Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 647
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
EXIT_HUMANITY , недей така, представи си един ден децата ти ако ти пожелаят същото

Аз лично всичко мога да си представя – включително и защо една дъщеря може да говори така за баща си. Rolling Eyes Нека не съдим взаимоотношенията на хората, без да сме живели живота им. Peace А ти само можеш да се радваш, че явно не си попадала на човек, на когото да пожелаеш тези неща – за себе си не бих могла да кажа същото...

# 541
" Ти видяла ли си мъж, да се трови с хапчета заради жена и да се самоубива, за това че жена не му обърнала внимание."

Колкото и да не ти се вярва, има такива случаи. Редовно разни гаджета тръгват да плашат със самоубийство, че не можели да живеят без НЕЯ. А наскоро един в САЩ взе пушка и почна да стреля и накрая се гръмна- и беше направил видео, в което казваше, че прави това, защото...жените не му обръщали внимание...

А и има едни сайтове за Men's Rights, където ожалват силния пол колко се самоубивал заради душевни травми, ама никой не обръщал внимание.

Повечето самоубийци са мъже.

# 542
Като не  умееш да мислиш, не можеш да обвиняваш другите за това. Simple Smile

# 543
Извинявам се, не съм Ви чела мислите.
Моето мнение е , че предупредителните знаци в поведението на жените са многообразни, многозначни и същевременно е много лесно да се разгадаят. Стига да си наблюдателен/а.

# 544
...Ти видяла ли си мъж, да се трови с хапчета заради жена и да се самоубива, за това че жена не му обърнала внимание...

Е, точно с хапчета не, но обесени - двама познавам...
А по света са много, както вече писаха, повечето самоубийци за мъже.

# 545
Мъже и жени вършат глупости.

Пример за мъж - Оуен Уилсън.
Цитат
Защо един толкова успешен актьор с купища фенове и непрекъснато растящи хонорари е решил да се самоубие? В началото из жълтата преса плъзват различни отговори – “звезден” каприз, прекаляване с наркотиците или дори самота. Единствено Роджър Ебърт, най-авторитетният американски кинокритик, се осмелява да намекне за онова, което цял Холивуд знае: “А може би е било от любов.” И то, разбира се, от нещастна любов. Я сега си спомнете кой изрита Оуен от леглото си само няколко месеца преди злощастната случка. Кейт Хъдсън, разбира се.

# 546
# 547
Моето мнение е , че предупредителните знаци в поведението на жените са многообразни, многозначни и същевременно е много лесно да се разгадаят. Стига да си наблюдателен/а.

QED...

# 548
Да, по мое мнение мъжете много повече страдат за жените, отколкото обратното. Но само ако са влюбени. При мъжете има няколко програми от природата, на просто осеменяване и на грижа за жената и те се привързват много повече към жената, отколкото обратното. А жената по природа е рецептивна, и е по-земна по-адаптивна. Много малко жени страдат с години за мъж, тъй като жената е с по-висока биологична стойност и е основно загрижена за себе си и за децата си, по-малко за мъжа. Най-много да се юрне да си търси друг. Мъжът е по природа донор и е привързан с много по-мощни механизми към жената.

Освен това, мъжът няма толкова силен социален кръг, който да го подкрепя емоционално, защото мъжете не си споделят толкова много и са много по-уязвими. Най-много да се напие с приятели. Докато жените се утешават една друга.

В страданията при жените обикновено става дума за много млади момичета, при които става дума за първа любов, когато всичко бушува. А мъже съм виждала да страдат и на по-голяма възраст и то така, че им се мре.

Мамасита, за мен тези мен райтс са много анти-природни сайтове. Всичко се определя от естественото, и колкото и да се рита против това, естественото надделява и в отношенията между половете и навсякъде. Различни стратегии са изгодни в различни среди, и жената като прагматик й е заложено да избира най-печелившето в даден момент. Заради това в страни с висок стандарт и социализъм имаме феминизъм и в бедни страни имаме як патриархат. Просто мъжкото не е токова нужно за отглеждане на потомство, когато държавата поема част от тези функции.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 16:31 от OX'AMAH

# 549
  • Galaxy 13197853088
Нещо с природните закони мисля, че бъркаш.

# 550
Нещо с природните закони мисля, че бъркаш.
Всеки си има мнение. При жените много често напускането на мъжа е свързано със застрашено оцеляване на нея и потомството. А при мъжа напускането на жената не го застрашава откъм оцеляване, той страда от други механизми, привързали го към конкретната жена. Тези механизми са по-мощни, защото иначе нямаше да оцелеем досега --през по-голяма част от времето оцеляването на жената и потомството й е зависило от присъствието на мъжа.  
Лично аз познавам все страдалци мъже и то мъже, които са харесвани от жените, но си страдат за конкретна. Страдалки жени не познавам, не и такива с години да страдат.  При нас са по-прости нещата.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 16:46 от OX'AMAH

# 551

трю, трю

А най-предупредителният знак е, че човек не си позволява да ги разгадае.

И като се запиташ: "какво не искам да си позволя да видя в жена ми" и почнеш да гледаш и ...а леле Simple Smile

# 552
Съвременната жена, не искайки да ражда, понякога наистина май постъпва истински женствено.

Защото идеята ни е, че раждаме, ама искаме да раждаме хубави деца. А когато мъжете наоколо изглеждат така, все едно носят трето качество гени- то няма защо да искаш да раждаш.

Интересно откъде са се навъдили тия дегенерати, ама май е от женене по любов и емоция, вместо по разум...

# 553
е логично е емоцията да прави красивите бебета Simple Smile)) според мен, младото поколение в България е красиво -- с красиви лица и стройни , но не живеем здравословно и рано погрозняваме.

# 554
е логично е емоцията да прави красивите бебета Simple Smile)) според мен, младото поколение в България е красиво -- с красиви лица и стройни , но не живеем здравословно и рано погрозняваме.

ами да, любовта и емоцията дават красотата. виждали ли сте онзи бик създаден с много разум и генно интервенции - грозотия.....

Общи условия

Активация на акаунт