Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Пънче, Зазу  Hug
Аз пък понеделник живот и здраве съм на ЦС. Вчера ми взеха МБ и си носих до Геника мико,уреаплазми и хламидия. Ушушкаха ме.. Crossing Arms

# 631
  • В сърцето на любимия човек
Не знам, Сигме, на моменти ми се струва някак имагинерно всичко.
Може да прозвучи много грозно, но около мен приятелите, с които по едно и също време започнахме да мислим за дете вече говорят за второ... мисля, че ме разбираш какво имам предвид... Не, че не се радвам за тях, напротив, но явно аз изпадам в някакво тъпо самосъжаление. Ще ми мине, но има периоди, когато се сдухвам...
Може и от хормоните да е  Mr. Green , чакам да ми дойде и да ходя на сгляда при Перси, за да ме ме мисли какво да ме прави. Притеснявам се дали, ако каже "стимулация" ще можем да си я позволим (не говоря само лекарствата, а за оплождането и екстрите, че ние ще сме с всички екстри), а Перси каза, че нямам време да чакам фонда, такива работи...

Снощи като се прибрах, майстора беше благоволил да дойде през деня и съответно беше залепил точно 15 плочки в тоалетната от които 2 аз разлепих, защото ги беше направил точно на обратно на това, което бяхме говорили. Сега цялата тоалетна съм я облепила с бележки къде как да стане, дано вече да ме разбере. Банята още не е завършена, вече 3 седмици сме без баня и с найлони и струпани материали навсякъде из апартамента.

# 632
Всичко ще се нареди Пънче, сигурна съм , 100 процента, но те разбирам какво имаш предвид и как се чувстваш изразходвана изцяло, но не лошо да му теглиш 1-2 майни, да се откажеш за малко да починеш , тъкмо ще дочакате фонда и пак наново  Wink Hug

# 633
Зазу  Hug
Пънче, горе главата  Hug Има такива моменти, мила, нормално е. Аз като сметна колко хора искаха да станат мами, станаха, вече имат по две деца, че и отгоре, а ние нямаме все още... Много тъпо ми става и понякога ми се струва, че никога няма да се случи... И особено като някой незапознат с историята ни ми каже "Е, докога ще се мотаете с това бебе, ти какво чакаш? Или почнат да обясняват на децата си - ето, маме, ако имаха детенце, щеше да имаш с кого да си играеш, ама на не щат... е на мен винаги ми става мъчно, но няма смисъл да обяснявам... вдигам ръце и казвам "живот и здраве, ще стане". После с дни го преживявам. Но не трябва да се оставяме на лошите емоции.

И ремонта ще стане, и бебето - за да си го гледаш в един уютен, подновен дом.

Ани, успех, дано всичко е наред с ЦС.

# 634
  • София
Пънче, можеш спокойно да си го изкараш на майстора  Laughing.
Иначе по отношение на приятелите - и аз съм така - и тези с най-големите проблеми забременяха, някои родиха по два пъти - ама какво да правиш, съдба. Все се надявам, че и нашият ред ще дойде.

# 635
  • В сърцето на любимия човек
Прахи - точно сега не мога да се откажа и да му тегля майната, за мен всеки месец е важен.
Скрит текст:
Трия, защото не е особено положително, а не искам да ставам мрънкало ...

# 636
  • Sydney
Понякога е много труден пътя, но аз съм на мнение- който не е искал да стане родител- той не е станал  Hug
Ей това е... keep walkiing  Hug

# 637
Пънче,Зазу,Агар- я горе нослетата  Naughty Ся ще кажете -лесно и е на тая,нали си има дете.И сте прави.Но ако се бориш или ще успееш,или ще загубиш,а ако не се бориш си 100% загубила.

# 638
  • Северозапада
Пънче, мога само да те  Hug виртуално и да ти пожелая всичко да се развие по най-добрия начин  Peace
Агар, много ме дразнят такива коментари. На някои хора им се получава от един път, даже без да искат, и нямат идея какво е да чакаш с години.

# 639
Пънче, как така нямате време да чакате фонда? Кое е чааааааак толкова злето, че не може да почака няколко месеца?

# 640
аз да се оплача мен вече "приятелките " не ме канят на детски рожденни дни на децата им защото  аз нямам дете не ,че горя от желание за детско парти но боли....

# 641
  • Sydney
аз да се оплача мен вече "приятелките " не ме канят на детски рожденни дни на децата им защото  аз нямам дете не ,че горя от желание за детско парти но боли....
е, има и друго... моите всички "приятелки" без деца вече не ми се обаждат, още докато бях бременна спряха... така, че

# 642
  • София
Това с необаждането според мен си е част от живота. Просто покрай децата приоритетите се сменят и хората почват да ги вълнуват по-други неща, сменя се ритъмът на живот. Примерно аз съм си давала сметка, че в един момент приятелките ми без деца почват да се вълнуват от различни неща от мен (или по-скоро обратното) и като им говоря за нещо по-семейно им е досадно  Crazy.

# 643
  • Sydney
аз поради тази причина написах "приятелки"... защото имам и такива, които продължавам да виждам Wink

# 644
На Перу днес й е прегледа  Praynig Някой има ли новини от нея?

Общи условия

Активация на акаунт