сто поколения, докато се сетят за нещо иновативно, което в един шумен град, пълен с разпътни жени, се появява в рамките на едно поколение.

# 400
  • Тра-ла-ла
Аз ако доживея, винаги ще се грижа за внуците си, а ако са и момчета, ще бъда най-щастливия дядо на света. Може някой ден и без пари да остана, всичко се случва. Моля се само да не се разболея, защото тогава ще стане зле за всички, и е възможно колективно гладуване, а мъжът, винаги има право.
Въх, ами ако внучетата са момиченца?  По-малко щастлив ли ще си? В някои страни като Китай, Индия и Корея се практикува убиване на новородените момиченца...

Значи така си изградил "империята" си, че си направил всички зависими и без теб са загубени. Хитро и комплексарско...

# 401
Да, така е. Но те не си търсят причина според мен, а силно са убедени, че жената трябва да изпълнява точно определени неща. И когато поведението ни не пасва на представите им...

# 402
  • София
Абе момичета 👭 единствения начин Херкулесчо да бъде спрян в неговата измислена война е пълен игнор.
Като не забелязваме и игнорираме напълно изказванията му. Последното му инфантилно и социопатно мнение е цял чаршаф. Не му позволявайтеда ви въвлича в абсурдни спорове. Вредно е за жена му, /ако въобще има такава/ вредно е и за нас.

# 403
Да се върнем малко назад, нещо против? Предвид
засилката към БДСМ* и МИЛФ* антропологичните
глаголствания са навременни.

Не знам какво имаш предвид под "МИЛФ" а "БДСМ" си го превеждам като "Българска Демократична Социалистическа Младеж". Ако имаш предвид тези леви течения, то и аз знам, че феминизмът е рожба на социализма.

# 404
  • n/a

Не знам какво имаш предвид под "МИЛФ" а "БДСМ" си го превеждам като "Българска Демократична Социалистическа Младеж". Ако имаш предвид тези леви течения, то и аз знам, че феминизмът е рожба на социализма.

Мамасита знае за какво става дума, а разговорът е с нея.

Общи условия

Активация на акаунт