Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тайна (играчка) от книгата „Малки стъпки в голямата математика на Рухов“ в София?
Къде мога да намеря гуменки с велкро за деца в София?
Какви са някои идеи за подаръци за първия учебен ден на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тайна (играчка) от книгата „Малки стъпки в голямата математика на Рухов“ в София?
-
Къде мога да намеря гуменки с велкро за деца в София?
-
Какви са някои идеи за подаръци за първия учебен ден на децата?
-
Как мога да помогна на детето си да се справи с безпокойството преди началото на училище?
-
Какви са мненията за гуменките/пантофите на Befado?

Прелестна е! И много си приличат с каката (поне на мен така ми се стори). Личи си, че и тримката ти са много хубави деца! Много да те радват и да изпълват живота ви с хармония 

Макар, че пак не ме кефи, защото все пак по физическо ще са в салона с тия дрехи, дори и блузката...Ако ще се преобличат, ще е в стаята...и дори не е желателно много да се преобличат...евентуално децата, които се потят ...
толкова комунистическо ми звучи. Тъй като са с униформа, ще се преобличат, но къде -не знам. 
.
, моята девойка ще я чакам да се прибере и да й го прочета.