Спотайват ли се умрели риби във вашите чанти?

• 17 450
  • 123
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ах! Красота!  Heart Eyes
Скрит текст:
Аз винаги си избирам огромни чанти, да събират, ако не един , то поне половин труп.
Веднъж носих служебни пари отивам да се отчитам 200 лв по-малко, направо се препотих, какво да направя възстанових си ги ( добре, че бяхме покрай заплата). Започнах да се чудя, как така са изчезнали, не съм я сваляла от рамото. Направо в потрес.

Купих си нова чанта след година , тръгвам да местя всичките джунджурии от едната в другата и да изхвърля вече старата.. изведнъж нещо дрънчи, отне ми 5 мин за да видя, къде е скъсана подплатата. Нали ще я хвърлям , направо я раздрах и започнах , фибички, ластици, часовника ми на фосил (който си мислех, че съм загубила при едно пътуване), резервния ключ на колата (даже не бях усетила, че го няма)  стотинки...много стотинки и двете сто левови банкноти - очите ми светнаха като на коледа.

rotfImbo
Скрит текст:
Някои от находките ви са удивителни.  Joy
Много често си сменям чантите и прехвърляйки багажа от едната в другата, контролирам наличността. Често обаче ми се случва да забравя къде съм оставила самата чанта. Усещането е ужасно неприятно - трябва ми пиличката, за която съм сигурна, че е в червеното несесрче в чантата, обаче... Къде ми е чантата?  newsm78 Случвало се е да ме чака в колата дълго време след като съм се прибрала у дома, случвало се е да е в единия офис на фирмата, а аз да съм в другия, а се е случвало и да си тръгна с чантата на майка ми, нищо, че са коренно различни.

Ох, ще припадна, хахахах     superuu Hands Clap
Скрит текст:
Исках, за юначност, да спомена презервативи. Дса. Ама - съгласете се, ако се спотайват там толкова години, то... абе не съвсем юначно, нали?

П.П. Изтекъл им е срокът...

Тайничко се надявах, някой да спомене използван презерватив, живеещ в чантата му.

И си викам "Ето го моя човек!" Но, защо така попари радостта ми...  Mr. Green

Един мой приятел е твоят човек: На летището като казват: "Имате ли нещо метално по джобовете?", той бръкнал да извади всичко, което е имал вътре, защото знаел, че има стотинки. Извадил всичко и го пльоснал в касетката. Там, заедно с монетите, се мъдрел и един използван презерватив (от предния ден, разказва ми той), завързан на възелче, всичко. Дори не го забелязал в първите 2 секунди, докато човекът го взел в ръка, както е с такива тънки ръкавици нали и попитал невъзмутимо: "Това да го хвърлям ли или ще си го пазите?".  Това, каза, ми е най-големият срам в живота, опашката беше сигурно 3 километра.  Joy

# 91
  • В мечтите
AMAEBG  НЕ ЧАНТА....А ТРЕЗОР  СИ НОСИЛА Joy

# 92
Аз съм намирала 16 запалки (все чужди) в чантата си - започнах да си контролирам клептоманията.

Аз имам същия проблем, но с химикалки. Вече като ми дадат химикал в ръцете ги предупреждавам да си го следят, защото иначе автоматично се прибира в мойта чанта.
 А понеже някои текат, то дъното на чантата ми се е оцветявало от мастилото... ooooh!

# 93
За целта ще пътуваме с влак, че и смяна се прави. Незнайно защо решаваме, че ще мъкнем с нас и една диня - белким на морето този деликатес липсва.

А имам такава история с диня, все още се разказва - звучи като виц. Но нашата диня я разкарвах с колата. Значи купувам я някъде сигурно в началото на август, и понеже ни предстои море- тя остава в багажника за морето, изкарахме морето - 15 дни - никой не се сети за диня, от там поемаме маршрут подбалканската линия, спирахме на няколко места, за динята никой пак не се сети, през прохода Шипка, поехме на север, и там пообиколихме- до Дунав стигна, и така почти цяла България с голяма диня в багажника.

Бяхме забравили за нея и в началото на октомври ММ, разчиствайки колата я донесе и каза виж какво сме забравили? Беше си цяла, невредима, нищо й нямаше - сложих я в кухнята до един шкаф на пода и... пак я забравихме. Беше минал сезона на дините сепак.

И на Коледа сме сесъбрали, все още се суетях около масата в трапезарията с цялата рода и малко преди да седнем се чу гръм от кухнята. Тичайки натам най - малко съм си мислила за динята, която като коледен гирлянд се беше наместила върху вси- чки шкафове, горни и най - вече на тавана.

# 94
  • София
Скрит текст:
За целта ще пътуваме с влак, че и смяна се прави. Незнайно защо решаваме, че ще мъкнем с нас и една диня - белким на морето този деликатес липсва.

А имам такава история с диня, все още се разказва - звучи като виц. Но нашата диня я разкарвах с колата. Значи купувам я някъде сигурно в началото на август, и понеже ни предстои море- тя остава в багажника за морето, изкарахме морето - 15 дни - никой не се сети за диня, от там поемаме маршрут подбалканската линия, спирахме на няколко места, за динята никой пак не се сети, през прохода Шипка, поехме на север, и там пообиколихме- до Дунав стигна, и така почти цяла България с голяма диня в багажника.

Бяхме забравили за нея и в началото на октомври ММ, разчиствайки колата я донесе и каза виж какво сме забравили? Беше си цяла, невредима, нищо й нямаше - сложих я в кухнята до един шкаф на пода и... пак я забравихме. Беше минал сезона на дините сепак.

И на Коледа сме сесъбрали, все още се суетях около масата в трапезарията с цялата рода и малко преди да седнем се чу гръм от кухнята. Тичайки натам най - малко съм си мислила за динята, която като коледен гирлянд се беше наместила върху вси- чки шкафове, горни и най - вече на тавана.
Е, не! Хахахаххаха  clean

# 95
Развалени храни още не съм намирала НО редовни има целуфани, тютюн от цигари, касови бележки и т.н.  Mr. Green

# 96
  • Под сянката на разлистените кактуси
В моята чанта се намери умряла риба. Златна при това. Отивам на работа, отварям я и там се мъдри въпросната рибка. Изпаднах в потрес и паника, обаждам се на мъжа ми и той нали е умничък, отива да провери аквариума. Там се оказва, че една рибка липсва. Чантата ми беше сложена на пода около аквариума. Глупавото животно явно е изскочило и е паднало вътре, но аз отначало изобщо не се сетих за този вариант...Представям си физиономията си, а колегите още ме бъзикат  Laughing

# 97
  • I want it all and I want it now.

попитал невъзмутимо: "Това да го хвърлям ли или ще си го пазите?".  Това, каза, ми е най-големият срам в живота, опашката беше сигурно 3 километра.  Joy

rotfImao rotfImao rotfImao
 Много се смях.

# 98
Чак такива находки не съм намирала, но редовно си нося най-различни опаковки по няколко дни из чантата. Blush
Или разни стотинки, които съм си намирала като късмети.
И беше ми се напълнила от плажа с пясък до половината.

# 99
В моята чанта се намери умряла риба. Златна при това. Отивам на работа, отварям я и там се мъдри въпросната рибка. Изпаднах в потрес и паника, обаждам се на мъжа ми и той нали е умничък, отива да провери аквариума. Там се оказва, че една рибка липсва. Чантата ми беше сложена на пода около аквариума. Глупавото животно явно е изскочило и е паднало вътре, но аз отначало изобщо не се сетих за този вариант...Представям си физиономията си, а колегите още ме бъзикат  Laughing
Жива ли беше рибката или умряла?

# 100
  • София
Аз най-вече намирам парчета бисквити, някой друг фъстък, сурови тиквени семки, някакви парчета от шоколад. Мисля, че миризливо не е имало  newsm78 Но веднъж, по времето, коагто живеехме отделно с половинката, чак след няколко дни осъзнах, че имам едни мръсни гащи вътре  Joy Носех си резервни, останала съм да спя у тях, като съм обула резервните и мръсните ги видях чак след седмица.
Иначе купувам само големи чанти. Визуално повече ми харесват, а и в малките трудно събирам всички неща, които нося. Писала съм списък, над 30 неща вадя понякога  Laughing

# 101
  • Под сянката на разлистените кактуси
О, умряла си беше, но не отдавна - някъде вечерта или през нощта беше скочила, защото предишния ден със сигурност нямаше умрели риби в чантата

# 102
Течност за чистачки - концентрат. Разнасях си я няколко месеца с идеята все пак да я сложа... И на Spirit  of Burgas преравят ми старателно чантата, в която си стои малко шишенце като епруветка, пълно с подозрителна оранжева течност. Следва въпросителен поглед от охраната и добре, че си изглеждам безобидна ... ухилих се тъпо "Течност за чистачки"

# 103
Лекарства с вече изтекъл срок, нагризани сандвичи(вече зелени от мухъл), миди от морето (станали на сол), памперс (при положение, че от една година детето не носи памперси), стотинки, кенче от бира, дупчени билети, студентската ми книжка (отдавна неактуална). Шалче (през месец юли)

Но глава от риба още не съм. Това бие всички класации.
Shocked

# 104
малко шишенце като епруветка, пълно с подозрителна оранжева течност.

Оо, знам я тая течност - жестока е! То е концентратче, нали?  Peace

Лекарства с вече изтекъл срок, нагризани сандвичи(вече зелени от мухъл), миди от морето (станали на сол), памперс (при положение, че от една година детето не носи памперси), стотинки, кенче от бира, дупчени билети, студентската ми книжка (отдавна неактуална). Шалче (през месец юли)

Но глава от риба още не съм. Това бие всички класации.
Shocked

Майко мила! Трябва да пуснем тема "През колко години почиствате чантите си?"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт