Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Перу, страхотно  Hug Hug Hug До термин, лека и безпроблемна!

# 661
Страхотни новини! Перу, все така до термин да расте бебока и ти да се радваш на една прекрасна бременност Hug

успех с осиновяването!

# 662
Перу браво лека и безпроблемна до термин.

# 663
  • до едно тепе
Перу честито туп туп. Все такива новини да ни носиш Hug  bouquet
Мецко разгадахме мистерията с крясъците. Описах ситуацията в другата тема. ooooh!
Пънче горе главата и смело  напред. Ще се преборите вярвай. Това за приятелите с деца ми е ужасно познато. Години наред(май към 5-6) аз мечтаех за дете, а мъжо трябваше да преодолее страховете си, за да го имаме. Около нас приятелите ни имаха първо, после второ, а той се бореше със себе си. Много дълъг период сърцето ми се късаше и мислех, че няма да имам дете. А ей го сега приспива баща си оттатък и много сладко гушвайки се казва "Обичам те мамо". Чувството е неповторимо. Вярвам, че всяка от вас ще успее и силно се надявам да е скоро Hug

# 664
  • Варна
Вярвам, че всяка от вас ще успее и силно се надявам да е скоро Hug

Амин! Praynig

# 665
Перуу, цял ден те мисля и се надявах да пишеш  Hug Много се радвам за теб   Heart Eyes Всичко ще е наред този път    Hug
Пънче, знам че всеки месец гоо отчиташ за важен, но пък така много се стресираш и  съвсем няма да стане. Малко се успокой. И тук пре мен ема двойки, чакащи с години и накрая става, кой естесвено, кой с инвитро. Стискам палци да се наредят скоро нещата за теб и всички чакащи тук  Praynig
Мгнетична, палчета за теб  Praynig

Ще ви наръся с двоен син, не е лошо близнаци, на един път две, и аз гоня бройка от три деца  Mr. Green
 newsm05  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Сори за грешкит, ама от тааблета едвам пиша.

# 666
  • В сърцето на любимия човек
Перу - прекрасна новина Simple Smile Не съм пуснала палците и няма да ги пусна докато не прегърнеш борбеното юначе Simple Smile

Съжалявам за минорното настроение, кпроето създадох. Като казах 1 година имах предвид откакто пускам темата. За дете се борим вече 3 години. А при нас са съжаление наистина всеки месец е важен, но не ми се пише защо, достатъчно ви мрънках вече O:-)

Утре мисля да пускам новата тема, моля тази да се изпише Stuck Out Tongue

# 667
И аз по никое време да подбутна темата  Mr. Green
Ох  ooooh! това с познатите и роднините дет ти викат "хайде де, какво чакате вие, време вие, ще остареете, тогава ли ще гледате деца". Идвало ми е да ги удря с нещо по главата и да им кажа, да си гледат техната работа. Но не ми се разправяше и обясняваше, що и как, и все казвах малки сме още, не сме дорасли кат вас за такива неща и като дойде и нашия момент ще ви уведомя. Ама хора разни, пак си повтарят своето.

Перу и аз те чаках с новинки от днеска  Hug Все така да тупти малкото сърчице под това на мама до термин  Heart Eyes

# 668
  • София
Естелче, весело!
Перу, страхотни новини! Здраво бебче на термин ти желая! :*

# 669
Пънче, не ти си го създала, всички се чувстваме по този начин, при това често. Когато желаеш нещо толкова силно, а борбата продължава дълго време, понякога наистина се чувстваш сякаш тъпчеш на едно място. Затова сме тук, за да споделяме тези емоции. Това е смисълът на темата... ако тук не излеем своите страхове и мечти, то къде?  Hug  

Скрит текст:
Аз миналия месец имах закъснение от два дни, и като дойде ред да си правя теста получих истинска паник атака... много се притесних, хем мечтая за бебче, хем като ме обзема неописуем страх да не стане както преди... Мисля си, че бебето ще дойде в правилния момент, а дотогава ще работя върху  емоциите си.

Нямам търпение за новата бебеносна тема  Hug

Маре, Мравче, има хора, които просто не го съобразяват това и са любопитни и ровят... просто не им е дошло до главата... и се радвам, че имаме много приятели без проблеми в това отношение.

Светле, честито ти ново име, много ми харесва. Как си ти?

Вярвам, че всяка от вас ще успее и силно се надявам да е скоро Hug

Амин! Praynig

Амин  Praynig

# 670
  • Смолян
 Whistling Добро утро  
Перу, честито сърчице  Heart Eyes Все така силно да тупти, а скоро да започне и да те ритка малкия (малката) разбойник/чка   Praynig Наясно съм, че се повтарям с пожеланията преди мен, но има ли по-важно от това все пак!
На тези които бяха поувесили нослетата, силно Hug  Heart Eyes Не съм спирала и ще продължавам да стискам всички възможни палчета за вас!
П.С. "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. "  Нещо много бавно пиша май  Crazy

# 671
  • В къщурката на хълма на феите
Перу много, много хубаво! Hug
Пънче не се притеснявай, ще ти мине .. всеки е попадал в такава дупка като твоята, няма страшно ..

още щях да пиша, ама Ема идва с кукуто насреща ми и не знам какво има в него Mr. Green Mr. Green

# 672
Аз, за щастие, не съм получавала подобни нетактични подмятания и подтиквания. Който ни е достатъчно близък, за да ги направи, му е било разказано за битката, която водим. Отивам да метна една снимка в албумчето  Blush

# 673
  • Смолян
още щях да пиша, ама Ема идва с кукуто насреща ми и не знам какво има в него Mr. Green Mr. Green

Оооо, правят ти изненада рано сутринта!!!  Mr. Green Mr. Green

# 674

rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт