Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 820
  • 710
  •   1
Отговори
# 405
Мен обикновено са ме отсвирвали, защото не мога да успокоявам. В това отношение хич не се държа като жена. Не мога да приема, че ако се прибере и ми разкаже как в службата еди-кой-си го е ядосал, защото онзи разбира повече от него, а пък моя не си е мръднал пръста да се потруди, аз да го успокявам как той нищо не е направил и да му казвам какво е слънчице. И куп такива примери. Казвам си дали е направил някоя глупост, ако не е, успокоявам, нооо...много мъже това ги дразни. Накрая намерих мъж, който явно не страда от такива комплекси, но иначе винаги това е била причината.

# 406
Чисто антропологично, може би просто започва да се ражда някаква по-различна порода хора, с малко повече съзнателност. Оставени на самотек, общо взето ги избива на простотия, защото са само природно умни, но не знаят какво да правят. Съответно жените му изпускат края. Та наистина, наличието на коври в едно общество не е причина за напредък, но е индикатор за потенциален напредък.

# 407
Аз ако доживея, винаги ще се грижа за внуците си, а ако са и момчета, ще бъда най-щастливия дядо на света. Може някой ден и без пари да остана, всичко се случва. Моля се само да не се разболея, защото тогава ще стане зле за всички, и е възможно колективно гладуване, а мъжът, винаги има право.
Въх, ами ако внучетата са момиченца?  По-малко щастлив ли ще си? В някои страни като Китай, Индия и Корея се практикува убиване на новородените момиченца...

Значи така си изградил "империята" си, че си направил всички зависими и без теб са загубени. Хитро и комплексарско...

Ако внучетата са момиченца, нищо, каквото дал Господ, пак ще си ги обичам. Ама ти много добре знаеш, че ние мъжете умираме за наследници от мъжки пол. А, в тези страни като Китай, Япония и др. се практикува с по хуманен метод. Убиват момичетата още преди да се родят, а не когато се родят. Нарича се "Фемицид". Умира момичето, за да живее момчето! В ислямския свят ги убиват вече след като са родени, но само ако имат повод за това. Това си е варварско, ама това е действителността. Ти да не мислиш, че на мен ми харесва това? Едва ли някой тук ги мрази повече от мен. За това и ви повтарям постоянно, ама кой да чуе. Не може там да се натрапват феминистични идеи, защото са само повод за убийствата на жени. Не виждаш ли какво става?. Ще ги изколят без да им мигне окото. Исканите права за жените там са само повод. Никога няма да стане.

Аз не съм градил империя, защото нямам мъжки наследник, и с мен този клон от родословното ни дърво приключва. Никой не може да избяга от съдбата си.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 19:45 от herkules

# 408
Кетай?
Жива да не бях  Crazy

# 409
  • Galaxy 13197853088
...
Смятам, че "опасните", неприятни жени са по-скоро полезни за мъжката креативност. Ми вижте само: хиляди години мъжете са ни мачкали, а едва от няколко десетилетия ни изпуснаха, станахме нахални и ужасни, но човечеството никога не е имало такъв възход на технологиите.
...
Това определено е неточно, дори
граничещо до заблуда твърдение.

# 410
Херкулес е пропуснал нещо доста важно. Понякога, когато жените са "собственост" има мъже, които се оказват без собственост, защото не могат да я купят. Тоест жените са собственост на шепа богати мъже. Защото няма как да направиш империя с 1-2 синчета, трябват ти поне 50. А за тази цел ти трябват жени, и то много.

Тоест в такъв един свят около 90% от мъжете биха били "безимотни" и биха се изявявали само като пазачи и военни в защита на единия мъж, успял да заграби жените. В очакване да получат и те някоя троха от трапезата.

# 411
 Laughing На кЕтайците кой ще им ги ражда тия мъжки рожби след 10 -тина години,
щом не искат момичета? Това може и да е за хубаво, скоро няма да станат 10 милиарда...

# 412
Цитат
То че има и много други разлики има, ама ти няма да си признаеш. Като по-голямо пространство за умствен багаж например, но основната разлика е по-голямата физическа сила и парчето месо между краката, което го прави много по-значим от жената, и не е само в моето въображение. Над 80% от мъжете мислят като мен, но никога няма да ви го кажат.
Тогава, дай и на мъжете с малки глави да отнемем правата и да дадем на жените с големи? Слоновете, Херки, имат много повече място за мозък от теб, но това не ги прави по-висши. И ако не беше спрял да учиш биология още в четвърти клас, щеше да знаеш, че за мозъка има някакво значение колко е нагънат, а не колко е голям. Но за момчетата с гладки мозъци не е удобно, разбирам.
Физическата сила може да е имала някакво значение, когато семейството е трябвало да се отбранява от мечките с голи ръце, сега е ирелевантна.  И на твоята физическа сила, жените доказано имат по-точна ръка за фини движения.
Цитат
Когато говорим "моята жена" "моят син" "моята кола", "моят дом"  "Моето творение" и всичко което си е мое, мое си е. Аз съм собственика му. Значи че е моя собственост. Ако съм робовладелец, тогава моя собственост ще са робът с неговата жена и децата му. Аз друг човек рядко съм наранявал физически. Само тогава когато друг се е опитвал мен да нарани, аз просто не съм му позволрявал.
И ти си "неин мъж". Тогава значи ли, че си нейна собственост? Нямаш право да притежаваш личности, независимо дали с или без семействата им. Нямаш право да се разпореждаш с тях, ако те не искат. И ако този фундаментален факт ти убягва, твоята ценностна система е много сбъркана.

