Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 074
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • София
  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
За ваксината за тетанус, няма проблем да се прави, аз се боцнах вече Simple Smile

# 136
НенияОтносно Ц ти че е 23 дни - щом е бил такъв цял живот трудно ще го направиш по-дълъг  newsm78 А и по-добре...тъкмо докато се усетиш и ти е тъжно че си с лелка, идва време за О и следващ Ц  Hug Какво ли не бих направила за кратък Ц и сигурна О  Flutter

не е цял живот, сега се скъси. Беше 26 дена дъъъъълги години, но в последната година-две мощно се скъсява. Имах един-единствен 27 дневен цикъл сега през юни, чак не повярвах!  Но да, докато се усетя  дошъл новия, ама пък си не е и работа да имаш 17-18 чисти дни в месеца.

Манджата е във фурната, отворих си една грейпфрутова бира, чакам мъжо. Ай наздраве на всички бременни, почти бременни и от утре бременни!

# 137
Наздраве.
Диамантче Благодаря ти.

# 138
Ха наздраве cheers Толкова ми е скапано и сдухано, че и бирата не помага Close Явно трябва повече бира... ма повече не мога ooooh! Май ще си лягам, та да проспя сдуха и утре с нови сили ще си бременея... то и симптоми трябва да се търсят, ама сега съм уморена Tired Не че нямам де - нетипично за мен са ми чувствителни гърдите от няколко дни, та чак ме болят... откакто пия естрофем Mr. Green Пу, що му четох листовката и страничните ефекти - сега щях да съм със сигурен признак Joy Айде, лека от мен рано-рано, че за нищо не ставам такава, та и не се понасям Banghead И да забременявате тая вечер, че утре чакам резултати от тестовете smile3533

# 139
Здравейте от мен!   bouquet

Аз влизам на бързо - само да кажа, че вече имам направление за ЯМР,
но разбрах че разтвора, който ще трябва за снимката трябва да платя аз - което е не по-малко от 150 лв.  Sad + пътните разходи и т.н. /това става твърде непосилно за мен, но ще видя откъде да намеря пари../
Утре ще звъня по клиниките в Плевен да запиша възможно най-скоро час..
За сега това от мен!
Гуш!!!  Hug Hug Hug

# 140
Уф, днес забравих да почерпя за годишнината -ходих за подарък, после да изчистя, да приготвя вечеря....и се отплеснах  Crazy

От какво може да ми се промени продължителността на цикъла?  newsm78 преди бях 28 дни-бетон (с малки изключения), от както започнахме с бебеправенето-30 стана, а явно сега се удължава...Аз още нямам болки като за цикъл-от време на време пробождания,но много силни и това е... Tired

В неделя пак ще черпя -една година от сватбата  Mr. Green Днес-от подписването-да уточня  Flutter

# 141
Сладурки почнаха да ме понаболяват пак зърната и ниско долу едни боцквания сякаш иглички не знам ама май ще цъфна до утре.дано да не дойде тая гад а и тези -- тестове направо ме обезкуражиха.Офф ще полудея да идва ако ще идва! tantrum

# 142
Ох момичета ще се побъркам, имам Е-коли 10/5 в урината. 
Днес си взех резултатите и съм точно със същото число  Tired Моят цистит е хроничен, последните пъти даже не можеха да засекат бактерия. Но при наличието й веднага антибиотик, колкото и да е лошо. При мен от такова нелекуване и пиене само на Уринал се докарах до хронифициране. Сега докато не бяха излезли резултатите пробвах  нещо ново и да споделя, че съм много доволна - успокояваше много повече от всичко друго на билкова основа:
Иначе, ако е отбелязано на антибиограмата чувствителност към Левофлоксацин, може да помолиш да ти назначат антибиотик от тази група, на мен те ми действат най-добре.

За пръв път от последните няколко месеца, се радвам, че ми идва, за да се излекувам спокойно. Луда работа  ooooh!

# 143
Нения, 18% си е направо чудесен резултат! Астенозооспермията ще се оправи, след като намерите инфекцията. И ние имахме такъв резултат на една от спермограмите. Точно по времето, когато борихме някакви упорити коки. Имай предвид обаче, че трябва да пуснете всичко и за двамата - не само  хламидии, но анаероби, плазми и т.н. Твърде е вероятно, ако той има инфекция, да те е поразила и теб. А ако това е така и е стара, е хубаво да провериш тръбите (не помня дали прави ЦС). За аглутинацията обаче ще трябва да пуснете антиспермални.

Питай ме мен за инфекции! Мъжо се влачи една година. Даже беше на венозни АБ в болница за десет дни...Но сега искаха да му сложат резултата на табло като показно - какво е то хубава СГ Joy

y00li, аз мога да съм ти коректор! Навремето баща ми за това ме ползваше Mr. Green

Sarah Lou , да се оправя детенце!

Estlar,  Heart Eyes

# 144
  • София
Момичета  Hug
Ей голямо писане сте му ударили, докато ви изчета и ми се доспа  Mr. Green

Аз минавам само да ви пожелая лека и бебеносна вечер.  Hug Hug Hug

П.С. В полезната инфо съм добавила една книга "Надежда за дете". В нея има инфо за яйцеклетката, за сперматозоидите, за СГ, за хистерото и лапарото, за инвитрото и други. Е признавам си, че не съм я прочела, но я зачетох и ми се стори добре написана и на разбираем език.

# 145
  • София
Момичета голяма драма, фотографа за сватбата, който бях ангажирала си счупил рамото и трябва да почива.Започвам да си мисля, че каквото и да захвана с тази сватба, нещо ще се прецака.... Cry

Толкова сватби съм заснела, ама моята няма кой да снима!

# 146
TIAta, за коректор ставам, ама за фотограф изобщо Sad

# 147
П.С. В полезната инфо съм добавила една книга "Надежда за дете". В нея има инфо за яйцеклетката, за сперматозоидите, за СГ, за хистерото и лапарото, за инвитрото и други. Е признавам си, че не съм я прочела, но я зачетох и ми се стори добре написана и на разбираем език.

Книжката я изчетох /ако не се лъжа и с една част от момичетата тук/ по-рано тази година.
Много добре е написана и много ми хареса  Peace

П.П. И като казахме книжки - аз съм на трилогията "Крофайър"  Crazy Crazy Crazy
Купих си "Открита пред теб" - книга 1 и тези дни ще я започна сериозно  Crazy
Четох коментари, че била по-хубава и от "50 нюанса" - А, дано!  Rolling Eyes
Та мисля да я прочета бързо, т.е. преди да съм забременяла, че после поне за 9 месеца зарязвам еротиките!  Mr. Green Mr. Green

# 148
Тиата

стискам палци, пратих ти инфо за моя фотограф на лични, дано може да те вмести - стискам плаци и все някой ще е свободен! пиши ако не е, да търсим друг заедно - акомога да съм ти в помощ, съм на среща  Hug

# 149
  • София
Та мисля да я прочета бързо, т.е. преди да съм забременяла, че после поне за 9 месеца зарязвам еротиките!  Mr. Green Mr. Green[/color]
Ако ти се получи, защото на мен не ми се получаваш и  Heart Eyes си продължаваше...да не говорим пък за еротиките! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт