Спотайват ли се умрели риби във вашите чанти?

• 17 450
  • 123
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia, Bulgaria
аз два дена си носих в чантата  контейнерчето с акото за изследванията за детската градина. Върнаха ми го, защото не се налагаше и тъй като нямаше кошче за боклук наоколо, се оказа два дена забравено в чантата ми:)Simple Smile

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това се казва находка Laughing. Аз редовно имам пликчета с проби, които са ми връщали от анализи и после съм забарвила да извадя от чантата. Добре, че не минавам често летищна контрола, че щеше да се получи интересно с шишенцата с шарени прахчета Whistling.

# 107
Веднъж носих една ябълка около седмица, но нищо не й беше станало.  Mr. Green

Чантата си я почиствам, пера, сменям, няма как нещо, да умре или изгние вътре.

Най - много се смях на историята с животинката.

# 108
Най-странното беше брой на вестник "Ч*к-ч*к" от 2002 (не питайте за предисторията).  Blush Mr. Green За малко да отворя джоба и да падне пред хора. Иначе редовно имам трохи, касови бележки, опаковки от храни. Веднъж чорап между страниците на бележник. А в баба ми са намирали мумифициран хляб на години, който е бил почти невъзможно да бъде разпознат, че е хляб.  Joy

# 109
  • София
В чантите ми трудно се завъждат странни неща, че ги сменям почти всеки ден и не съм фен на мъкненето на излишни неща. Но ако ми позволите да разширя малко темата към находки по джобовете, е друго нещо. Имах един вълнен панталон с големи странични джобове, в които бях напъхала пластмасови отвертка, гаечен ключ и клещи - играчките на синчето. Та отивам с тоя багаж на работа. По другите джобове натъпквам разни хронометри, шублери и други истински инструменти и уреди и отивам в залата при студентите. И познайте кои инструменти извадих. Вадя си аз пластмасовите шарени играчки и изобщо не се усещам. Студентите ми направо умряха от смях Joy

# 110
В една много стара ученическа чанта имах размазана дъвка в един малък джоб. Там си остана во веки (до кофата за боклук), но всеки път се изненадвах като я напипвах.

# 111
  • Бургас
В продължение на една седмица се разхождам по магазините и ми мирише на лак за нокти и се възмущавах как може продавачките  да се лакират в магазините после намерих лака за нокти в чантата ми хубаво омазал всичко

ooooh!

# 112
Ще възродя темата. Харесва ми. Може да се допълни малко заглавието и за джобове и чекмеджета.
Като 11-12 класничка се размотавах с голяма дамска чанта, която побираше учебници, тетрадки, гримове и т.н. но някак си по чудо никога нямаше това което ми трябваше в спешни ситуации. А такива имаше всеки ден и съответно на другият ден съдържанието на чантата ми се увеличаваше с още един артикул. Който разбира се повторно не ми е трябвал. Ама на всичките си съученици съм помагала така 😀
Като студентка в края на седмицата изкарвах цяла фамилия сандвичи, прилежно опаковани от майка ми и още по-прилежно забравени от мен и от петте дни. 😳
Напоследък започнах да се разхождам с малки чантички тип пликове или бонбониери, за да елеминирам половината излишни неща които нося.
Сред тези излишни вещи са червила, които отдавна съм спряла да си слагам, но понеже са с цветове, които могат да се използват  и за сенки и руж, ги държах за екстремни ситуации. Които, разбира се не са се случвали.
Една приятелка от гимназията обаче беше размотавала точно използван и завързан презерватив. Нейните се върнали по рано от работа, докато тя и гаджето си поемали първите глътки въздух след бурен секс, и в паниката младежът се "събул", завързал го и го поддал на мацката. А тя, за да не го видят в коша ѝ, го бутнала в чантата.
Беше намерен 3 седмици по-късно. Когато Класната я бе накара да си потърси по-прилежно бележника. Тогава съученичката ми в яда си изтърси съдържанието на чантата на нейното бюро..... 😳😂🤣🤪

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 09:14 от Vicky_P

# 113
  • София /Абсурдистан
Паспортите на двете ми кучета, хартиена книга, четец също, пакет кремове за лице и душ гелове, купени преди няколко дни. Разнасям ли разнасям. И се чудя защо ли тежи сякаш камъни мъкна.

# 114
Eдин понеделник, отивайки на работа, извадих една биричка от чантата. А смешното беше, че нито пия бира, а бях и бременна с голям корем по онова време. Два дни по-рано тази бира ми изчезна много мистериозно по пътя от магазина докато стигна до хладилника. Пътьом съм си я прибрала в чантата в коридора, неясно защо Relaxed

# 115
Аз по-скоро се считам за късметлийка - намирам много монети, носни и мокри кърпички, превръзки, химикалки точно, когато ми трябват, мисля да купувам и предполагам, че нямам. Даже се е случвало малки, но наложителни сметки да успея да платя като си претърся хубаво джобовете, чантите, шкафчетата и т.н.

Иначе ММ много ми се дразни на капачките от кОла, които събирам заради игрите с кодове отдолу и забравям да въведа и изхвърля, но току-що го светнах каква тема има тук и хората какви находки имат, та призна човекът, че не съм безнадежден случай..

# 116
А, аз скоро беше, отварям си чантата на работа и пред смаяния поглед на колегите вадя от чантата си бутилка с Узо. И докато още ме гледаха онемели, аз реших да се доразровя, тъй като от чантата ми миришеше много силно на подправка. Е, извадих кесийка с риган. Направо бях изключила и за двете неща, че ги тикнах в дамската си чанта предната вечер, за да не ги забравя в колата...

# 117
  • София
Добре де, не усещате ли, че чантата ви е неестествено тежка? Капачка да забравиш, ама цяла бутилка ...Open Mouth

# 118
Аз отвертка съм намирала в чантата си. Чаках в съда за едно заседание и се разрових, само не разбрах как съм минала на скенера, не че беше малка отвертката, поне 20 см беше. По това време малкия ми син само с отвертки играеше и съм я бутнала в бързината в чантата си.

# 119
За бутилката - не беше голяма бутилка Узо, а от тези малките подаръчните, които не са особено тежки и лесно влизат в дамски чанти /и от които лесно можеш да си пийнеш Grinning - сигурно затова колегите ми така ме зяпаха/.

Общи условия

Активация на акаунт