Цитат
То аз какъвто и линк да ти дам, щом не ти изнася, винаги ще е недостоверен, а ако цензурата е справедливо прилагана, тогава твоите полови комплекси за женско съвършенство и мъжко мракобесие  също ще са под ударите и, ама нали е женски форум, ти се чувстваш безнаказана, както и защитена от граждансите закони, под влиянието на феминизма.
Много глупости се събраха, всякакви обвинения и нито грам обосновка.

Цитат
Щом и ти разбираш, че мъжът ще я бие, независимо в какво общество, jогава защо не помислиш, дали няма начин да не я бие, при друго женско поведение. А, за да я бие, няма как да не е виновна. Няма следствие, без причина. Аз не пия ракия, което предполага, че и мъжът и няма да пие, от което следва че тя ще сервира ястия, без насинени очи. А, че тя ще ги сервира е ясно, освен ако я няма там в момента. Като спомена за насиненото око: - Знаеш ли какво казва един мъж, на жена с две насинени очи???  Абсолютно нищо, защото някой друг и го е казал, и то два пъти.
Личното ми мнение е, че ти си или трол, или пълен идиот, без да искам да те обидя. Ако не си трол, се радвам , че имаш дъщери, защото така те могат да навредят само на себе си, омъжвайки се за идиоти, които ги бият, когато вчера им е бил лош алкохолът, докато ти им ръкопляскаш. Ако имаше синове, вероятно щяха да вредят на непознати хора, например да пребиват жените си, защото това е тяхно право и тяхна собственост, нали. Няма нещо, което една жена да направи да оправдае това да бъде пребита. Може би с изключение на това тя да е пребила някого от семейството. Скарала се била с теб, била ти викнала - ми ще й викнеш и ти.  Изневерила ти е? Разведи се с нея, изневери й, осъди я и й вземи жилището. Толкова ли си слаб, че не можеш да си задържиш юмруците в джобовете?
Само че повечето мъже, които бият жените си дори нямат тези оправдания - те просто са били не на кеф, пияни или параноици.
Цитат
Ти доста преекспонираш нещата. Тя може и да не стане с 20 години по-млада, достатъчно е да се държи като жена, с женски финес, а не да се прави на мъж и да изземва мъжки функции.
О, глупости. Никой не е говорил за държане по мъжки, ти просто приемаш, че го има. Ами ако жената изневерява дали мъжът не се е държал по женски (или по животински) и да е виновен, а? Но не, при теб има само една хипотеза - ако мъжът изневерява жената трябва да му прави мили очи и да се поправя, а ако тя изневерява, трябва да бъде убита.  Защото така ти е удобно.

Цитат
, а мъжът, винаги има право.
Цитат
Моето ужасно затворено мислене (според теб) отдавна е предположило, че над 30% от мъжете са абсолютно виновни за много неща,
Противоречиш си.

Знаеш ли с почти същите аргументи може да кажеш, че  азиатците винаги са прави, синеоките винаги са прави или дори че жените винаги са прави. Ще е все така идиотско обобщаващо твърдение.

Цитат
За пореден път отговарям! Тук съм защото не е забранено да съм тук, а и ми е интересно какво мислят и тези,  които се мислят за можещи колкото мъжкия пол. Има доста други форуми, в които си общувам (дори и в момента) с висшите себеподобни. През паузите (когато имам работа с компютрите), идвам тук за развлечение.
А за какво ти да знаеш? Нали има значение само какво мислите вие? Принизяваш се така някак... Laughing

# 413
  Действително ли съществува "Фемицид"?

# 414
  Действително ли съществува "Фемицид"?

Само в ловните стопанства, ако искаш да ограничиш една популация, позволяваш отстрел на женските.

# 415
  • Galaxy 13197853088
Феминизма е фемицид. Фък!

# 416
 Ясно. Аз пък помислих, че в Кетай са изобретили нещо ново.

# 417
  • n/a
Чисто антропологично, може би просто започва да се ражда някаква по-различна порода хора, с малко повече съзнателност. Оставени на самотек, общо взето ги избива на простотия, защото са само природно умни, но не знаят какво да правят. Съответно жените му изпускат края. Та наистина, наличието на коври в едно общество не е причина за напредък, но е индикатор за потенциален напредък.

С това вече съм съгласна. Индикатор - да, причина - не.
Мисля, че по-състоятелна е хипотезата, че напредък се
проявява там, където има уважение към Майката. Или
към Майките  Laughing Да де, за да е съвсем по темата.  Mr. Green

# 418
Всъщност най-виталните общества са тия, в които се позволява на поне 10% от младите мъже да се поизтрепят с война, спорт или други опасни дейности. Останалите пък са си начесали мъжката краста да правят опасни неща. То и затова ИДИЛ е толкова на мода, защото е поле за изява и начин да се утрепеш креативно.

Същевременно уважение към Майката като към личност, която оформя светогледа на новото поколение. Защото винаги ще го оформя, няма как; мъжете дори не осъзнават доколко са продукт на майките си, дори в най-мъжествените си моменти.

# 419
Мамасита, това за Смит и Уесън ме уби! Ще си го поста у фейсбукО  Mr. Green, с твоето позволение.

Общи условия

Активация на акаунт