Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 996
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на любимия човек
Такаааа, подготвям по лека -лека новата тема или по-точно опреснявам списъците - някой да иска да го добавям някъде  Whistling

# 556
Мен в родилите. Mr. Green

# 557
 hahaha hahaha hahaha
Там си отдавна  Mr. Green

# 558
Хубу, де. Mr. Green Само да ме свалиш от бременните тУгаз. Mr. Green

# 559
Свалила съм те, само да дойде ред на новата тема  Peace

Нещо не ми идва вдъхновение за име, иска ми се да нещо хумористично или със закачка  newsm78 Приемам предложения  Hug

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 17:16 от пънче-мънче

# 560
Аз си спамя, докато зверчето не се е обадило да ядем. Mr. Green Иначе ми беше много приятно на първа позиция, дано някой слънчев ден пак да ми дойде ред! Praynig

# 561
Към майките на две и повече дечица - мислите ли, че в списъка трябва да сложа обозначение за 2-ро и 3-то детенце, например:

Бебчо на Мама Едикоя си - второ дете
или
Бебчо на Мама Едикоя си с кака/батко ...

Теди - теб съм те написала така сега, за да се види как изглежда, ако искаш хвърли един поглед

Shocked Shocked Shocked
Нали лентичките автоматично си вървят?
Нелката май чака второ и скоро ще ражда, ако беше стара лентичка май вече щеше да се с превъртяла, а и тази е розова
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=359246

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 17:28 от пънче-мънче

# 562
пролет, лято, есен, зима - бебета при нас ще има
е моето предложение  Mr. Green
един малък мъж ми спи в скута и няма как да натискам шифта, пиша с 1 ръка - 'свинете  Mr. Green

# 563
Моме, добро предложение Wink

# 564
Добър вечер и от мен. Честити двойни сини гащи на Светлето. Много са вълнуващи тези моменти. Честит първи рожден ден и на малкото момче. Да ресте здрав и щастлив. Пънче много е неудобно когато се прави ремонт, но после е много прияртно. Ние правихме ремонт на кухнята пролетта и накрая токлова се бях изнервила. Но сега всеки ден като си ползвам кухнята са радвам, че направихме ремонта. И защото заговорихте за линийки да питам че аз не виждам линийки във форума както беше по рано, та къде ги гледате линийките. извинявайте ако въпроса е глупав. Ние този месец се отпуснахме и изобщо не съм следила овулация за разлика от предния. Та чакам да ми дойде тези дни. Иначе се възхищавам на момичета, който планирано забременяват с второ дете с малка разлика. Аз доста години след първото изобщо не ми идваше мисъл за второ. Трябваше ми време да мине.

# 565
Теди - теб съм те написала така сега, за да се види как изглежда, ако искаш хвърли един поглед
Брех, чак и с линк към профила ми. Mr. Green Много ми допада това предложение! Hug Ама няма ли да ти е трудоемко да проследиш коя мама с по колко деца е и кои са каките и батковците? Thinking
Що се отнася до лентичките - май наистина се чака второ. newsm78 Макар че какъв е шанса термина да е отново през декември, при това само година по-късно? Rolling Eyes

# 566
Вал, мерси  Hug Дано се похвалиш с недошъл Ц  Laughing
За лентичката- отиваш на профил, настройки на изгледа и махаш отметката на "Скриване на аватарите на другите потребители".

# 567
Да поспамя и аз, Пънче да не забравиш да ми сложеш 2 сини щъркелчета  Heart Eyes Днес ми потвърдиха пак пишленцата, ходих да ме видят, че от няколко дни не ги усещам и се обадих да питам дали е притеснително, те пък ме извикаха да ме видят на видеозон, намазах една среща бонус с дребните  Mr. Green Всичко е наред, зависело от това в каква поза са.

# 568
Вал, мерси  Hug Дано се похвалиш с недошъл Ц  Laughing
За лентичката- отиваш на профил, настройки на изгледа и махаш отметката на "Скриване на аватарите на другите потребители".
Много благодаря. А аз си мислех, че вече не се показват линийките. Много по-добре е така Wink

# 569
Васе жив и здрав да ти е малкия сладък рожденик  Hug

Аз пак се опитвам да накарам мъжо да си сменим квартирата, да видим дали ще имам успех  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт