С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 270

mimka_8, кой е автор на това стихче? Звучи като да го е писал 2рокласник.

Нямам инфо за авторът на стихчето. Така ми е подадено.

# 271
  • Sofia
Home raider,
Скрит текст:
с Windows 7 сме в цялата къща, а и моя и другия лаптоп са с и с един и същ браузър... абе...

Аз не ги виждам децата поне в 1ви клас в междучасията да си правят каквото си искат безконтролно. В малките междучасия няма как да идат навън, пък в голямото ще са в стола на закуска. Поне нашите ще са така.  
За проеобуване ми е рано да мисля, ще преценявам по натам.
Пък и ние, а и по-големите ми деца как сме стояли с ботуши? Simple Smile

# 272
Болната ми тема ботуши. Днес ходихме в Декатлона да огледам за маратонки. Ми на щерката нищо не и стана от нейната номерация. А имаше модели които ми харесаха ,но нямаше нейния номер и след 1 час и 30 мин. мерене, само баткото намаза един маратонки.

Милото напазарувал от Лидл дрешки. Уцелил и размера. Ако ми остане време, утре мисля да скокна за още един джегинс, много са и удобни на Никол.

Миналата година се преобуваше, но не ги извеждаха на вън. Сега ще ходи на занималня, и не знам, на обяд са на вън. Ще поръчвам туристически обувки.

# 273
  • София
Аз днес прескочих до Жабата. Има Бефадо 32 номер за момичета, много свежи, жената каза, че ставали и за широк крак. Момчешките се бяха изчерпали, но ми обещаха да ми докарат и в неделя ще отида да ги взема. И едни обувки харесах, и от тях нямаха нашия номер, та и тях в неделя. Купих му анцузи, а може и яке да вземем вдругиден.
Минах и през личната лекарка за здравна карта, та съм отметнала някои неща.  Hug

# 274
  • София (Възраждане)
Каква е тази жаба?

# 275
  • София
Един детски магазин, тези дни го коментирахме.

# 276
  • Sofia
Mooimeiske, http://jaba.vmall.bg/about-us/

Сиси, а равна ли е стелката/обувката вътре, на Бефадо.

# 277
  • София
Да, равна е. Жената ми обясни, че са памучни, с дишаща подметка и мемори пяна на петата. Вдругиден ще ги разгледам по-добре.

# 278
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вчера попаднах на тема-реклама на магазин за обувки и пантофки, имаше картинка и на ботушки  ooooh! "Магазин 100 пантофки" или 1000 бяха...

ще се опитам да я намеря, ако някой е наблизо може да провери,  Blush а ако наистина има богат избор, може да се разходим до там  Blush

# 279
  • София
st. Dobri, намирам само това.

# 280
Home raider,
Скрит текст:
с Windows 7 сме в цялата къща, а и моя и другия лаптоп са с и с един и същ браузър... абе...

За проеобуване ми е рано да мисля, ще преценявам по натам.
Пък и ние, а и по-големите ми деца как сме стояли с ботуши? Simple Smile

И това си е така. По-натам ще го мислим значи. Така или иначе ще си има ботуши по-принцип, ще видим.

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Hug точно това е  Hug
и има повече информация, отколкото в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798166.0

Simple Smile харесах гуменки, пантофки и ботушки  Crazy май все пак ще ходим до там при следващото пътуване до София 

# 282
  • София
И аз днес ходих до Жабата, взех гуменки Бефадо, 35 номер. Доволна съм, че го уредихме това. Избор на големи номера нямаше - само 2 вида. Взехме с ластици, другите бяха с лепка и декоративни връзки. Стелката е равна, памучна.

Ходихме и до ХМ, не съм доволна. Детето е номер 134 и със зор едвам 1 панталони една риза му бяха добре. Мисля с тях да е на 1 учебен ден, че ми харесаха като съчетание. Имаше хубави цветни панталони с тик-так копче в номерация до 128, като за 18 лв. може да се купи комплект панталони блуза. Уви, не можахме. Но пък напазарувах за малката  Mr. Green

Купих му и "Маншон, Полуобувка и Мъхестата брада" и съм супер доволна. Вече и прочетохме малко от нея.

Цветя - за класната, помощник класната и диркеторката ще взема.

Нашата род. среща е чак на 15 септември и вече нямам търпение, като ви чета тук.

# 283
  • София
Кати, до ХМ ходи? Аз утре замислям, но се чудя в кой МОЛ.  newsm78

# 284
  • София
Кати, до ХМ ходи? Аз утре замислям, но се чудя в кой МОЛ.  newsm78
Според мен в Сердика има по-голям избор от The Mall (Цариградско). За Парадайз и Мол София нямам много наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт