Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 166
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Алексче,Ния,благодаря.
Ния,той посвикна,но сутрин като го оставям плаче много за мен.Иначе яде,сяда на гърне,от днеска и спи там.Засега не са се обаждали и ще взема и аз малко да легна.То било скучно да си по цял ден сам и да няма на кого да викаш постоянно-не и да му се караш.

# 706
  • Sydney
Niq_23 Лактофлор вземи...

# 707
  • до едно тепе
Ния освен това, ако не е пила АБ последните 10 дена може да и пуснете една посявка. Носиш току що напълнен памперс или от него събираш в малко контейнерче Peace Макар че, ако пък е пила АБ е напълно възможно и да е от него. Ентерола няма да навреди+ пробиотик(лактофлора е добър),чай от шипки и диета(картофи, ориз, варени моркови, печена ябълка или дюля, без мляко дори и кисело)
Още преживявам една преинсталация от преди 5 години. Един галфон затри 3 години от служебния ми живот за един миг-документи, снимки от клиенти, всичко прилежно съхранено и подредено в папки. Добре, че поне личните снимки си ги бях свалила на дискове преди това. Rolling Eyes

# 708
  • Sydney
веднага ми изниква ето този виц:
Юзърът: “Компютъра не ще да се включи - викам оня шаман админа. Дойде той, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори нещо неясно, вкючи компютъра и той тръгна! Пак дигна ръце към небето, промърмора нещо и излезе.” По думите на админа: “Отивам при юзъра - а тоя глупак така се е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Напсувах го яко ама тихо да не ме чуе, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и си излязох.

# 709
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Спасих временно положението с компа и то как ....
Скрит текст:
ми сама се оправям, на пишман спецове пари не давам.  .... Реших на ен-найстия път да се зачета в синия екран, който постоянно се появява. И тъй .... с английския сме на супер "вие", ама разбрах, че проблема е в някакъв периферен хардуер.Осъмних се в една стара уеб камера. Дръпнах и кабела, ама пак не може да зареди уиндоуса. Заредих го в режим "save mode". Деинсталирах драйвера и зареди в нормал  Party. Сега пак пуска син екран, но много рядко. Предполагам, че е червей и е поизял половината уиндоус, ама ще почака малко за формат Ц. На стото и петдесет гигабайта им намерих цаката. На детето таблета има 32 микро сд. Сложих я в глобулската флашка, където има слот за микро сд. и бавно и славно източвам все още .... и си браузвам между другото.
Niq_23 Лактофлор вземи...
Peace Заедно може да го комбинираш с ентерола и еспумизана и след като се затехне положението, спираш ентерола и еспумизана, и оставяш лактофлора поне за месец   Peace

Поспалане, със същите впечатления съм от Бакалова, както и ти.Изказа се малко крайно по доста въпроси (за фенистила, за кетотифена, за кърменето) .... ма дълго е, да не занимавам тука.Като се видим ще ти разкажа на дълго и широко.  Hug Иначе съм доволна от лечението. Хапва си всичко Митко и няма нито една пъпка.Предположи, че се касае за медикаментозна алергия (изопринозин). За тестването нищо не каза да спирам седмица преди тестването. Каза - ксизала 20 дни, а да се обадя на 15-тия ден да запиша час и докато ни дойде часа, да си минат и др. 5 дни на ксизал. Освен като звънна за час, да питам все пак - трябва ли нещо да се спира  newsm78

Зузка, браво - щом се търпи положението  Hug

Мраве, давай си Ериуса щом е изписан, важно е за хрема и кашлица - помага. За да няма проблеми през нощта, може да направиш промивка с физ.р-р и да пръснеш Назик кидс. Големи сте вече за тях, нашето педи ги изписа за пръв път след годинката. Много помагат  Peace

Ние си имаме два кучешки горни  Flutter

В неделя ме калесаха за член на СИК, и взех, че сглупих и се съгласих ...... и сега дупе да ми е яко, ако нещо се загелмечат тия избори. Дано всичко да е наред и в 19.00 да затворим секцията  Praynig
Пропускам много работи със сигурност, но съм до тук ..... нямам време ..... болните да се оправят  Hug Hug Hug

# 710
  • В къщурката на хълма на феите
Петеска много внимавай после с тия файлове като ги сложиш на преинсталирания си комп, да не се наложи пак да сваляш и да преинсталираш Peace

И ние не можахме да свалим памперса, ходи на гърне като я сложа, но не си казва.
и ние сме точно на същия хал и изобщо нямам идея как да я накарам да ми сигнализира .. като я питам мамо, откъде идва пиш и си сочи шушката, за акането още не знае откъде идва, та за там вече и дума не отварям .. та ще гледаме какво ще правим .. добре, че от яслата не ме гонят да й променям навиците, щото тогава вече жална ми майка ..

# 711
  • Варна
Петеска, да не забравиш да се снимаш за аналите и тук да се покажеш  Crazy

Лиян от понеделник възобнови ходенията на ясла, днес е трети ден със следобеден сън но продължава да яде само хляб, като цяло не е ентусиазирана да ходи  Rolling Eyes

# 712
  • до едно тепе
Петеска аз изрично попитах. Иначе ако е пил антиалергични лекарства няма да са реални резултатите. Казаха ми мин 5 дни,ако може и повече. И нас щеше да ни тестват за АБ и накрая се оказа, че жената нямала точно този алерген ooooh!

# 713
  • Велико Търново
Аз лятото се каних да купувам такива подложки простив изпотяване, но така и не се наканих. Но явно не съм загубила много Simple Smile
Мравче, да ви минават и на двете сополите  Hug
Нелка, малко ми се струва бебчето още за пюрета, а какво да говорим за второ ядене с каша. Но ти си знаеш.  Peace
Бени, пожелавам ти здрави нерви и скоро да се похвалиш с успех  Heart Eyes
Чери, много е пораснало момчето и е голям сладур  Hug
Феичка, благодаря за инфото.   bouquet Ще се поразтърся и аз.
Петеска, голям си майстор  Laughing
Зузка, и Тони е в този период - преди плачеше като изляза от стаята, в която е тя. Сега само да си обърна гърба към нея и се почва рев. В тоалетната съм с нея, простирам в едната ръка с нея, всичко с нея. Без гръб останах, ама какво да се прави Simple Smile И това ще мине Simple Smile

# 714
Пак мойто ли е най наобратно  newsm78 newsm78 от 1 час  е в леглото си в другата стая, пее- разбирайте пищи, пуска си музикалната играчка, ама не се сеща за мен...........няма го този период при нас, чак ми става тъпо, че не пищи за мен  Crossing Arms....ееееее радва се, че ме вижда, като влезна в стаята, ама не пищи за мен  newsm78

# 715
  • Велико Търново
Прахче, радвай се, че Ивейн е толкова самостоятелна. Аз нищо не мога да свърша в къщи. Всичко е с краката нагоре. Днес едва успях да направя малко заготовка на пюре от моркови и тиквички и това е.  ooooh!

# 716
Па и мойта не реве за мен. Но аз се радвам де, защото не искам да ми държи полата до първи клас.

# 717
  • Северозапада
Мраве, давай си Ериуса щом е изписан, важно е за хрема и кашлица - помага. За да няма проблеми през нощта, може да направиш промивка с физ.р-р и да пръснеш Назик кидс. Големи сте вече за тях, нашето педи ги изписа за пръв път след годинката. Много помагат  Peace
Имам Назик, но ме е страх Коларгол и Назик едновременно да слагам. Физ. р-р преди капките или Африн пръскам и дърпам с аспиратор. Давам и Ериуса вече 4-5 вечери, дано помогне. Мисля да накарам ММ да си разменим стаите. Чудя се дали нещо мухъл няма в спалнята. И преди сме имали и сега ми намирисва. Забелязах, че като я взема на моето легло, със лягането почва да кашля. От тази вечер ще имаме и влагоуловител.
Мойто па реве за мен само като му е криво. Ми тогава по-добре за друг да реве  Crossing Arms

# 718
Прах, тя и Радина във Варна си играе по час-час и половина сама и пълзи от стая в стая, но тук си ме търси. Ако майка ми си е у дома, не се сеща за мен, само тя ме спасява Joy

# 719
  • NE
Цял ден ту да се обърна и Вилито наддава вой, а имам работа до утре. Tired

Общи условия

Активация на акаунт