Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Феичка, честита месечинка на Вили Heart Eyes
Агарче, страхотни преживявания Hug Сега да се похвалиш и с бебешка новина Hug
Глухарче, Hug
Шоко, ръсни малко синъо Heart Eyes
Пънче, беше права Hug Оказа се, че дозата ми е сбъркана, ама не от доктора, а от акушерките. Трябвало е да пия л-тироксин общо 75мг, а аз съм пила 112,5мг Crazy Но днес регулирахме дозата, след като ми беше доста зле ooooh!

Утре, заминаваме на гръцко с приятелки на Сиси от детската и като се върнем започваме опита Praynig

# 121
  • гр. София
Веднага давам синичко:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 122
  • В сърцето на любимия човек
Трябвало е да пия л-тироксин общо 75мг, а аз съм пила 112,5мг Crazy

Те да те уморят ли искат  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Прави ли втора контрола, че съм те изпуснала, нали беше пила кафе преди първата?

Ами аз да пусна една прахосмукачка в действие ли  Mr. Green
Скрит текст:
newsm79 newsm79 newsm79

# 123
Мерсиии  bouquet
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28
Пънче, за малко да ме уморят Mr. Green Доки каза, че няма значение кафето и ще пуснем контрола другата седмица, че с тия дози сега нямало смисъл ooooh!

# 124
  • гр. София
Какви сръчни булки сте.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
Добро утро!

Благодаря ви за подкрепата  Hug Още не съм се научила да не падам, но се научих че времето минава и нещата все някога се подреждат или изглаждат  Praynig Praynig Praynig

# 126
  • София
Добро утро, а така де как да не се усмихнеш на тази чаша с кафе. Mr. Green Mr. Green Hug
Не трябва да се учиш да не падаш, а като паднеш как да се изправиш бързо и безболезнено. Hug

Днес посетих Начев, каза че съм отличничка, оставам на същата доза....до бременност, или изследвания през 3 месеца вече, ако мине над 2 се обаждам.  Mr. Green
Къде сте всички?
Днеска Т ми я мерих след като станах, явно лежейки не съм включила термометъра като хората, то е и тъмно и без очила не виждам. Mr. Green Ставайки видях че нищо не съм направила и се върнах, легнах и я измерих, може ли затова да е толкова висока?

# 127
  • В къщурката на хълма на феите
може ли затова да е толкова висока?
мхммм даже щеше да е притеснително, ако не е Peace

# 128
И аз бях днес сутринта при Начев, ТСХ ми е 3.7  Tired
Добре, че Начев ме успокои, че бързо ще го вкарам в норми със старата доза, че вече ми идеше да ревна  Tired Цяла година беше под 2, за лятото ми намали дозата и баш когато трябва да е в ред - греда  ooooh! Ама и аз съм си виновна, трябваше преди 2 седмици да пусна контрола  ooooh!

Извинявам се за мрънкането, но напоследък какъвто и преглед, изследване, контрола да пусна изскача нещо  Tired

# 129
  • София
Извинявам се за мрънкането, но напоследък какъвто и преглед, изследване, контрола да пусна изскача нещо  Tired
 Hug Hug ще се оправи наистина бързо, седмица време.
Аз го минах този период, трудно е наистина.  Hug Вече спрях да пускам какво ли не и очаквам нещо много добро да ми случи. Grinning
Меци, успокои ме. Simple Smile Мерсаж.

# 130
Начев смята, че за 2 седмици ще слезе под 2.5 , чак ми се стори много оптимистично, защото разликата в дозата ми е минимална - от 37.5 връща на 50, но в крайна сметка той най-добре може да прецени. Дано да е прав  Praynig Ще се разбере скоро.

# 131
  • София
Не случайно ходим при него, майстор е в дозирането. 0.25 много бавно ми сваляше хормона, но пък имах и много за сваляне, миналия път вдигна повечко дозата и от 6 и нещо ТСХ, каза че след седмица можем да действаме. За 45 дни вече ми е 0.86. При мен 0.25 сваляше с 2-3 единици за 45 дни и той го сметна набързо. Grinning Кефи ме, егати бързака.

# 132
  • гр. София
Пънче, бързо ще го смъкнеш.  Peace

# 133
  • Варна
Пънче,стискам палци,душо,бързо да го вкараш в релси,скоро и аз ще почна да мърморя тук по-честичко Hug

# 134
Пънче, стискам палци всичко да е в норма скоро! На мен ми отмениха часа за утре и го преместиха чак на 24  Sad
Някой има ли представа колко най-много /по закон/ ембриона могат да се върнат при инвитро?

Общи условия

Активация на акаунт