Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 103
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Mañana аз последният месец в който забременях имах най-много апатия и не вярвах въобще. Даже не исках тест да направа. Направи си сметка че го правих на закъснение, което си беше голям успех имайки предвид че предишните месеци ги правих всеки ден. Даже бях спряла да влизам във форума. Пожелавам ти това да е предвестник на хубавата новина!

Не знам кой се е зачел в статиите на първата страница, но и там пише за моята теория че най-важно е кекса да е преди О. Ние предишният месец точно 3 дни под ред преди О правихме кекс и 3 дни след това. Така че момичета маратони да има!  Crazy Heart Eyes

3-4 дни преди овулацията

Може би си мислите, че правенето на секс 3-4 дни преди овулацията,  ще намали шансовете за забременяване, но всъщност ви дава по-голям шанс за зачеване отколкото в деня преди овулацията.

http://www.mamatatkoiaz.bg/mta-pub/p-152/nai-dobroto-vreme-za-za … emeniavane/a-1547

vitaminka   Shocked ЧХГ имааа !  ТСХ не ти е високо въообще, но можеш да звъннеш на др. Начев и даже ще те консултира по телефона, аз като му казах че съм бременна и че ТСХ ми е 3 веднага ме изпрати до аптеката за Еутитирокс. стискам плачета ЧХГ-то да расте

# 181
  • София
Леле, според мен ЧХГто ми е ниско, ама не знам, сега търся в интернет като луда .... но нищо не намирам за 10ти ден... всеки прави след закъснение,  олеле... отивам за дуфастон!

# 182
  • София
Леле, според мен ЧХГто ми е ниско, ама не знам, сега търся в интернет като луда .... но нищо не намирам за 10ти ден... всеки прави след закъснение,  олеле... отивам за дуфастон!

Какво ниско ЧХГ та ти си на 10ти ден от О. Явно попадаш на ЧХГ от ин витро и там на 10ти ден е по-високо от тези естествено забременяли. Супер си е ЧХГ. Да вземи си дуфастон, едно сутрин и вечер. Пусни и един прогестерон.

# 183
Витаминка, честитооо  Heart Eyes
За 10 ден след О не ми се вижда никак ниско ЧХГ. ТСХ също не е високо. Недей да се притесняваш излишно. Дано всичко да е наред и да изживееш една лека и прекрасна бременност  Hug

# 184
Ей това е, Витаминка се появи с тежката артилерия   newsm44 Тихичко честито, лека и безпроблемна Hug
А ние се колебаем едни тестове да препишкваме...

# 185
Витаминка, знаеш, че се удвоява на 48 часа.
13 (10-ти ден)
26 (12-ти ден)
52 (14-ти ден)
т.е абсолятно нормално ЧХГ, ако всичко е наред, ще стигнеш 50-те в деня на очаквания цикъл, което е "нормалното". Успокой се, мила, всичко е идеално, следи нарастването, не абсолютните стойности.
Мацето, стойностите при инвитро са същите, просто се тества 10-ти ден след трансфер, което е 15-ти ден след пункция или "овулация".

# 186
Витаминка,  проф. Кременски ми е написал в препоръките да държа ТСХ под 2,5 при бременност, така че си в норма. Може да си го следиш в хода на бременността! Честито! Лека и красива бременност със здраво бебче около термин!   bouquet

# 187
  • София
Мацето, стойностите при инвитро са същите, просто се тества 10-ти ден след трансфер, което е 15-ти ден след пункция или "овулация".

Ааа виж има смисъл, аз го разбирах все едно е 10ти ден от овулация, сигурно това ме е обърквало Wink

Как мина твоя преглед, не се похвали? Каза само че мислите за процедура следващия месец?

# 188
Витаминка,успокой се!БРЕМЕННА СИ!!!  newsm44   bouquet   bouquet  Hug
Мацето,много благодаря!  Heart Eyes Hug

# 189
Витаминка, честито   bouquet

# 190
  • Бургас
Ето случва се ... положителни тестове почти всеки ден ... пу пу да ви урочасам от положителни тестове за бременност да не се отървем.

Vitaminka, тихичко честито. ТСХ ти е добре, но ще се наложи да го следиш по време на бременноста.

Ех как е хубаво денят ти да започне със усмивка.

Лек и успешен ден момичета.

# 191
мале мн сте писали  Hug Peace Mr. Green Ха добрутру ви!!!
флори, тази книга наистина е полезна-браво че си я добавила!  Peace
Тиата, мн хубави обувки и рокля!  Hug
диамантче,  Hug
рансън, грабвам от закуската!Мерси!  Heart Eyes
ех, атланта, нямам почерпка-съжалявам за лелята, но ти пращам полож. енергия -нека другите неща в живота ви се наредят и да дойде скоро бебчо! (От скоро чета темата за Подсъзнанието)  Hug
манана, как мина РД на малчо? Стискам палци от апатия да се превърне в радост от две черти!  Hug
Витаминче, браво мила! ТСХ не е толкова високо! Прегръдки и тихо честито! ЧХГ е мн добре, нека да расте!   Kissing Heart
мацето, аз съм го пробвала това преди ову -не ми се получи (т.е нямах полож.тест за Б)  Confused , а все се надявам ...А пък цял маратон не издържаме с ММ...Всеки различно  Tired

# 192
Според доки няма смисъл да продължаваме с естествените опити, защото имаме проблем, просто не знаем какъв и ще търсим причината за първото неуспешно инвитро, която вероятно е причината и стерилитета. Биопсия на лигавицата на матката следващата седмица, контролна спермограма на ММ тази събота да видим какво става след терапията - влошил ли се е или не. В зависимост от резултатите ще начертаем план. Предполагам ако не изскочи проблем ще говорим или за втори опит на следващ цикъл или за имунологични/генетични. Ама аз се научих да мисля само стъпка напред. В случая - да видим тези резултати.Планът е прекрасен, единственото лошо е цената на всичките изследвания, но като не открихме нищо с по-леките и евтините, опряхме и до тежката артилерия.

# 193
Да напомня да си вземеш от аптеката и някой друг пиклив тест(така и така ще ходиш)  Grinning Grinning Grinning Да се подарваме на двете чертички!  Heart Eyes Hug

# 194
Никакъв тест от аптеката! Не виждате ли, че се е паникьосала? При 13 в кръвта пикливият нищо няма да отчете и съвсем ще се ошашка. Ако толкова иска да ни зарадва - чак следващата седмица.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт