Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 069
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
шегувам се, де. Ама пустата реклама ми избоде очите днеска.
И двамата ще правим мб, уреаплазма и каквото трябва.

# 121
Здравейте момичета,записвам се в новата тема:)
Тъкмо се прибирам от доки. Имам 2 задържани фоликула от 27мм. Побърках се,съмнявам се че няма овулация,изобщо  Cry

# 122
Ехх момичета не мога да ви изчета трябва да изляза в отпуска че да следя всеки пост  bowuu.Аз от днес официално съм в закъснение чакам лелка ама Йок. Естествено сутринта направих тест и е - но има няква съмнителна сянка там където трябва да се появи 2 черта а може и да си въобразявам.Все пак фантазията на всички ни тук е развинтена  #Crazy.Ще почакам още някой ден ако не ми дойде до тогава вещицата.

# 123
Един гол запис и от мен  Blush

# 124
дайте бързо идея за готина и интересна веге манджа. Искам да зарадвам героя, отишъл сам и доброволно на сг.

# 125
Оооо, той от моя отбор ли е?
Пиши на лични какви продукти обича и имаш рецепта от раз Simple Smile

# 126
  • София
Ехх Сузами,тази гад май беше упорита,да ти изписват антибиотик веднага докато и е по малък разтежа,Успех  Hug
София прави утре пак тест ако не дойде гадта

# 127
запис и от мен, макар и чак на 9 стр.
Темата е чудесна, а и жълтото е един от моите цветове!

# 128
Сузими, цистит ли?
Аз често имам цистит, но да чукам на дърво, от близо година не ме е спохождало. Като усетя някакъв дискомфорт, веднага пия Уринал и чай от царевична коса.
Ако е много тежко положението, вземи прахче Монурал (много бързо облекчава), но след това взимай превантивни мерки - топло на краката и кръста, повече внимание на интимния тоалет, пиене на много течности...

Мацки, теста за О днес е почти положителен. Вероятно утре ще са съвсем еднакви чертите. Наумила съм си от днес до неделя кекс до дупка  Mr. Green Дано успея да сгащя ММ всичките дни  Laughing

# 129
момичета, наистина много хубава тема - пожелавам да е много плодовита и да има много положителни тестчета, затова ето ви малко прашец от мен - оказа се розов Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 130
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Ха, поне прашец да събера малко. Благодаря, Звездичке! Hug

# 131
Благодаря звездичке и аз да си събера малко че с моя мъж копнеем за мома   newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28

# 132
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Mерси Звездичке  Hug Как така се оказа розов.....ех знаех си че и с модерна техника всичко е относително....важното е ти да си щастлива  Hug
Нения Морфологията ти е супер браво, а знам че тя най-трудно се повлиява на "оправяне". Подвижността Естларчето ти е обяснила добре, че се оправя най-бързо и лесно.Относно Ц ти че е 23 дни - щом е бил такъв цял живот трудно ще го направиш по-дълъг  newsm78 А и по-добре...тъкмо докато се усетиш и ти е тъжно че си с лелка, идва време за О и следващ Ц  Hug Какво ли не бих направила за кратък Ц и сигурна О  Flutter

# 133
Диамантче да цистит е ,доста често ме навестява.  Сега точно нямам болки, но как спра билкови те хапчета веднага ме свива. Явно пак трябва да мина курс с антибиотик  #Cussing out а хич не ми се иска.  Но нямам избор.

# 134
Диамантче да цистит е ,доста често ме навестява.  Сега точно нямам болки, но как спра билкови те хапчета веднага ме свива. Явно пак трябва да мина курс с антибиотик  #Cussing out а хич не ми се иска.  Но нямам избор.

Пробвай с Монурал и продължи след това с Уринал (той е на билкова основа).
Монурала действа буквално веднага (трябва да се изпие веднага след като си се изпишкала и най-добре преди лягане).
Антибиотиците ги спрях отдавна. Бях започнала в един момент като витамини да си ги пия. Ако нямаш болки, давай само на Уринал и пий много вода, за да прочистиш пикочните пътища.

Общи условия

Активация на акаунт