Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 938
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
А,четох за мъжете-сега ред на жените Flutter

# 31
  • София
Според мен доста от мъжете се плашат от силни, успели и нахакани жени. Тези, които с лекота се справят с повечето неща, без много да мрънкат. Явно не се чувстват достатъчно мъже покрай такива жени и предпочитат някоя барби да пърха с мигли и да им обяснява колко са велики! Затова една жена, колкото и да е силна трябва да оставя мъжа да води (или поне той така да си мисли). Хората са казали мъжа е главата на семейството, но жената вратът, накъдето завърти на там ще гледа.  Wink

# 32
Ммм, аз също съм материално ориентирана, но като такава умея да печеля пари, а не разчитам на спонсор  Peace

Мъжете около мен предпочитат жени с богата обща култура, добро възпитание и усет към детайла, добър външен вид - не е задължително да е красавица неземна, но трябва да умее да представя себе си по подходящ начин. Това, когато говорим за отношения - иначе за единия секс няма нужда от определени качества освен физическо привличане.

Характерът не знам къде да го сложа - аз съм с доста кофти такъв. Изненадващо и за мен това се оказва привлекателно

По отношение на връзка - аз съм партньор, а не подчинено изречение

# 33
Дайте да дефинираме материалистка.
Както и да го дефинираме, някой набеди ли те че си материалистка, все по някой параграф ще се окаже, че му е удобно да те тълкува като такава.

# 34
  • Galaxy 13197853088
Дефинирайте за  какво сте кандидатствали
когато сте били отсвирени.За едни неща се
изисква по-малко за други повече.

# 35
  • София
Аз, лично, най-силните жени, които познавам, знаят отлично как да пърхат с мигли и да ахкат колко е велик собственият им мъж, без това да ги прави по-малко силни. И по-малко властни.
Много жени не осъзнават, че той за това живее, този велик мъж.
И още повече жени не осъзнават, че когато ги напуска, заради някоя тип нищо подобно, това е именно, защото тя го гледа с очи на възхищение.
Може да го гони с нож да го коли, ако се ядоса, но това е друга тема.

Изобщо, идеята за силната жена, с визия на Херкулес, никога не е била на мода в мъжкия свят.
Отделно силните мъже обичат силни жени. Но жени.

# 36
  • София
Аз, лично, най-силните жени, които познавам, знаят отлично как да пърхат с мигли и да ахкат колко е велик собственият им мъж, без това да ги прави по-малко силни. И по-малко властни.
Много жени не осъзнават, че той за това живее, този велик мъж.
И още повече жени не осъзнават, че когато ги напуска, заради някоя тип нищо подобно, това е именно, защото тя го гледа с очи на възхищение.
Може да го гони с нож да го коли, ако се ядоса, но това е друга тема.

Изобщо, идеята за силната жена, с визия на Херкулес, никога не е била на мода в мъжкия свят.
Отделно силните мъже обичат силни жени. Но жени.

Последните ми две изречения нямат ли този смисъл? 

# 37
Моят мъж никога не е изисквал да му помпам мъжкото самочувствие, нито с мигли, нито никак. Просто защото няма нужда. Приема ме и ме обича такава, каквато съм, без да изисква да правя нещо, което не искам, без да иска да се променям (няма как да стана по-малко властна, нито пряма) и това не го кара да се чувства по-малко.... велик.  Предпочитам мъже с готово самочувствие, които знаят как да ми отговорят, отколкото да се заема да правя някого нещо, което той самия може да не е.....

# 38
  • София
Лориел , да, аз не споря, само допълвам твоето мнение.

Скин, нещо за различни неща си говорим.
Всеки човек има нужда да се отразява в очите на любимия по определен начин.
Ако ще да е Херкулес.

# 39
Grimm, говориш за неестетично наднормено тегло. Нима има такова, което е естетично? Любопитна съм.
Да, просто структурата им им позволява да изглеждат добре и при такива обстоятелства. Не знам как иначе да го опиша. Относно другият ти въпрос - умея да познавам хората и мога да преценя коя жена дали се интересува от мен или от портфейла ми. Обикновено меркантилните жени имат твърде изкуствено поведение. Няма я онази непринуденост и тръпка, а по-скоро сякаш се провежда бизнес среща. Аз нямам нищо против меркантилните жени, да се знае, просто не виждам перспектива в едни такива отношения, тъй като се имам за градивен човек. Много от меркантилните жени осмиват балъците, които са си хванали зад техния гръб, като цяло са доста безнравствени и празни души. Предпочитам ги за другарчета.

# 40
  • Sofia
   Току-що попитах МЛ, за да допринеса с актуална информация към темата, кои жени са за предпочитане, според него – директните, прямите и конкретно изразяващите се или пърхащите с мигли и поставящите мненията и исканията си по по-заобиколен начин? Sunglasses След кратък размисъл и леко стискане на устните, изсумтя – "Вторите.".

Май повечето мъже са на този принцип, за съжаление. Поне за Б-я това важи в голяма степен. Confused

# 41
Едно гадже навремето безсрамно ме заряза! Бях много учудена. Все пак това е моя реплика и трябваше аз да я кажа! Като го попитах след време защо ми отговори, че съм била много умна.  Shocked
Без майтап. Проблем. newsm78

# 42
Да се отразява - да. Но да зависи от това- никога.
Мъж, чието самочувствие зависи от миглите ми бих сметнала за слабоват.
Не бих искала да подлъгвам с пръстче партньора си, от него искам истинско признание, когато моето решение е правилното. Защото, както се казва, ще орем в един коловоз и трябва да гледаме в една посока.

# 43
Едно гадже навремето безсрамно ме заряза! Бях много учудена. Все пак това е моя реплика и трябваше аз да я кажа! Като го попитах след време защо ми отговори, че съм била много умна.  Shocked
Без майтап. Проблем. newsm78

Офф, отървала си се  Peace
Какво да правиш с глупав човек до себе си?
Мен ме впечатляват само умни мъже с въображение  Mr. Green Другите само за забвление

# 44
  • София
Е, те всички мъже така си мислят. Все пак нали са мъже. Нека да бъдат силни и независими. Теоритично.

Общи условия

Активация на акаунт