Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 940
  • 710
  •   1
Отговори
# 45
Много хубава дискусия се получава, браво. Особено се радвам на добрия тон и разбирателство.

# 46
Едно гадже навремето безсрамно ме заряза! Бях много учудена. Все пак това е моя реплика и трябваше аз да я кажа! Като го попитах след време защо ми отговори, че съм била много умна.  Shocked
Без майтап. Проблем. newsm78
Да не би да е вложил сарказъм и да не си се усетила  Laughing Шегувам се, не се обиждай  Peace

# 47
Grimm, ти обвързан ли си? Как би описал жената до теб с три думи?

# 48
Едно гадже навремето безсрамно ме заряза! Бях много учудена. Все пак това е моя реплика и трябваше аз да я кажа! Като го попитах след време защо ми отговори, че съм била много умна.  Shocked
Без майтап. Проблем. newsm78
Да не би да е вложил сарказъм и да не си се усетила  Laughing Шегувам се, не се обиждай  Peace
Ааа, като нищо.  Peace Той учеше в СМГ, а аз тамошния хумор не го вдявах много, честно казано.

# 49
  • София
Не става въпрос да се преструваме на такива, каквито не сме, само, за да повдигаме нечие самочувствие, а за това, че дори и да можем да си завием крушката сами, понякога трябва да помолим любимия, показвайки му, че имаме нужда от силното му мъжко рамо  Sunglasses

# 50
Да, имам дълга връзка. Трудно бих избрал точно три думи, но да кажем, че е мила, независима натура и понякога много, много инатлива (това е като плюс, щом ме търпи и до днес).

# 51
Да, имам дълга връзка. Трудно бих избрал точно три думи, но да кажем, че е мила, независима натура и понякога много, много инатлива (това е като плюс, щом ме търпи и до днес).

А кои са трите недостатъка в нейния характер? Нещата, които си разбрал, че трябва да приемеш понеже я обичаш много.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 23:40 от Laura_SG

# 52
Не става въпрос да се преструваме на такива, каквито не сме, само, за да повдигаме нечие самочувствие, а за това, че дори и да можем да си завием крушката сами, понякога трябва да помолим любимия, показвайки му, че имаме нужда от силното му мъжко рамо  Sunglasses
За мен, да го накарам да завие крушката, би било равносилно на обида. Предпочитам да се занимава с мъжките си работи.  Например да ми смени накладките на колата.
Но, да, разбрах какво искаш да кажеш. Grinning

# 53
  • София
За мен, да го накарам да завие крушката, би било равносилно на обида. Предпочитам да се занимава с мъжките си работи.  Например да ми смени накладките на колата.
Но, да, разбрах какво искаш да кажеш. Grinning
Важна е идеята, а начини много  Wink

# 54
С тези лични въпроси стана малко като лексикон в четвърти клас.   Wink  Казах каквото имах по темата.  Peace

# 55
  • София
Е, тук точно идеите се разминават.

# 56
Както при мъжете, така и при жените, при хората въобще Crazy Laughing първото впечатление от външния вид е най-важно. За който умее да тълкува правилно нещата, от съвсем малко стават ясни много работи, но пак е въпрос на гледна точка и субективни възприятия.
Облеклото на първо място, косата, грима, ноктите.... Всичко говори само за себе си.
На второ място идват вече поведението, маниери, движение на тялото, погледа и т.н. Те също са достатъчно красноречиви, за който има очи и уши да забелязва нещата.
Скромността е прекрасен женски чар. Момичешката скромност, а не водещо, агресивно, доминантно, разпасано поведение.
Явно освободено поведение и допускане на твърде близки отношения още от първа среща.
Дали има отношение към животните, към природата.
Вярваща ли е.
Материализмът и използвачеството винаги се разбират рано или късно и от там нататък човекът сам решава дали и докога ще си плаща за компаньонката.
Нахакани еманципатки, правещи се на прекалено самостоятелни и независими, намирам за много отблъскващи.
Както и мрънкащи, лигли, изживяващи се като принцеси и разиграващи мъже, и чувстващи се велики и значими заради това.
Липса на интереси у жената.
Отношението на жената към познатите и приятелите ѝ от мъжки пол е много ключов момент.
Местата, които жената иска да посещава също са много насочващи.

Доста са сигналите, по които от 10 минути може да ти станат ясни доста работи, стига човек да умее да тълкува знаците.
Да не говорим, че в последните години с този фейсбук и непреодолимото желание на някои хора да правят общодостъпно житието и битието си, щедро качвайки снимки и драскайки глупости по стените си, много неща могат да допринесат за цялостното впечатление от някого.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 01:19 от AQUА

# 57
Религиозността не мисля, че се котира изобщо. Интересно,че го споменаваш, AQUA.

# 58
Религиозността не мисля, че се котира изобщо. Интересно,че го споменаваш, AQUA.

Защо ? Аз лично не бих искала да попадна на някой религиозен фанатик Mr. Green .

# 59
Всъщност си права:)

Общи условия

Активация на акаунт