Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 162
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Фейти, да е жив и здрав Пламен и щом си пожелаваш, нека да ви слуша повечко Simple Smile   bouquet
Мраве, оправяй се бързо  Hug
Поспаланче, не ти завиждам и тайничко се надявам Тони да не е така  Mr. Green
Уф, Нелка, че от къде го е лепнал? Бързичко да се оправя детенце  Hug

Ей, докато си напиша поста (от около 3 чАса) и имаме нова тема Simple Smile

Поспаланче, благодаря за труда   bouquet
Феичка, много гадно  Confused Дано този АБ помогне, че да не се мъчи Вили повече  Hug

# 16
  • Габрово
Фея, дано Вили се повлияе от новия АБ и да не се мъчи повече.

И тук заваля, а бях обещала на Ика след градината да я водя в залата на батко й, да поскача с него на батутите. Дано хвана пролука между облаците, че ще е страшно разочарована.

# 17
И тук голям дъжд се лее ...какво ще правим цял следобед ???

# 18
Страхотна нова тема, мерси Поспаланче  Hug

Сиг, аз купих едни пакет памперс гащи, точно с тази цел, но уви използвах само десетина  Crazy Малкия не искаше да ги носи, понеже са малко по-дебели /купих на Памперс/ а и аз ги взех късно, навънка го изпикавах като свалах обикновения памперс. Общо взето рязко го махнах и минах направо на слипове ... та вземи ако искаш един пакет и ги пробвай  Heart Eyes

Мерси за пожеланията момичета  Hug

Фейче дано по-бързо се оправи детенцето, предполагам каквото му е, както и на теб  Confused Hug

# 19
Поспаланче благодаря за темата!  Hug

Фейти да ти е жив и здрав Пламен много да те слушаа и раадва!

Мраве оправяй се бързо!

Нелка да му минава бързо на малчо!

Сигме дано спечелите ваксината! 

На всички дечица  които тръгнаха наа ясла и градина им пожелавам бързо да свикнат,  да им харесва и да не боледуват!
Феичка и ние бяхме със зачервени уши покрай зъбите,търлаше ги постоянно, но минахме само с отипакс капки. Дано Вили се повлияе от новия АБ и не се мъчи вече!

Благодаря ви за съветите , пробвах с масло и е малко по добре положението! Ама май тези дни картофа (или това че е наамачкан по на едро)  не му допада!

# 20
  • В къщурката на хълма на феите
нашта програма е - у мола, у кауфланд, у комшиите и после у нас Mr. Green

# 21
Фейтче, честит 2-ри рожден ден на Спиди Гонзалес! Да ви е много здрав, щастлив и да ви слуша повече, че по-скоро да се навиете батко да го правите! Whistling Весел празник! Hug
Ивапче, и при нас драмата днес беше още по-голяма. Направо си се разплака с глас, гушна ме през врата и не ме пуска. Учителката ми вика "колкото по-бързо се разделите, толкова по-добре", а аз разперих ръце настрани да види, че по никакъв начин не я държа и й казах "ми хубаво, ама........... ?!?!?!?!". Тя опита да хване Ники за ръчичка, а нашата се извъртя от другата ми страна да се скрие и още по-силно ме стисна. Така ми дожаля. Confused Плаче "мамо, не искам на градина, искам с теб", аз я питам защо не иска и обяснявам колко ще е хубаво, ама тя не може да ми обясни защо не иска и само почва по-силно да надува гайдата. Накрая я прилъгах да хване едно друго детенце от групата и заедно да се качат за ръчичка, а тя с обърната джука ми прави уговорки да отивам да взема свекървата и да се върнем да я приберем. Почвам да се притеснявам. Главата ми не проумява защо става така. С толкова желание ходеше на яслата... Дали сега й дойде повечко стреса, дали нещо й се карат.......... Ми пусто като не може да ми разкаже какво правят там, аз как да разбера?! Питам я вчера "излизахте ли да играете на двора с люлките" - "да". След 5мин. питам същото - "не". Еми............... newsm78 Сигурно ще видя зор утре и в петък, но се надявам като дойдат почивните дни да се поуспокои и да потръгнат нещата. Много ми се свива всичко, макар да се старая да не й го показвам. Роня си сълзите в последствие, като се прибера у дома например. Sad

# 22
нашта програма е - у мола, у кауфланд, у комшиите и после у нас Mr. Green
От вашата програма само в Кауфланд може да ме огрее , но дребния не иска да стои в количката за пазар , а да обикаля ,пипа и яде всичко което види и в резултат излизам бясна ,потна и уморена , а той готов за още. Мол си нямаме , комшиите са на работа . пуууу късмет пуст.Ще чакаме Либрето или Петеска да ни грабнат с фераритата и да забегнем към топлите страни  Mr. Green
Фейчка-кураж  Tired

# 23
Нас у комшиите няма да ни огрее, затова отиваме навън.

# 24
Фейтче, честит 2-ри рожден ден на Спиди Гонзалес! Да ви е много здрав, щастлив и да ви слуша повече, че по-скоро да се навиете батко да го правите! Whistling Весел празник! Hug

Охохох ...определено ще е + ако се кротне, но не е само той причината да отлагаме  Mr. Green Ние с ММ все още не искаме, нека му се порадваме още няколко години на Спиди Joy

Ох като ви чета за яслите и ми се свива сърцето ... малкия тръгва на 29-ти и не знам какво ще се случи, но определено съм подготвена за огромен рев и драми  Tired

# 25
Поспалани  Hug Hug

# 26
Фейти, и тук да е жив и здрав Пламката  Hug

Ние у мола бяхме вече два дни поред на шопинг, в комшиите ако отида няма да е добре за детето, понеже ще стане свидетел на побой Joy, тъй че ще си седим у нас Joy

Радина е със запушен нос от зъбите от снощи, не сме спали почти цяла нощ, хленчи и се мята, събужда се и реве..ужасТ. Няма Т, игрива е, весела е, но й цвърчи носа  ooooh! Слагам Африн, сребърна вода и Тобрадекс, мажа с Низита и чакам да избият горни резци, че ще полудея. Предния път давах Калкареа фосфорика и не сме имали такива екстри, този път не дадох, че сме на друга хомеопатия и уж не исках да смесвам, но тази сутрин си я разтворих калкареята и си й дадох, че се измъчихме и двете Crossing Arms УжасТ..няма край Crazy

Тук още не вали  Mr. Green

# 27
Запис и от мен Поспалане мерси за темата   bouquet
Яже мисля,че нещо от ваксините го изби в окото.Педи каза,че започвал да гради имунитет и за това  newsm78
Тази нощ при нас беше страшно.Така присваткаше и гърмеше,че имах чувството,че гръмотевиците падат в двора на къщата ни.Сега пак започва да гърми.Дано не гърми като снощи,че моя пъзльо пак ще се уплаши.

# 28
  • NE
По морето е невероятен задух. Освен това и седим потни. Tired
Нелка Според мен се е заразил от някъде. Rolling Eyes
Зузи Тези зъбчета ще ни видят сметката, така го виждам аз. Confused

# 29
В Бургас дойде бурята...... Rolling Eyes Tired седим и гледаме тъпи филми и ядем.....и стига толкова, а така ме цепи главата, че снощи се напихме двамата с мъжът ми ...по домашно аз с узо, той с уиски и днес трябваше да станем рано и д действаме по апартамента  hahaha hahaha едвам се надигнахме към 9 и нещо.......оф още малко и в Петък ще си вземем бебка, толкова е празно без нея  Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт